Şimdi Ara

Xbox 360 Arcade yardım lutfen...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox 360 Arcade almak istiyorum netten 200 dolara amerikan menseli onlar pal mi oluo?backup oyun nasıl oynarım?Firmare atmama gerek varmı?Varsa nasıl bulupda atcam bide dvd rom u deistirmeye gerek varmı?Tesekkurler...

http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360arcadesystem/

Xbox 360 Arcade
    Category: Console

Console: Xbox 360

$199.99

• Gümrüğe takılır...
    Eğer elden getiricek biri olursa o başka.Ama site üzerinden getirtmeye kalkışma.Amerikadan aldığın ntsc-u olacaktır.Çevirici adaptör ile kullanman gerekir.
    Firmware olayına gelince LOT numarası 0817 ve altındaki makinalara sadece yazılım atarak fw işlemi tamamlanıyo.Diğer makinalar ise yani lite-on dvdroma sahip makinalarda dvdrom değiştirmen gerekiyor.bir işlemin ücreti ortalama 40-50 ytl diğer işlem ise 110-130 ytl arasına malolmaktadır.backup oynatma konusu ise yasaktır,yeri burası değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action_figure -- 29 Ekim 2008; 18:57:42 >
  • actionun dediği gibi ntsc-u o makinalar ve gümrükte adamın yoksa gümrüğe takılır buradaki fiyatla aynı olur aşağı yukarı. Hiç kasma al buradan dostum. 600-650 liraya forumdan birkaç yerden alabilirsin sıfır arcade pal fw li ve falcon. Biraz dolaş forumda bulursun. zaten makina gelecek fw atılacak hele bir de dvd rom değişecek olursa o iş çorba olur.
  • kasim'da turkiye ye gelcekmis,bekleyip gelmesini o zaman fiyatları da dusermi acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.