Şimdi Ara

Xbox 360’a Paypal Eklentisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 31 Mayıs'a kadar herkese gelecekmiş zaten kaçarı yok.
  • Xbox.com üzerinden paypal hesabımı xbox hesabımla eşleştirdim.
    Birazdan bir addon satın alacağım.Bakalım ne olacak. Bana paypaldaki adresle bizim xbox adresi uyuşmayacağı için sorun çıkacak gibi geliyor ya bakalım nasıl aşacağız bu sorunu.
  • Sorun olmaz alırsın ben dün deneme amaçlı 500 MSP aldım sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Sorun olmaz alırsın ben dün deneme amaçlı 500 MSP aldım sorunsuz.

games on demand oyunlarından da satın alabilirmiyiz aynı şekilde acaba
  • GoD oyunu almaya çalıştığımda paypal seçeneği yoktu sadece kredi kartı ve points ile alabilirsin seçecekleri var ama dediğim gibi güncellemeyi kuran arkadaşlar varsa onlarda durum nedir sormak lazım.
  • live üzerinden yapılan tüm alışverlere paypal destegi var.
    üyelik , oyun , dlc , ms point , film vs..

konsolumda son güncelleme kurulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: omersenel

live üzerinden yapılan tüm alışverlere paypal destegi var.
    üyelik , oyun , dlc , ms point , film vs..

konsolumda son güncelleme kurulu

O zaman süper.
  • artık şu güncelleme bize de gelse çok güzel olacak
  • Gelmemeye kaldı geberesiciye...
    Gelsinde sürünmeyelim pointsler için...
  • kesin geldiğinde 3 aylıgı 6 pound olan gold üyeliği kaldırırlar :D alamayızda yaz için süper olcaktı onun için ugraşıyordum :D
  • Güzel bir uygulama,her ne kadar ihtiyacim olmasa da gerekli birseydi..
  • hala güncelleme gelmedi gitti
  • Bende de hala güncelleme gelmedi.Bir şey soracağım bu yeni güncellemeyle dvd'ler bozulabilir diyorlardı,gerçekten bozulma oluyormu ? (fw ile alakalı değil söylediğim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enexenes

Bende de hala güncelleme gelmedi.Bir şey soracağım bu yeni güncellemeyle dvd'ler bozulabilir diyorlardı,gerçekten bozulma oluyormu ? (fw ile alakalı değil söylediğim)

Test aşamasında,fat modelleri kullananların başına gelmiş söylediğin.Oran azmış ama,şu anda düzelmiş zaten.En son açıklama öyleydi sanırım.
  • Şimdi bende de update istedi..

30 Mayıs'a kadar 6 dalga halinde gelecekmiş update

Herseyi Paypal ile alabiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 24 Mayıs 2011; 18:56:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taygunerdur
    kesin geldiğinde 3 aylıgı 6 pound olan gold üyeliği kaldırırlar :D alamayızda yaz için süper olcaktı onun için ugraşıyordum :D

:( Ms kadar paragoz firma gormedim
    daha önce kaldırmışlar 3 aylık gold'u Çakallar

Update gelmeden önce baktım konsol üzerinden 1 ve 12 aylık gold alabiliyoruz

Edit; senin dediğin spotlighte olan 60% indirimli 3 aylık gold dürüyor :D bu kampanya sadece silver üyeliklere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 24 Mayıs 2011; 18:51:17 >
  • ben fat lite-on sürücülü fw li cihazıma 20 mayıs günü güncellemeyi yaptım,doğal olarak fw gitti ama orj oyunlar sorunsuz,herhangi bir problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: taygunerdur
    kesin geldiğinde 3 aylıgı 6 pound olan gold üyeliği kaldırırlar :D alamayızda yaz için süper olcaktı onun için ugraşıyordum :D

:( Ms kadar paragoz firma gormedim
    daha önce kaldırmışlar 3 aylık gold'u Çakallar

Update gelmeden önce baktım konsol üzerinden 1 ve 12 aylık gold alabiliyoruz

Edit; senin dediğin spotlighte olan 60% indirimli 3 aylık gold dürüyor :D bu kampanya sadece silver üyeliklere

evet bende hala duruyor tabi güncelleme gelince gidermi bilmiyorum :D sanırım bize son gün gelicek güncelleme :D

• Güncelleme bana da geldi arkadaşlar.Paypal sekmesi çıkıyor ama,Xbox.com üzerinden kayıt yapılması gerekiyor önce.Yarın karta para yatırıp,birşeyler almayı deneyeceğim.Gelişmeleri yazarım buradan:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.