Şimdi Ara

XBOX 360 Controller (Pc Kablolu) mu ? Logitech F710 mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Omeko22

İsletim siatemim windows 7 ultimate 32 bit hic bi sorun olmadi tainca sorunauz calisiyor ancak windows 8.1 dede worun olacagini dusunmuyorum

birçok insan var sıkıntı yaşayan riske girmek istemem şahsen.
  • O zaman bimekstw 150 tl ye xbox vardi onu oneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeddLE -- 9 Haziran 2015; 20:27:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O zaman bimekstw 150 tl ye xbox vardi onu oneririm

hocam alma şansım yok bütceden dolayı. 115azami bütcem.
  • O zaman f310 al tek secenek bu diger markalariboakadar onermem

• quote:

O zaman f310 al tek secenek bu diger markalariboakadar onermem

hocam titreşim benim için en önemli konumda. f310da titreşim yok maalesef
  • O zaman riske girip f710 bakin riskli ama cok az secenek var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox 360 for pc wirelesd hiç bir yerde bulamazsın. Bütçe sıkıntın yoksa f710 varsa f310 al , yıllardır kullanıyorum bir sıkıntı görmedim ... İkinci kolu f310 yerine xbox 360 for pc wireless alacaktım hiç bir yerde bulamadım .
     XBOX 360 Controller (Pc Kablolu) mu ? Logitech F710 mu ?

• ThisIsCotyora kullanıcısına yanıt
    Ne demek rica ederim. Deneyim paylaşmak içindir.

Bu arada sabrederim dersen amazonda 27 dolar. Ama kargoyla ne kadara gelir onu bilemiyorum.

http://www.amazon.com/Microsoft-Xbox-360-Controller-Windows/dp/B004QRKWLA/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1433919502&sr=1-1&keywords=gamepad+xbox360

Bu arada f310 için çok memnun olan arkadaşlar var. üstte-altta yazmışlar. doğrudur. herkesin deneyimi farklı olabiliyor. Malzeme kalitesi iyi. Ancak ben hiç rahat edemiyorum. Yani bu gamepadle bir Mortal kombat bir de adını hatırlayamadığım bir yarış oyunu var hala oynadığım. Arkadaki tuşlarla beraber aynı anda diğer tuşlara basana kadar canım çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkovic

Xbox 360 for pc wirelesd hiç bir yerde bulamazsın. Bütçe sıkıntın yoksa f710 varsa f310 al , yıllardır kullanıyorum bir sıkıntı görmedim ... İkinci kolu f310 yerine xbox 360 for pc wireless alacaktım hiç bir yerde bulamadım .
     XBOX 360 Controller (Pc Kablolu) mu ? Logitech F710 mu ?

hocam gittigidiyor'da 85tl'ye buldum. ama nasıldır bilemiyorum. satıcı ile görüşme halindeyim. ayrıca hangi sistemde kullanıyorsunuz hocam ?
    xbox wireless alamam zaten hocam cok pahalı.

snakecharmer hocam amazon bana ters. zaten internetten alısverislerimde cok kıllanıyorum.

Omeko22 hocam suan ilk olarak xbox 360 kolu önceliğimde. eğer o olmazsa mecburen F710 alacağım riske girip.

• bimekste xbox kolu vardı bulabilirsen onu öneririm bulamazsan f710
  • Xbox bulduysan xbox alda xbox biraz sıkıntıymış windowsda tanımıyormuş bişeyler yapman lazım galiba pintipanda adındaki eleman almıştı . Birde ben bu işin garanti kısmını düşünürüm logitech vatanda teknosada satılıyor 2 yıl içinde bozulursa git kafalarına çal . Ama o ggdeki ürünlerin garantisi sıkıntı .

• Omeko22 hocam bimekste suan 99 tl kargo ile 105 oluyor. bütcemi zorluyorum almak için.

furkovic hocam evet öyle bir sorun varmıs ama gamepadi takmadan önce driverı yüklenince sorun ortadan kalkıyormus.
  • furkovic kullanıcısına yanıt
    Driver sıkıntısı falan yok, ben Xbox One kolu kullanıyorum ilk gün sadece microsoft'un çıkarttığı driver'i kurdum ve hala sıkıntısız kullanıyorum 2006'da çıkmış oyunları bile direk algılıyor xinput sayesinde.
  • Hocam hangisinde karar kıldınız.Ben de bunlar arasında kaldım
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak amahttp://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-360-common-controller-win-kablolu-uzaktan-kumanda-hem-pc-hemde-xbox-360-uyumlu-pm-gamemic00005
    bu ürün orjinal mi acaba f310 alıcaktım titreşim yokmuş ondada.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.