Şimdi Ara

Xbox 360'da Daha Kaliteli Görüntü İçin.... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
8.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşların verdiği fikirler yanında benim de başıma gelen şöyle bir durum olmuştu.

Sizde hangi TV olduğunu bilemiyorum ama eğer Samsung ise HDMI kanalının ismini değiştirin, atıyorum PC-Konsol yapın. Bende de buna benzer bir sorun olmuştu isim ekledikten sonra sıkıntılar düzelmişti.

Hatta şöyle bir link vereyim,

http://www.tomshardware.co.uk/forum/267972-15-1080-hdmi-hdmi-connected-quality

Birkaç yorum;

"I had same kind of problem with LE32B535. With DVI-HDMI -> HDMI connection the picture was bad at 1080p and 720p resolutions.

What fixed it for me was going to the source- menu and from there going to tools and further on to Edit Name. Over there I changed the "name" of the HDMI connection I was using to DVI PC.

Not sure if it does anything with straight HDMI-HDMI connection, but I hope it helps someone."

"I don´t understand why, but I did what you said Editing the name to DVI PC and the image quality is much better! Not perfect yet. Stangely I get some black borders all around the screen, so the image is a little compressed because I'm sending 1920x1080 from the laptop, so I should have full screen. "

• reserved
  • Hdmi 1.3 ve 1.4 arasında görüntü kalitesi anlamında hiçbir fark yok, uçlar da fark yaratmıyor bunun defalarca testi yapıldı forumda ve diğer sitelerde. 1.4'ün tek artısı 3D görüntüde daha iyi olmasıdır. Bunun dışındaki bütün sorunlar televizyon ayarları ile alakalıdır. Tv ayarlarını kurcalayarak soruna çözüm bulunacaktır bunun dışında ekstra şeyler yapmaya gerek yok, 7 liraya aldığım kablo ile 2.5 seneden biraz fazla bir süredir sorunsuz oyunumu oynuyorum.
  • tv im hd ready ama hdmi girişi yok sadece hd conponent kablo bağlanabiliyor.Neyse hd component kabloyu aldım.Televizyon ve xbox u bağladım ama 480p den yüksek seçtiğim kalitelerde(720p/1080i) görüntü ekrana tam oturmuyor ve altta siyah boşluklar kalıyor.Ayrıca xbox dan ayar yapmaya çalışırken sadece widescreen ayarı seçilebiliyor.Görüntü güzel olsa yine iyi ama görüntü de güzel değil.Televizyondan yapmam gerek ayarlar nelerdir?Bunları bilen varmı?Bide şu ekrana sığmama sorununun çözümü varmıdır.
  • arkadaşlar bende televizyon olarak LG 47LM860V var xbox alıcam slim görüntü problemi olurmu??
  • up
  • Arkadaşlar Samsung ve LG marka televizyonlar için, bağlantı ayarından HDMI bağlantısını PC olarak ayarlayın gözle görülebilir değişimi seyredebilirsiniz.
  • Altın uçlu HDMI kablosu alıp ; Bir ucunu XBOX360'ının arka tarafındaki HDMI Kablo girişine öbür ucunu ise TV'nin yada Monitör'ünün arka tarafındaki HDMI kablo girişine takarsan görüntü kalitesi artar.XBOX360'ının Ayarlar menüsünden ''Konsol Ayarları''na girip ''Ekran Ayarları'' menüsünden ''En iyi çözünürlük''ü seçersen görüntü kalitesini otomatik olarak en iyiye ayarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadalt

Arkadaşlar Samsung ve LG marka televizyonlar için, bağlantı ayarından HDMI bağlantısını PC olarak ayarlayın gözle görülebilir değişimi seyredebilirsiniz.

Bunu 27" LG monitör TV karışımı bir cihazım var onda deneyeceğim. Pc de cam gibi görüntü alırken Xbox360 Hdmi bağladığımda görüntü hafif bulanık çamur gibi , hatta karanlık bir görüntü veriyor. Deneyeceğim ...
  • 42'' LG marka led TV var (42LM660S) xbox alırken içinden hediye hmdi kablo çıktı muhtemelen 5-10 liralık bir kablo inanın bana ben daha önce bilgisayardan oynuyordum şuan xboxtan gears of war oyununu oynuyorum müthiş bir görüntüsü var çok net grafikler bana kalırsa birazda televizyondan farkedebiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.