Şimdi Ara

Xbox 360 alıcam birkaç tane sorum var (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ©Bulut®

bide bişi anlamadım live ı düşünümüyorsan fw ye hiç bulaşma demişssinde sonuçda orjinal oyun almıcagım için single için fw lazım değilmi yinede her türlü ? live a baglanmasamda olur ?

bide 800-1000 falan çok ya ben 650-700 arası düşünüyorum öyle fiyatlar yokmu ?

FW ile sade OFFLINE oyun oynamak mantıklı ama şimdiki herhangi bir FW ile ONLINE oyun oynamak riskli...Kısaca LIVE a bağlanmadan BACKUP oynamak en mantıklısı.
    Pekala 650-700 civarlarına NTSC-J bulursun ama bir kaç yer dolaşman gerekecek.

Saygılar.
  • atik gibi yerlerde j makina kaç para ? sıfır kutusu açılmamış yokmu önümde açıp fw sini yaptırsak ?

bide ntsc j lerde her oyun var diyolar ama kimiside yok diyo onuda çözemedim :)
  • ntsc-j de oyun sıkıntısı cekersen ( pek muhtemel değil ama) timeguard yardımcı olur ...
  • J konsollarda oyun az fln değil,siz bulamıyorsanız konsolun suçu ne. bunun dışında j konsola özgü oyunlar da vardır. pal makineleri kötülemelerinin sebebi de avrupa'ya ithal edilen ürünlerin lehimlerinde kurşun miktarının prosedüre göre az tutulmuş olmasıdır. kurşun miktarı az olan lehimle ona göre çabuk bozulmaktadır. görüp,denediğimiz şeyleri söylüyorum. bunun dışında pal ve ntsc makinelerde bir sürü arıza veren vardır. ve tabi ki ntsc ve pal diye ayırt etmek bir yerden sonra saçmadır. ama inan pal makineleri daha çok kazanmak için kötülemiyor satıcılar. zira pal veya ntsc-u makine daha pahalı ve kazançları daha fazla. hatta ben pal makineler çok daha iyi ve ntsc'ler yaramaz diyen bir çok satıcı bile biliyorum. Siz en iyisi kendi araştırmalarınıza göre seçin cihazınızı. tabi bu seçimi yaparken hiç bir fark olmamasına rağmen, 300 ytl ve fazladan bir çevirici gereği olan pal+ntsc-u makinenin dezavantajlarını da düşünün. sonuçta hiçbir fark yok ama biri 300 ytl daha pahalı ve voltaj için bir çevirici daha istiyor. savunulacak bir şeyi var mı allahaşkına pal'ın veya ntsc-u'nun.

Dipnot; Bana zamanında bu açıklamaları yapan o dükkan şimdi pal makinenin dışındakiler işe yaramaz ben satmıyorum diyor. Sizce neden satmıyor, elinde sadee pal makine var ve aletten karı daha fazla. Siz siz olun dediğim gibi kendi araştırmalarınıza göre hareket edin. Fan işe yaramaz diyenlere de söyleyecek laf bulamıyorum. İnsanlara benim 20 tane arkadaşım var hiçbiri fan kullanmıyor,günde 10 saat oynuyorlar diyerek kendinize müşteri mi yaratmaya çalışıyorsunuz? ne garip oyunlar dönüyormuş bu forumda da heberimiz yokmuş hakkaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khazad -- 23 Mayıs 2007; 19:25:43 >

• bildiğim kadarıyla pal çevirici istemiyorki ? oda 220 v çalışıyo ntsc u amerika istiyo diyo biliyorum ama ben zaten j alacam galiba hem pal daha pahalı. oyunları bulunuyosa ve ingilizceyse en makulu o
  • pal da çevirici gerekmez tıpkı ntsc-j de olduğu gibi, çevirici gereken ntsc-u dur.
  • yaw bi türlü fiyat sorularıma bi cevap alamadım özkan atik telden aradım 2 side açmıyo ?

ntsc j + fw + vga kablo

ne kadar ediyo tam olarak fazla para yok xbox ı alırımda bu sefer lcd monitöre para kalmıcak eger 650 falan değilse.
  • atik 7ooytl diyordu ...1 yıl dükkan garantisi veriyorlardı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©Bulut®

yaw bi türlü fiyat sorularıma bi cevap alamadım özkan atik telden aradım 2 side açmıyo ?

18:30 'dan sonra kapatıyoruz. Fiyatlar için ikinci el bölümündeki ilanlarımıza bakabilirsiniz.
  • tamam saolun
    bide lcd ye baglamak için vga kablo gerekli galiba içinden de çıkmıyo o nekadar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Khazad

J konsollarda oyun az fln değil,siz bulamıyorsanız konsolun suçu ne. bunun dışında j konsola özgü oyunlar da vardır. pal makineleri kötülemelerinin sebebi de avrupa'ya ithal edilen ürünlerin lehimlerinde kurşun miktarının prosedüre göre az tutulmuş olmasıdır. kurşun miktarı az olan lehimle ona göre çabuk bozulmaktadır. görüp,denediğimiz şeyleri söylüyorum. bunun dışında pal ve ntsc makinelerde bir sürü arıza veren vardır. ve tabi ki ntsc ve pal diye ayırt etmek bir yerden sonra saçmadır. ama inan pal makineleri daha çok kazanmak için kötülemiyor satıcılar. zira pal veya ntsc-u makine daha pahalı ve kazançları daha fazla. hatta ben pal makineler çok daha iyi ve ntsc'ler yaramaz diyen bir çok satıcı bile biliyorum. Siz en iyisi kendi araştırmalarınıza göre seçin cihazınızı. tabi bu seçimi yaparken hiç bir fark olmamasına rağmen, 300 ytl ve fazladan bir çevirici gereği olan pal+ntsc-u makinenin dezavantajlarını da düşünün. sonuçta hiçbir fark yok ama biri 300 ytl daha pahalı ve voltaj için bir çevirici daha istiyor. savunulacak bir şeyi var mı allahaşkına pal'ın veya ntsc-u'nun.

Dipnot; Bana zamanında bu açıklamaları yapan o dükkan şimdi pal makinenin dışındakiler işe yaramaz ben satmıyorum diyor. Sizce neden satmıyor, elinde sadee pal makine var ve aletten karı daha fazla. Siz siz olun dediğim gibi kendi araştırmalarınıza göre hareket edin. Fan işe yaramaz diyenlere de söyleyecek laf bulamıyorum. İnsanlara benim 20 tane arkadaşım var hiçbiri fan kullanmıyor,günde 10 saat oynuyorlar diyerek kendinize müşteri mi yaratmaya çalışıyorsunuz? ne garip oyunlar dönüyormuş bu forumda da heberimiz yokmuş hakkaten.

J de oyun bulunamıyor ve oyun sayısı ne yazıkki az kabullenmedeki zorluk neden acaba?Satın aldığınız makinada oyun bakımından kişilere bağlı kalmanın mantığı nedir?Bakın burada bile oyun satanlar RF oyunlar hariç sizlere adı bilinen bir kaç oyun haricinde hangi oyunları temin edebiliyor?Oysaki NTSC-U ve PAL de 2005 yılından bu yana çıkmış olan bütün oyunlar WEB de çok basit bir şekilde bulunabiliyor.Kendiniz belirtiyorsunuz Kurşun oranından kaynaklanan hataları sonrada kendiniz ile yanılgı içine düşüp makinaya ek fan bağlamanın yararlı olacağını dolayısıyla sanki makinada bir ısı sorunu varmış gibi yanlış bilgilerle tüketicileri bilinçsiz bir şekilde ek harcamalar yapmaya itmeye çalışıyorsunuzKendim dahi fansız BENQ dvd romlu xbox360 ımı neredeyse her gün, cumartesi pazar günleri ise 18-20 saat hiç durmadan kullanıyorum acaba neden hiç bozulmuyor?
    PAL veya U lar pahallı değil aksine PAL veya NTSC-U&J her 3 bölge kodlu konsolda kullanılan farklı para birimlerinden kaynaklanan fiyat farkı ve çoğu J makinanın bilindik güneydoğu yöntemiyle piyasaya sürüldüğünü ise anlatmaya bile gerek yok.Bunun yanında kabullenemezseniz dahi PAL in gerek sistem uyumluluğu ve gerekese Avrupa üzerinden çok kolay şekilde oyun temin edilmesinden kaynaklanan çok büyük bir üstünlüğü var...
    Ben kendime müşteri kazandırmaya çalışmıyorum(Ki yaratmak ALLAH'a mahsus!) çünkü; ben sadece 5 oyun ile NTSC-U kullanan nacizene bir eğlence severim...Bana karşı yazdığınız bu kasıtlı yazınızın sebebi doğruları belirtmem ise varsın olsun yazın, yanlış betimlemeleriniz ile beni suçlamaya çalışın fakat ne yazıkki her zaman başarısız olacaksınız çünkü gerçekler her zaman değişmez bir bütünlüğe sahiptir.
    Saygılar.

• valla ben şimdi timeguard dan bi oyun listesi aldım elindeki oyunlardan ntsc j ve toplam 56 tane oyun var, 56 tane oyunu bitirmek oynamak uzun zaman alır :) hespinde gördüğüm kadarıyla bilinen en iyi oyunlar xbox 360 için yani 56 oyunu bitirene kadar xbox 3 çıkar oyüzden ntscj de oyun bakımından bi sorun yok gibi, daha ucuz olması da cabası 3 kırmızı olayını bilmem şuan ama zaten pal a param yetmez.yeter de yanında lcd alamam bi anlamı kalmaz.
  • ntsc-j ye oyun bulunmuyor diyenlere gerçekten gülüyorum
  • NTSC-J oyunları torrent sitelerinde bulunmuyor demek istemişde olabilirler...
    > Örneğin benim arkadaşım gidip dükkandan oyun olmaz, download eder istediği marka DVD'ye güvendiği DVDWriter'ı ile istediği hızda yazar ve sorunsuz oynar...
    > NTSC-J oyunları içinde Torrent sitesine şimdiye kadar rastlamadım. Hatta emule linklerine dahi rastlamadım. Halbu ki p2p paylaşımda Kore ,Çin,Japonya baya ileri noktalarda diye biliyorum.
  • valla ben o konuyu araştırdım ve size bi ton oyun linki verebilirim ntsc, hepside rapid :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©Bulut® -- 25 Mayıs 2007; 0:34:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rizayesilmen

J de oyun bulunamıyor ve oyun sayısı ne yazıkki az kabullenmedeki zorluk neden acaba?Satın aldığınız makinada oyun bakımından kişilere bağlı kalmanın mantığı nedir?Bakın burada bile oyun satanlar RF oyunlar hariç sizlere adı bilinen bir kaç oyun haricinde hangi oyunları temin edebiliyor?Oysaki NTSC-U ve PAL de 2005 yılından bu yana çıkmış olan bütün oyunlar WEB de çok basit bir şekilde bulunabiliyor.Kendiniz belirtiyorsunuz Kurşun oranından kaynaklanan hataları sonrada kendiniz ile yanılgı içine düşüp makinaya ek fan bağlamanın yararlı olacağını dolayısıyla sanki makinada bir ısı sorunu varmış gibi yanlış bilgilerle tüketicileri bilinçsiz bir şekilde ek harcamalar yapmaya itmeye çalışıyorsunuzKendim dahi fansız BENQ dvd romlu xbox360 ımı neredeyse her gün, cumartesi pazar günleri ise 18-20 saat hiç durmadan kullanıyorum acaba neden hiç bozulmuyor?
    PAL veya U lar pahallı değil aksine PAL veya NTSC-U&J her 3 bölge kodlu konsolda kullanılan farklı para birimlerinden kaynaklanan fiyat farkı ve çoğu J makinanın bilindik güneydoğu yöntemiyle piyasaya sürüldüğünü ise anlatmaya bile gerek yok.Bunun yanında kabullenemezseniz dahi PAL in gerek sistem uyumluluğu ve gerekese Avrupa üzerinden çok kolay şekilde oyun temin edilmesinden kaynaklanan çok büyük bir üstünlüğü var...
    Ben kendime müşteri kazandırmaya çalışmıyorum(Ki yaratmak ALLAH'a mahsus!) çünkü; ben sadece 5 oyun ile NTSC-U kullanan nacizene bir eğlence severim...Bana karşı yazdığınız bu kasıtlı yazınızın sebebi doğruları belirtmem ise varsın olsun yazın, yanlış betimlemeleriniz ile beni suçlamaya çalışın fakat ne yazıkki her zaman başarısız olacaksınız çünkü gerçekler her zaman değişmez bir bütünlüğe sahiptir.
    Saygılar.

Yazımı dikkatli oku,herkese 'kendi araştırmalarınız sonucu hareket edin' demişim.bunların dışında sana şuan 70 tane oyun bulabilirim ntsc-j için,hemde hiç zahmete girmeden. son olarak bir fark olmadığı halde insanları 300 ytl daha fazla vermelerine sebep olan da ben değilim? fan işe yaramaz ve ntsc-j'de oyun yoktur diyen biriyle zaten tartışmaya girmeye gerek yok. bak millet gülmüş,ne diyeyim artık. bu konularda bilgili insanlara bırakıyorum takdiri...

• quote:

Orjinalden alıntı: Khazad

quote:

Orjinalden alıntı: rizayesilmen

Saygılar.

Yazımı dikkatli oku,herkese 'kendi araştırmalarınız sonucu hareket edin' demişim.bunların dışında sana şuan 70 tane oyun bulabilirim ntsc-j için,hemde hiç zahmete girmeden. son olarak bir fark olmadığı halde insanları 300 ytl daha fazla vermelerine sebep olan da ben değilim? fan işe yaramaz ve ntsc-j'de oyun yoktur diyen biriyle zaten tartışmaya girmeye gerek yok. bak millet gülmüş,ne diyeyim artık. bu konularda bilgili insanlara bırakıyorum takdiri...

Sizler bildiğiniz yolda devam etmeye çalışın.Bildiğini sananlarla müşterilerine ek parça alınmadan arıza çıkacakmış gibi mal satmaya çalışanların yanında olun.Sonuçta herkes bildiğini yapıyor.Amaç burada oyun makinası ile eğlenmek ama bazıları sayesinde bu iş büyük bir ticaret ve kandırma ağına dönmüş...
    Yinede saygılar...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.