Şimdi Ara

Xbox 360 Elite'im 3.Açılılında 1K E74 Verdi! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
5.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son gelişme 1 saat önce geldi.

Bildiğiniz gibi 2. kez gönderdim değişim için makinanın içi açılıp oynanmıştı.

Bana demesinler mi cihazınızda problem yok değişim onaylanmadı. Beynime kan gitti.

2.Kez altunizade mağazasına götürürken oranın Mağaza müdürü ile de görüşmüştüm. Eğer sonuç alamazsan beni bul demişti.

Altunizade mağaza müdürü ile görüştüm dedim böyle böyle bunun kararını kim veriyo yani.

Sonuç olarak mağaza müdürü aramış öbür tarafı. Sonra dan teknik servis aradı ürün değişiminiz oklendi biz size haber vericez almanız için diye.

Öyle böyle 1 ayda sonuca ulaştık diye düşünüyorum. Bir taraftan da diyorum ithalatçı aynı ithalatçı (gold) bi bokluk çıkmaz umarım yeni makinada diye dua ediyorum.

Yeni makinayı teslim alırken yanıma orjinal oyunları alıcam milletin önünde deniycem.

Başka çare yok.

• geçmiş olsun
    gold a
  • Şu amerikadaki sistem ne güzel acaba ömrümüz boyunca öyle bi rahatlık görebilicezmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyLaR25

Şu amerikadaki sistem ne güzel acaba ömrümüz boyunca öyle bi rahatlık görebilicezmi.
    Orjinal oyunların yaygınlıgı oluştukça altyapı düzeldikce bizdede olabilir(kdv+ötv+kazık dan vazgeçilince) arkadasım amerikada work and travelda çalıştı ve komik fiyatlara oyunlar gh gitarları filan satıldıgını soledi 5 dolara 2inci el gh gitarı almış adam ya
  • yeni xboxı aldım. herhangi bir sorun yok şuan için. aman nazar değmesin..

pes2010 u koyduğumda bu oyunu çalıştırmak için update gerek dedi. online update yaptım. Güncelledi ve çalıştırdı.

bilginize..

mutlu son....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsgobuluk

yeni xboxı aldım. herhangi bir sorun yok şuan için. aman nazar değmesin..

pes2010 u koyduğumda bu oyunu çalıştırmak için update gerek dedi. online update yaptım. Güncelledi ve çalıştırdı.

bilginize..

mutlu son....
    Hayırlısı olsun kazasız belasız live lar dilerim :)
  • quote:

yeni xboxı aldım. herhangi bir sorun yok şuan için. aman nazar değmesin..

bilginize..

mutlu son....

Hayırlı olsun.. İyi sabretmişsiniz gerçekten.. Ticaret yapıyorum diye geçiniyorlar birde..
  • quote:

Ya da dünyanın en şanssız Xbox 360 elite son versiyon kullanıcısı olarak Guinnes'e adayım.

Nedir Bu olay arkadaşlar cevabınızı bekliyorum.....

Hadi be ben 4 günlük Super Elite MW2 LT ile 3K gördüm şahitlerim var.(gerçek)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.