Şimdi Ara

X99, GTX 970 ve Sıvı Soğutma İçin Kasa ve PSU Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CVenturas

quote:

Orijinalden alıntı: kassatura

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Sinerji.gen.tr/corsair-carbide-300r-cc-9011014-ww-kasa-siyah-pmu47791
    Sinerji.gen.tr/everest-btx-750-1-750w-80-bronze-power-supply-pmu52742

PSU konusunda evereste guvenebilir miyim? Ya da 750W yetiyorsa eger kaliteli birsey de alabilirim ustune biraz daha koyup. Bu kasaya bir de sivi sogutma koymayi dusunuyorum. Uyumlu mu H110 vs?

Aman hocam sakın everest falan almayın kesinlikle bunlara sistem emanet edilmez. Alacaksanız Seasonic, Enermax, FSP, Tagan, Antec, be quiet gibi markalara bakın. Frisby everest gibi markalar bu sistemi koyacağınız masaya çöp bile olamaz. Bu arada saydıklarım arasında gönlümde Seasonic'in yeri ayrıdır. Zaten diğerlerini şu anda Türkiyede bulmanız zor

PSU'da Corsair secicem galiba. C70 + CX750 + H110 olabilir. Guzel bir 3lu olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Sinerji.gen.tr/corsair-carbide-300r-cc-9011014-ww-kasa-siyah-pmu47791
    Sinerji.gen.tr/everest-btx-750-1-750w-80-bronze-power-supply-pmu52742

PSU konusunda evereste guvenebilir miyim? Ya da 750W yetiyorsa eger kaliteli birsey de alabilirim ustune biraz daha koyup. Bu kasaya bir de sivi sogutma koymayi dusunuyorum. Uyumlu mu H110 vs?

Aman hocam sakın everest falan almayın kesinlikle bunlara sistem emanet edilmez. Alacaksanız Seasonic, Enermax, FSP, Tagan, Antec, be quiet gibi markalara bakın. Frisby everest gibi markalar bu sistemi koyacağınız masaya çöp bile olamaz. Bu arada saydıklarım arasında gönlümde Seasonic'in yeri ayrıdır. Zaten diğerlerini şu anda Türkiyede bulmanız zor

PSU'da Corsair secicem galiba. C70 + CX750 + H110 olabilir. Guzel bir 3lu olur.

Kasa gözünüze hitap ettiyse ve sizi heyecanlandırdıysa son derece güzel seçim. Yalnız Corsair powerlar konusunda çok kararsızım. Kaliteli desem de yeri vasat desem de. Forumda birçok kişi cızırtı sorunlarıyla boğuştu. Değişim yaptılar aynı şey devam etti. AXi sahibi bir üyenin powerı patladı(şaka değil). Sonuna i eki getirerek bütün ürünlerini güncellediler fakat aynı tas aynı hamam devam ediyor. Gariptir ki forumda hala çok seviliyor ve bol bol tavsiye ediliyor. Sorun çıkmayan ürünleri de çok fakat sürekli Corsair power sorunları konuştuğumuz da oldu. Ama yiğidi öldür hakkını ver Corsair teknik servisi çok ilgili. Mağdur olana rastlamadım.

Almak istiyorsanız modeli googleda aratın aynı sorunu peş peşe yaşayan var mı kısaca göz gezdirin. Sürekli aynı şikayetler gözünüze çarparsa hiç bulaşmayın servisi iyi fakat vaktinize yazık olur. Sıvı soğutmaya gelinde H110un pompa sesinden şikayet edenlere rastlamıştım fakat kendim hiç kullanmadım. H110i GT adında daha performanslı ve güncel bir model gelecekti. Geldiyse onu incelemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Kasa gözünüze hitap ettiyse ve sizi heyecanlandırdıysa son derece güzel seçim. Yalnız Corsair powerlar konusunda çok kararsızım. Kaliteli desem de yeri vasat desem de. Forumda birçok kişi cızırtı sorunlarıyla boğuştu. Değişim yaptılar aynı şey devam etti. AXi sahibi bir üyenin powerı patladı(şaka değil). Sonuna i eki getirerek bütün ürünlerini güncellediler fakat aynı tas aynı hamam devam ediyor. Gariptir ki forumda hala çok seviliyor ve bol bol tavsiye ediliyor. Sorun çıkmayan ürünleri de çok fakat sürekli Corsair power sorunları konuştuğumuz da oldu. Ama yiğidi öldür hakkını ver Corsair teknik servisi çok ilgili. Mağdur olana rastlamadım.

Almak istiyorsanız modeli googleda aratın aynı sorunu peş peşe yaşayan var mı kısaca göz gezdirin. Sürekli aynı şikayetler gözünüze çarparsa hiç bulaşmayın servisi iyi fakat vaktinize yazık olur. Sıvı soğutmaya gelinde H110un pompa sesinden şikayet edenlere rastlamıştım fakat kendim hiç kullanmadım. H110i GT adında daha performanslı ve güncel bir model gelecekti. Geldiyse onu incelemenizi tavsiye ederim.

350 liraya kadar 750W kaliteli bir PSU var mi onerebilecegin? Bir de H110i GT Turkiye'de bulamadim.

• quote:

quote:

350 liraya kadar 750W kaliteli bir PSU var mi onerebilecegin? Bir de H110i GT Turkiye'de bulamadim.

Seasonic M12II 80+ Plus Bronze 750W

Eksende daha ucuz 355 liraya alınabiliyor.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-750w-aktif-pfc-moduler-guc-kaynagi.html

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95275

Ben yerinizde olsam kesinlikle tercih ederdim. Ayrıca yarı modüler bir üründür. CX750nin kabloları çıkarılamadığı için bir yere tıkmanız gerekiyor. Aksi halde kablolar hava akışını ve göz zevkinizi bozabilir. Bu üründe o sorunu yaşamazsınız. Modüler olmayan kabloları zaten kullanmak zorunda olduğunuz kablolar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.