quote:Orjinalden alıntı: bloodsoul canım ilerde satmak isteyince xbowu satamazsın ama wizard bu sıcak da karpuz peynir gibi gider forumda cok xbow arayana gordum. Ben bu yaz satma niyetinde degilim zaten sagol arkadasım
saglam bir 95 + wzard charin 400 + civari gittigini unutma kardeşim ama,tabi xbow hosuna gittiyse ben bilemem,sana karışmak da istemem
quote:Orjinalden alıntı: bloodsoul saglam bir 95 + wzard charin 400 + civari gittigini unutma kardeşim ama,tabi xbow hosuna gittiyse ben bilemem,sana karışmak da istemem daha charla canavara 2-3 kez atak yapmısımdır Hep taxideyim oyuna girebilsem bi bugun 45 olmayı planlıyorum
bende lvl sıkıntısı cekiyordum 20 lvlken premium aldım 2-3 haftada 65 oldum,sende al cabuk kasarsı 70den sonra premium+boot 1 ayda filan 80 + olursun
xBow'un Bana Göre En Büyük Eksisi , 3 SkiLe BağLı Kalarak Oynaması Wizard Taxi Yparken Unique Keeserken xBow dan daha avantajlı . Tabi zevk meselesi
quote:Orjinalden alıntı: windsurf quote:Orjinalden alıntı: KirkLeeHammet quote:Orjinalden alıntı: bloodsoul xbow pvpde cok saglam vuruyor ama sıkıcı bir class,wizard acsaydın keske neden sıkıcı ki? Skillerin görüntüsü güzel değil ve silahlar öyle süslü püslü değil. Sanırım ondan.