Şimdi Ara

Xbox 360 ' a fan mod yaptım. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Yaptığın uygulama çok iyi olmaş inşallah sorun yaşamazsın.Bir az önce platin elektronic aradım xbox 360 750 ytl birde yazılım atıyorlarmış 70 ytl toplam 820 ytl 1 sene garantili 3 kırmızı ışığa karşı sizce alımmı 65 nm gelmesini bekliğim yoksa siz olsaydınız ne yapardınız

65 nm belli olmaz. Bence düşüneceksen 1 yıl garantden sonra birşey olmai ve xbox livedan banlanma sorunlarını düşün, eğer bunlara fitsen de al konsolu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Yaptığın uygulama çok iyi olmaş inşallah sorun yaşamazsın.Bir az önce platin elektronic aradım xbox 360 750 ytl birde yazılım atıyorlarmış 70 ytl toplam 820 ytl 1 sene garantili 3 kırmızı ışığa karşı sizce alımmı 65 nm gelmesini bekliğim yoksa siz olsaydınız ne yapardınız

sağol dostum. Bazı yerler garanti veriyor birinci bozulunca bunu bende dusundum. Garanti dahilinde bozulan bir makine ne oluyor ? bunu merak ediyorum tamir edilip yeniden birine veriliyorsa bu garanti beni bozar. Bu sebepten boyle bir sey tercih etmedim.
    Garanti sartlarini iyice konusmak lazım. Mesela atikle konustugumda makine bozulunca bize getiriyorsun 1 ay icinde tamiri mumkunse tamir edip geri veriyoruz degilse yenisini veriyoruz. Bu benim pek icime sinmedi. eylence amacli aldigim bir seyin tamiri icin bir ay mı beklemeliyim ? zaten vaktim az oluyor fırsatım oldukca oynuyorum ,tamirden sonra yeniden hata verme olasili buyuk. getir gotur derdi bilmem ne bana uymuyor acıkcası. oyuzden en hesaplı yerden aldım bozulursa canımız sağolsun ne yapalım ...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.