🔸 XBANK borsası daha önce iphone kullanıcıları için açıktı şu an androide de geldi üye kasmak çok basit sadece telefon no ile kaydolunması 5 dolar kazanç saglayacak size fakat çekim yaparken benden kyc istedi ve banka hesabımdan 55 busd için havale yaptım bunlara acıklık getireyim kanıtı da buraya atıyorum, en kolay yoldan nasıl yapılacagını da anlatacagım BİLMENİZ GEREKENLER : REFERANSINIZIN KYC YAPMASINA GEREK YOK O SADECE FARKLI CİHAZ VE FARKLİ İP DEN KAYDOLSA SİZE 5 BUSD GELİYOR MAX 10 REFERANS KASILIYOR 50 BUSDYE ULASINCA BUSD KISMINA GELİP 55 BUSD YÜKLEMEYE TIKLIYORSUNUZ SİZE BAZI SECENEKLER SUNUYOR YÜKLEME İÇİN EN ÜSTTEKİ EN AZ FEE İLE 55 BUSD VERİYOR FEE ÜCRETİ 16 TL BU SEÇİMDEN SONRA KYC YAPIP VERDİĞİ İBANAHAVALE YAPIYORSUNUZ ARDINDAN ÖDÜLÜ CEKİYORSUNUZ BEN BU ADIMLARI YAPTIM SU AN CEKIM ASAMASINDAYIM SİZE KANITI KOYUYORUM, AİRDROP YAPIMINI DA ASAGI DA ANLATIYOR OLACAGIM ÇEKİM İÇİN PARA YÜKLEMESİNİ BEKLİYORUM YÜKLENDİĞİ AN ÇEKİMİ YAPIP KANITI ATACAGIM SU AN SADECE KAYDOLUP REF KASABİLİRSİNİZ BEN ÇEKİMİ YAPINCA SİZLER DE YAPIN RİSKİ BEN ALAYIM BEN TANITIYORUM ✔️ Xbank Android'e google play storea uygulama olarak geldi.Iphone'u olmayan arkadaşlara müjde.Airdrobu yeni gören arkadaşlar (Iphone kullanıcıları) sizlerde kayıt olup referans kasabilirsiniz. 🎁 Ödül: 5 USDT 🛒 Referans: 5 BUSD (10 Referans Sınırı) an iti bariyle android uygulamasını da cıkardılar : refsiz link :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xbank_rn 📩 Referans Kodu: https://web-activity-h5.xbank.plus/invited?invite-code=86XEIX Iphone Kayıt Ol: https://web-activity-h5.xbank.plus/invited?invite-code=DVHSDC Airdrop referanslidir referanssiz ödül yoktur refsiz link:https://web-activity-h5.xbank.plus 📱 Adımlar; (Android Kullanıcıları) ➡️ Xbank uygulamasını indir. ➡️ Telefon numarası ile kayıt ol mailde ref kasılmıyor .Mutlaka 86XEIX referans kodunu gir. ➡️ Sms kodu olarak kodunu girin.Kayıt bu kadar. Ardindan walleta gelin ve bakiyenizi görün MULTİ YAPMAYIN BAN YERSİNİZ ➡️ Üst tarafta bulunan hediye kutusu sembolünden referans linkini al referans kas. Iphone kullanıcıları referans linkine tıklayıp referans kodunu girerek direkt kayıt olabilir. 🪙 Google Play sürümü aktif bugün itibariyle ödüller çekilebilir, yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir çekim kanıtı geldikçe atacagım. edit: bugün çekim verdim kanıtlarımı ekliyorum para yüklerken busd kısmına buy deyin ardından 55busdlik banxa yoluyla alım yapın kurusu kurusuna dogru yapın yoksa hesaba geçmiyor bu hataya düşmeyin çekim ve yükleme kanıtım ekte, çekimim basarılı olunca buraya atacagım telegramdan @aykutcevik23 ya da buradan pm ile ulaşırsanız her turlu yardım ederım, yazdıklarım yatırım tavsıyesı degıldır arastırmanızı kendınız de yapın eksık ya da atladıgım yer olabılır yatırım yapamayacaklar bosuna kaydolmasın Edit; Cekimim geldi binanceye ödeme kanıtı ektedir BANXA YÜKLEME KANITIM: çekim kanıtım şu an çekim aşamasında: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akomelo -- 28 Kasım 2022; 9:27:39 > |
(ÖDEME KANİTİ) XBANK TEL İLE KAYDOLARAK REF BASINA 5 BUSD, ÇEKİM İÇİN KYC VE YATIRIM GEREKLİ
-
-
güncel
-
Mail ile kayıt oldum bakiyede yine 5 dolar var, bi sorun olur mu -
YOK HOCAM SIKINTI YOK ZATEN YAKINDA GOOGLE PLAY STOREYE UYGULAMASI GELECEK İOS'TAN SU AN HALİHAZIRDA CEKIM YAPILABILIYOR AMA TELEFONLA KAYIDI ONERIYORLAR BILGINIZ OLSUN SIKINTI OLACAGINI SANMIYORUM FAKAT HER YENI KAYITTA SUNA DIKKAT EDIN KESINLIKLE AYNI INTERNET OLMASIN AYNI CIHAZ OLMASIN CEKEMEZSINIZ HABERINIZ OLSUN
-
güncel çekimler iosda devam ediyor androidde ise yakında google playe gelecek
-
Google Playe resmi olarak gelmeden apk vs. indirmeyin. Verileriniz çalınır. Bir defa borsanın uygulaması olsa neden apk olarak indirtsin adamlar akıl mantık var. Düşmeyin böyle tuzaklara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 21 Kasım 2022; 11:10:48 > -
Hocam fee 3 usdt -
güncelledim kontrol edebilirsiniz link geldi
-
Merhabalar,bende şuan 5 usdt 50 busd var bunları nasıl cekicem beni aydınlatır misin tüm adımlar vb.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernbaskut -- 23 Kasım 2022; 16:37:26 > -
Kaydolunca 5 usdt mi veriyor 50 mi hicbir sey anlamadim -
58$ yatır hocam 4$ fee var. 100$ altı çekim yaptırmıyor. 5RL5AA benim kodum. @Akomelo hocam kotan dolduysa arkadaşlar buradan devam etsin konuya başka kod ekleyeceksen sileyim.
-
Ref ile kaydolunca 5 USDT senin her refin içinde 5 BUSD
-
Hocam bana cevap vermediniz,5 usdt 50 busd ye sahibim nasıl cekicem bunu.5 usdt yi busd ye ceviremiyorum fee ücretinde çekemiyorum.
-
adam neden seninle ugrassın? onun referansıyla kaydolmamışsınki.
-
hocam daha dolmadı kımse gelmıyor forumdan bedava airdreop kyc yok buna bile üye bulamıyoruz :D
-
hocam kendi refim dolunca çekimi yapıp atacagım, busdye buy deyin ardından 100 busdye tamamlayacak şekilde bankadan busd alacaksınız , atacagım su an musaıt degılım kusura bakmayın
-
Ftx ten sonra ciddi katılım düşüklüğü var özellikle yatırımlı olanlara insanlar kriptodan soğudu ciddi guven kaybı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 23 Kasım 2022; 18:28:28 > -
Bilgilendireyim,sonu 49 09 olan telefon benim.Linkten kayıt oldum.
-
Ekstra olarak 100 busd ye kadar bankadan satın alın demişsiniz yatırım varsa baştan söyle ona göre referans yaptırsın arkadaşlar,ben fulledim çekemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernbaskut -- 23 Kasım 2022; 18:47:59 > -
hocam az önce baktım wallet kısmına girin, buy deyin busdye ardından mininmum 100 dolar olması lazım 3 dolar da fee oldugunu soyluyorlar buy dedikten sonra 100 dolara tamamlayın sizdeki busdyle birlikte ardından kartınızla cekim yapacak onun aracagılıyla yukleme yapacak ıstersenız ben cekım yapacagım 3 kişi daha dolunca size daha detaylı aktarırım yanlıs da olmasın onu bekleyebilirsiniz zaten cekersınız sıkıntı yok airdropta saglam borsa
Benzer içerikler
- cexp token fiyat
- bithero hediye kodu
- yescoin ne zaman listelenecek
- grand combat
- dot coin ne zaman listelenecek
- hotbit giriş
- binance hesap açma
- bitcoin haram mı diyanet
- binance güvenilir mi
- paribu box nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X