Şimdi Ara

Xbox 10 dk. sonra donuyor! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: viceboys

quote:

Orijinalden alıntı: Brumack

hehe cihazı biraz önce açtım..biraz zahmetli oldu ama açtım sonunda. bi anormallik çarpmadı gözüme. sadece cihazı sallayınca anakartın altından vida sesi gibi bi şi geliyo.Baktım eksik vi da da yok kasada. tornavida uymadığı için de soğutucuların vidalarını söküp anakartı kaldıramadım yerinden.

sonra tekrar montajı yaptım. bu sefer de red dead redemption back-up ında dashboard a attı oyun kendi kendine.yine bi 5 dakika sonra oldu.
    sonra bad company 2 denedim. o da back up dı yani hard diske yüklüydü. onu da multiplayer da 5 dakika oynadım bu sefer unreadable disc error verdi.

sonra kafam bozuldu kapadım aleti.öteki hafta sonu firmware attırdığım yere götürcem artık yapsınlar.

ama firmware attıralı da bi kaç hafta oluyor hatta 1 aya yakın oluyor nerdeyse. böyle bir sorunun şimdi ortaya çıkması , firmware işleminin hatalı yapıldığı ile ilgili olabilir mi?

Hocam ya ben seni anlamıyorum ya da sen yalan soyluyorsun, hem harddiske yukluydu diyosun, hem de Disc Unreadable hatası aldım diyosun, eger HDD'den oynuyorsan disk donmez yani o hatayı almana imkan yok...

katılıyorum....

• birazcık internette araştırırsanız hdd de yüklü olmasına rağmen disc unreadable hatası alan onlarca insan olduğunu görürsünüz. Ki bu da yukarıdaki arkadaşların dediği gibi custom firmware den kaynaklanan bir sorun olabilir. Benim merak ettiğim ise custom firmware attıktan neden 1 ay sonra böyle bir hatayı veriyor olması.

Bu arada aletin hard diskini formatladım. 20-30 dk. kadar Medal of Honor multiplayerını oynadım disc ten ve bir hata ile karşılaşmadım. Daha sonra yine disc ten Gears of War oynadım ve bi 15 dk. sonra bu disc unreadable hatasını yeniden aldım. Ama kitlenme olmadı henüz. Şu anda aleti elektronikçiye götürme fırsatım olmadığı için kendi çapımda sorunun nereden kaynaklanığını çözmeye çalışıyorum. bu arada bu hataları aldığım oyunlar daha önce böyle bir sorun çıkarmamışlardı yani discler verbatim ve en düşük hızda yazdırmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brumack -- 8 Mart 2011; 12:14:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.