walla abıcım bunlar mezarcı harbıden mılletı enayı sanıolar ama zaten bu enayıler olmasa nıe getırsınler abıcım yuzde yuz kar yapıolar yurtdısına gıdecek bı tanıdıgnız elbetkı wardır yada cıkar alsın parasını sen wer getırınce
Vallahi ben bugün havaalanından teslim aldım 300euro sağolsun getirdi arkadaş hayatta vermem 2 katı , acele etmeye gerek yok...
hayırlı olsun güle güle kullan
Hayırlı olsun,aletle ilgili yorumlarını bekliyoruz
@The Gases,brky,elite_35 sağolsun arkadaşlar
Yorum: Alet güzel ama elimde oyun oynayamadığım için dolabımın üstünde duruyor
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
en azından dvd falan izlerdim ben olsam. DVD oynatabiliyor di mi
quote:
Orjinalden alıntı: brky
quote:
Oynatabiliyor
Zaten DVD player olarak kullancam kardeşimin odasındaki TV ye takıp, yarın üye falan olcam DVD ciye ordan filmleri kiralayıp izlicem
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: brky
quote:
Oynatabiliyor
Zaten DVD player olarak kullancam kardeşimin odasındaki TV ye takıp, yarın üye falan olcam DVD ciye ordan filmleri kiralayıp izlicem
iyimişen iyisini yapasın üye olmak en iyi çözümsana iyi eğlenceler
Eyvallah
dostum istersen sana xbox 360 oyunu satayım
quote:
Orjinalden alıntı: ereneren
dostum istersen sana xbox 360 oyunu satayım
dükkan war heralde
Eyvallah hocam , şimdilik orjinal oyun almayı düşünmüyorum açıkçası, çip olaylarını bekleyeceğim oyunlar pahalı...
quote:
Eyvallah hocam , şimdilik orjinal oyun almayı düşünmüyorum açıkçası, çip olaylarını bekleyeceğim oyunlar pahalı...
Avusturyadan gelecek.Burdaki mezarcılara para veremem.Birazdaha beklerim geç olur güç olmaz üstüne de 1 kol 2 oyun alırım.burdan anca konsolu alırım o paraya.
Bence al dursun, gittigidiyordan wireless kol da alırsın, bir arada hdd taktırırsın tamam...
Oyunlar çok para, çip beklemek daha mantıklı gibi bana bi dahaki gelişinde arkadaş 2. el oyun getircek , konsol daha yeni çıktıından daha düşmemiş oyunlar 15 euroya bulurum sana dedi,4 tane alsam bi tane de o hediye alsa tamam, ben onları burda 30 euroya satarım bitirince gittigidiyordan hem de kara geçerim