Şimdi Ara

X800 GTO2 Nasıldır??Almak İsteyen Varsa Buraya Gelsin Satalım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler getirtecek olanbenim arkadaşım.garantili olacak ekran kartları..eğer alacak olan varsa toplu alım yapalım.bu arada bu kartların x850 xt pe'ye modlanması kesindir değil mi?marka olarak ta saphire alacağız sanırım.ama başka marka isteyen varsa onu da alırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şaşma -- 22 Ekim 2005, 14:21:04 >

• kesin değil tabi
  • e alalım çok güzel de fiyat nedir ki???
  • quote:

Orjinalden alıntı: hightowerfrl

kesin değil tabi

kesin

Clocks to 590/615 with ease. There's a little more on the memory, but I think the core is done, even though temps never get over ~38C. It's wierd -- no artifacting, no problems whatsoever, and then at 600MHz the card just shuts down without warning.

Anyway, you still can't beat this for $199. 3DM2003, 16 pipes @ stock = 11,181; @ 590/615 = 14,027

X800 GTO2 Nasıldır??Almak İsteyen Varsa Buraya Gelsin Satalım!!!

kaynak:http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1079988#post1079988

• f
    quote:

Orjinalden alıntı: korocop

e alalım çok güzel de fiyat nedir ki???

fiyatı yarın burada yayınlayacağım büyük ihtimalle.ama x800 gto ultimate fiyatlarında seyir eder sanırım.tabii kesin birşey demeyeyim.yarın büyük ihtimalle haberiniz olur.
  • newegg 279$
    allstar 259$

sapphire hariç markada gto2 yok şimdilik, veya ben bulamadım
  • 260 dolar için değer mi yaw gidip x800gt alsak arada ki farka değer mia acaba bende x800 serisinden bi kart almayı planlıyom ama kararsızım.aradai farka değecek mi bide bura türkiye fiyat ta farkeder daha.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

newegg 279$
    allstar 259$

sapphire hariç markada gto2 yok şimdilik, veya ben bulamadım

üstadım tabiki yoq.ben başka model isteyenler için başka marka da getirtebilirz dedim.şu anda sadece o üretiyor.bende o sitelerde gördüm ama 214 dolara satan yerlerde var.ama sanırım değmeyecek.tek farkı 16 pipe olması gibi.ama gt'yi modladıkları ayarlara getirirseniz 16 pipe farkı mutlaka olacaktır.hemen hemen 2k1'de 800+ puan felan fark eder gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şaşma -- 22 Ekim 2005, 15:23:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemalefendi

260 dolar için değer mi yaw gidip x800gt alsak arada ki farka değer mia acaba bende x800 serisinden bi kart almayı planlıyom ama kararsızım.aradai farka değecek mi bide bura türkiye fiyat ta farkeder daha.

x800gto karlar atinin x800 üst seviye kartlarında aşağı kalır tarafı yok.
  • GTO2 diye bir kart zaten yok yani böyle bir gpu ati tarafından üretilmilyor. Bu verilen ismi sapphire koymuş ve kartı bir şekilde X850XT olmak için revize etmiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarpuli

GTO2 diye bir kart zaten yok yani böyle bir gpu ati tarafından üretilmilyor. Bu verilen ismi sapphire koymuş ve kartı bir şekilde X850XT olmak için revize etmiş...

Dostum ürün içerisinde x850xt gpu ' su barındırıyor yani Ati elinde kalanı bu şekilde elinden çıkarıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: şaşma

üstadım tabiki yoq.ben başka model isteyenler için başka marka da getirtebilirz dedim.şu anda sadece o üretiyor.bende o sitelerde gördüm ama 214 dolara satan yerlerde var.ama sanırım değmeyecek.tek farkı 16 pipe olması gibi.ama gt'yi modladıkları ayarlara getirirseniz 16 pipe farkı mutlaka olacaktır.hemen hemen 2k1'de 800+ puan felan fark eder gibime geliyor.

2k1'de 800 puandan çok daha fazla farkeder 12 pipe -16 pipe farkı.
  • ben istiyorum da hemen alcam diyemem. Ne zaman alınması düşünülüyor??? Yani ona göre hareket edecem....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.