Şimdi Ara

XBL Ultimate Game Sale-Bu hafta 32 Oyunda İndirim Var!Son İndirimler Belli Oldu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
2
Favori
6.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Legolara laf yok zaten, loot manyağı bir oyun.. Borderlands 2 ise hala fiyatı değişmemiş, almamak için zor duruyorum.

Yalnız US - UK arasındaki fark bazen inanılmaz oluyor, 800 MSP nere 1040 MSP nereye.

edit :

Bluelabel, hocam toplu listede örneğin Table Tennis oyunu yok. Acaba listede olmayan oyunları da günlük indirimlerde arade verecekler midir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 3 Temmuz 2013; 10:31:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RushComeBaby

Legolara laf yok zaten, loot manyağı bir oyun.. Borderlands 2 ise hala fiyatı değişmemiş, almamak için zor duruyorum.

Yalnız US - UK arasındaki fark bazen inanılmaz oluyor, 800 MSP nere 1040 MSP nereye.

edit :

Bluelabel, hocam toplu listede örneğin Table Tennis oyunu yok. Acaba listede olmayan oyunları da günlük indirimlerde arade verecekler midir.

Hocam 800-1040 değil de asıl fark Farcry 3'de US 1600 - UK 1040. Microsoft kendi ülkesine niye böyle yapmış ki anlamadım biz de hepsi 800 diye sazan gibi US'e geçtik Horizon ve Judgment'da patlamaktan çok korkuyorum MS'e güven olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

1000 puana farcry3 ac3 falan verdiler heralde witcher ida verirler bu fiyata onu bekliyorum bende

Far Cry 3 3500 puandan, Borderlands 2 de yaklaşık 5900 puandan 1040 puana düştü. Normalde 2400 puan olan Witcher 2, Tomb Raider, Hitman gibi oyunlar 1040 puandan da az olabilir bence. Hitman'i her şekilde alırım ama, Witcher 2 ne kadar olacak bakalım.

Hocam bu witcher 2 de cok uzun diyaloglar falan varmi acaba malum rpg cok uzun diyaloglar falan bayiyor bir yerden sonra beni oyuzden kararsiz kaldim alsammi indirime girince acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar, pound ve Euro arasındaki fiyat farkını unutuyorsunuz, tahminen us deki 1600 puan uk deki 1040 puana denk geliyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 3 Temmuz 2013; 10:57:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzprmksz

quote:

quote:

Hesap taşıma hemen oluyormuş o zaman ben UK'den US'e kayıvereyim Daha önce bu geçişi yapan arkadaş var mı acaba? Gerçi ikisinin de içeriği dolgun olduğu için hesabımda içerik kaybı olmaz herhalde?

Dostum benimde us ama uk e gecmek istiyorum, yanliz hesabimizdaki puanlar ve gold uyelik ne oluyor hesap degisince??

Her şey aynen kalıyor bir sorun yaşamadım. Ama eğer alacağım oyunlar burada 1600MSP olur da UK'de 1040MSP olursa iyi taklaya gelcem Öyle olursa da Support ile konuşup Amerika'ya taşınacaktım vazgeçtim diyerek manuel olarak UK'e geçirmesini isteyeceğim ama bakalım yiyecekler mi

Hocam hemen geciyormuyuz peki? Birde eminmisin gold puan vs aynen kaliyormu cunku hesapta bayagi puanim ve 1 yillik goldum var patlamim sonra :))

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hesap taşıma hemen oluyormuş o zaman ben UK'den US'e kayıvereyim Daha önce bu geçişi yapan arkadaş var mı acaba? Gerçi ikisinin de içeriği dolgun olduğu için hesabımda içerik kaybı olmaz herhalde?

Dostum benimde us ama uk e gecmek istiyorum, yanliz hesabimizdaki puanlar ve gold uyelik ne oluyor hesap degisince??

Her şey aynen kalıyor bir sorun yaşamadım. Ama eğer alacağım oyunlar burada 1600MSP olur da UK'de 1040MSP olursa iyi taklaya gelcem Öyle olursa da Support ile konuşup Amerika'ya taşınacaktım vazgeçtim diyerek manuel olarak UK'e geçirmesini isteyeceğim ama bakalım yiyecekler mi

Hocam hemen geciyormuyuz peki? Birde eminmisin gold puan vs aynen kaliyormu cunku hesapta bayagi puanim ve 1 yillik goldum var patlamim sonra :))

Ben 1 yıllık Gold ve 4000 küsür MSP ile geçtim aynen duruyorlar ve anında geçiyorsun

• quote:

quote:

quote:

1000 puana farcry3 ac3 falan verdiler heralde witcher ida verirler bu fiyata onu bekliyorum bende

Far Cry 3 3500 puandan, Borderlands 2 de yaklaşık 5900 puandan 1040 puana düştü. Normalde 2400 puan olan Witcher 2, Tomb Raider, Hitman gibi oyunlar 1040 puandan da az olabilir bence. Hitman'i her şekilde alırım ama, Witcher 2 ne kadar olacak bakalım.

Hocam bu witcher 2 de cok uzun diyaloglar falan varmi acaba malum rpg cok uzun diyaloglar falan bayiyor bir yerden sonra beni oyuzden kararsiz kaldim alsammi indirime girince acaba?

Baya uzun diyaloglar var ama oyun hic sikmiyor. The Witcher 2 oyun otesi bir olay

• quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

Dolar, pound ve Euro arasındaki fiyat farkını unutuyorsunuz, tahminen us deki 1600 puan uk deki 1040 puana denk geliyor olabilir

Puan fiyatları aynı ama hocam. 4200 UK points de, 4000 US points de 85-90 lira arası. Bu yüzden kur farkı yüzünden olduğunu sanmıyorum. Geçen kampanyada Max Payne 3 UK hesapta 540 puan, US hesapta 1200 puandı mesela. Ama genelde US hesapta fiyatlar daha uygun oluyor.

@LED ZEPPELIN

Türü çok sevmediğim için araştırmadım bilmiyorum ama, büyük ihtimal dediğin gibidir hocam.
  • quote:

Dolar, pound ve Euro arasındaki fiyat farkını unutuyorsunuz, tahminen us deki 1600 puan uk deki 1040 puana denk geliyor olabilir

O zaman tam tersi olması gerekmez mi hocam?

US : 800 MSP,

UK : 1040 MSP olmasını diyordum. :)

TR hesaptan UK hesaba döndüm, herhangi bir şekilde içerik(Çok içerik varmış gibi :) ), gold üyelik ve MSP kaybı yaşamadım. Gold üyeliği geçen hafta yenilemiştim ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 3 Temmuz 2013; 11:15:48 >
  • quote:

Bu arada, Borderlans 2 indirimden önce 50 Pound'a satılıyordu, şimdi 1040 Points oldu. Pek sanmıyorum ama, umarım şimdiki fiyatları 50 Pound olan Bioshock ve Judgment'a da benzer indirimler gelir. Beklediğim 3-4 oyun var zaten;

Bioshock
    Judgment
    Hitman
    Metal Gear

Pound bakimindan oyunlar magazlarda Almanyaya göre pahali yazili oyunlar su adn 0 25 euro arasi 2.el 10-15 euroya kadar düstü;
    Dün gamestoptaydim bir kac arkadasa Türkiyeye gelmeden birseyler almayi gitiim,oyun fiyatlarinda baya düsmeler oldu hatta yaninda 3 Türk genc vardi 6 oyun almislardi dedim ne yapiyorsunuz gencler Micrsoftta indirim var sen gelip 100 euro üszerinde para vereceksin git su oyunlari indir dedim AC3 Max panye Far cry 3 vs,adamlar c birakmasiyla eve gitmeleri bir oldu :)

• Lastday4u kullanıcısına yanıt
    Games on Demand'da çoğu oyun fahiş fiyata satılıyor zaten hocam. Bu fiyatlara Amerika ve Avrupa'da nasıl satıyor anlamıyorum. Çoğunu dükkanlarda yarı fiyatına alabilirsin. Mesela Judgment çıktığı zaman Shopto'da bile 50 pound değildi ama, 2 ay sonra GoD'a geldiği zaman fiyatı 50 pound:) Digital oyuna 50 Pound vermek akıl karı değil. Ne satabilirsin ne de takas yapabilirsin sonuçta.

Beni en çok şaşırtan Tomb Raider olmuştu. 2-3 aylık oyunu 2400 puandan satmaya başlamıştı Microsoft. Üstelik yarın ya da Cuma günü indirim yapacak bir de:)

Digital oyunlarda fiyatlar max. 30 dolar civarı olmalı bence. Ayrıca her ay düzenli olarak Steam benzeri indirim/kampanya yapılmalı. Lojistik-DVD/Blu-Ray-Kutu masrafı yok ama, adamlar(PS3-360) hala 40-50 pound'a oyun satmaya çalışıyorlar.
  • quote:

Games on Demand'da çoğu oyun fahiş fiyata satılıyor zaten hocam. Bu fiyatlara Amerika ve Avrupa'da nasıl satıyor anlamıyorum. Çoğunu dükkanlarda yarı fiyatına alabilirsin. Mesela Judgment çıktığı zaman Shopto'da bile 50 pound değildi ama, 2 ay sonra GoD'a geldiği zaman fiyatı 50 pound:) Digital oyuna 50 Pound vermek akıl karı değil. Ne satabilirsin ne de takas yapabilirsin sonuçta.

Beni en çok şaşırtan Tomb Raider olmuştu. 2-3 aylık oyunu 2400 puandan satmaya başlamıştı Microsoft. Üstelik yarın ya da Cuma günü indirim yapacak bir de:)

Digital oyunlarda fiyatlar max. 30 dolar civarı olmalı bence. Ayrıca her ay düzenli olarak Steam benzeri indirim/kampanya yapılmalı. Lojistik-DVD/Blu-Ray-Kutu masrafı yok ama, adamlar(PS3-360) hala 40-50 pound'a oyun satmaya çalışıyorlar.

zaten yasadigim yerde oyuncular cogunlukla MicrosfotPlaceden alisveris yapimiyor, bizim burda oyun shoplar var orda sadece degisimi yapiyor,gidiyorsun hangi oyunu almak istiyorsan üzerine biraz fark vererek sendeki oyun ile birlikte istegin oyunu alabiliyorsun,yada kiralayabiliyorsun
     XBL Ultimate Game Sale-Bu hafta 32 Oyunda İndirim Var!Son İndirimler Belli Oldu
     XBL Ultimate Game Sale-Bu hafta 32 Oyunda İndirim Var!Son İndirimler Belli Oldu
    zaten magazalar gerekli kampanyayi yapiyor, takip edenler iyi karli cikiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben 1 yıllık Gold ve 4000 küsür MSP ile geçtim aynen duruyorlar ve anında geçiyorsun

Eyv hocam heralde xbox.com uzerinden yapicaz bunu? bende biktim arrtik bu uk deki fiyat farklarindan valla

• quote:

quote:

Puan fiyatları aynı ama hocam. 4200 UK points de, 4000 US points de 85-90 lira arası. Bu yüzden kur farkı yüzünden olduğunu sanmıyorum. Geçen kampanyada Max Payne 3 UK hesapta 540 puan, US hesapta 1200 puandı mesela. Ama genelde US hesapta fiyatlar daha uygun oluyor.

@LED ZEPPELIN

Türü çok sevmediğim için araştırmadım bilmiyorum ama, büyük ihtimal dediğin gibidir hocam.

Valla ben bu uk den biktim mesela uk de 1840 puan olan oyunlar us te 1600 puan 3 kere live dan oyun alsan bir arcade oyun parasi fazla veriyorsun..

• Demeyin öyle hocam, daha yeni TR'den UK geçtim. 3 ay zor geçer böyle..
  • Oyunlari internet uzerinden alabiliyor muyuz xbox olmadan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dragonborn

Oyunlari internet uzerinden alabiliyor muyuz xbox olmadan?

xbox.com üzerinden alırsın. Konsolu açınca inmeye başlar

• Oyunlarda bölge problemi olup olmadığını nasıl anlarız? Tabi yeterli ms point yokken.

• Arkadaşlar Far Cry 3 teki indirim ne zamana kadar devam edecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krupp K5

Arkadaşlar Far Cry 3 teki indirim ne zamana kadar devam edecek?

Bugün ün sonunda bitecek

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.