Şimdi Ara

Xbox 360 | Elite | 250 GB | RGH | HDMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni nesile geçmek için konsollarımı satıyorum. Cihaz rghlidir, sorunsuz istediğiniz oyunu oynayabilirsiniz.

Kutu ve içeriği;

- Xbox 360 Elite
    - 250 GB HDD(Takılı)
    - HDMI
    - 1 Adet Orjinal COD MW3 Oyunu (RGH li olduğu için ihtiyacınız olmaz aslında ama yinede göndereceğim.)

Fiyat: 300 TL

> Osmaniye, Adana, Mersin illerinde elden teslim olur.
     Xbox 360 | Elite | 250 GB | RGH | HDMI Xbox 360 | Elite | 250 GB | RGH | HDMI Xbox 360 | Elite | 250 GB | RGH | HDMI Xbox 360 | Elite | 250 GB | RGH | HDMI
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Üretim tarihi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Üretim tarihi nedir?

2009-08-27
  • hocam full takım 375 aldım aynısı 320 gb bu fiyat nedir derhal revize yapın adaptörü ve gamepad yok anladıgım kAdarıyla cihaz beklemesin 200 tl yazarsan hemen satar yanlış anlama bunun 2. el kolu desen en az 60 tl kargolu adaptör de 50 tl 2. el ettimi 300 adam buna masraf edip alacak akıl karı iş değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel TR -- 3 Mayıs 2014; 23:37:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel TR

hocam full takım 375 aldım aynısı 320 gb bu fiyat nedir derhal revize yapın adaptörü ve gamepad yok anladıgım kAdarıyla cihaz beklemesin 200 tl yazarsan hemen satar yanlış anlama bunun 2. el kolu desen en az 60 tl kargolu adaptör de 50 tl 2. el ettimi 300 adam buna masraf edip alacak akıl karı iş değil

adaptörü var. gamepad var x tuşu çalışmıyor sadece. 315 tl ye satıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.