Şimdi Ara

xbox 360 elite i update etmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar xbox 360ın 9.ay üretimini fwli aldım.xboxımı update etmenin ne gibi faydaları olacak.ayrıca update etsem xboxın fwsi bozulurmu

• dashboard update fw yi bozmaz yeni update leride fwli olduğu için live den değilde oynadığın oyunlardan update etmeni öneririm gerekli bişey değil o kadarda mümkünse hiç etme yeni menü zaten yüklüdür şuan 9 ncu ay üretim olduğu için
  • internetten update yaparsan ban yersin, usbden update yaparsan fwye bi etkisi olmaz ona göre liveden update etme live baglama sakın
  • aldığımda adam left 4 dead 2yi açtı orada bi update oldu o xboxımı update etmiş oldu ozaman:?
  • muhtemelen olmuştur, oyun açıldımı updateden sonra ? veya şimdi taktıgında hemen açılıyosa olmuş demektir
  • fwliyse sakın ethernet kablosunu takıpta update yapmaya kalkma sakın direk ban yersin.ve her sorun içinde başlık açmayıp hepsini bi yerden sorsan daha iyi olur
  • left4 dead2 zaten son update i yapıyor bildiğim başka bişeye gerek yok anlıcağın dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one s update sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yardımlarınız için çok teşekkürler
  • 3k yedikten sonra mevzuya uzak kaldik

simdi jasper fw liler etherneti bagladigimiz gibi ban i vuruyor mu microsoft ? amanınn
  • FW varsa Live'dan ban da var. Geçmişler ola. (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.