Şimdi Ara

xbox 360 ELİTE SIFIR AYARINDA.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çorum
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    11.08.2010 tarihinde xbox 360 elite jasper boardlı pal sistemli konsol aldım 05.12.2009 üretimlidir en fazla 1 ay oynamışımdır ve çok temiz baktım sıfır dan farksız ve 31 tane oyunda verilecektir 250 GB HDD 2 gamepad kutulu sıfır ban yememiştir ve 1 aylık gold üyelik kullanılmamıştır 6 aylık garantisi vardır 1.76. FW yüklenmiştir kinect menülüdür kinectle uyunludur istenirse kinectlede oynanır 22 ınch full hd led monitörü 2 yıl garantili ve 2+1 ses sistemi de satılıktır konsolun bütün malzemeleri ile verilecektir KONSOL +31 OYUN konsol +led monitör + 31 oyun 600 tldir eğer kinectle beraber istenirse konsol + kinect + 30 oyun 560
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonferDer -- 13 Aralık 2011; 19:04:12 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu şahıs dolandırıcıdır.Gereknin yapılmasını istiyorum...
  • Hiçkimse alışveriş yapmasın bu kişiden, referansların tamamı fake.

Sınırsız uzaklaştıracağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Hiçkimse alışveriş yapmasın bu kişiden, referansların tamamı fake.

Sınırsız uzaklaştıracağız.

Banada bugün GALAXY NEXUS önerdi . 1400 lira minimum piyasası olan cihaza 800 lira önerdi kayıtlı kutulu acil falan diyor üçkağıtçı. Terbiyesiz herif.
  • Asıl hesap ile birlikte kendisine 35 adet referans sağladığı tüm hesaplar sınırsız olarak kapatılmıştır.

Arkadaşlar lütfen çok çok dikkatli olun.
  • satıcı dolandırıcıdır 1150 lira mı alıp ürünü göndermemiştir
  • Bugün bu şahısla mesaj trafiğimiz oldu, kendisi tam bir dolandırıcıdır. Kendini uyanık sanan sahtekarlardan biri...

Telefon numarasını ve hesap numaralarını vereyim buradan kimsenin canı yanmasın.

Sube: 6810
    Hesap: 416820

0 543 963 82 55

İsmini bilmiyorum ama dikkat edin lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.