Bildirim
Xbox 360 gamepad for windows ürününü nerden bulurum?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
500 kb bi yazılımla (oyunun .exe bulundugu doysaya atılıyor) 10tl aldıgım usbgamepadle ,RE5,NFShift,New Batman oyunlarını usbGamepad ile oynuyorum sadece kıpraşım yapmıo ,oda olmasada olar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 26 Ekim 2009; 5:08:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC
500 kb bi yazılımla (oyunun .exe bulundugu doysaya atılıyor) 10tl aldıgım usbgamepadle ,RE5,NFShift,New Batman oyunlarını usbGamepad ile oynuyorum sadece kıpraşım yapmıo ,oda olmasada olar
ama adam xbox controller istiyor. belki onu seviyor görmüş beğenmiş kullanışlı gelmiş. seninki tahmini ps kontrolleri gibidir. analogları yakındır. ama xbox joypadın de sol analog yukarıdadir. yön tuşları ise ps deki sol analoğun yerindedir. belki eleman böyle oynamak istiyordur.
arkadaşım senin soruna gelince. benim bildiğim bi yerde satılmıyor. satılsa bile fiyatı tuzlu olur. onun yerine daha kaliteli bir joypad alabilirsin. -
İçine exe atarak ürünün kalitesini değiştirebiliyorsak tamam ama zaten elimde kontorland gamepad var ve ömrü dolmak üzere. Almışken güzel, sağlam, kaliteli bir şey alayım demiştim. Sendit'den yaklaşık 50 liraya sipariş ettim ve logitech in ürünleriyle karşılaştırdığımızda çokta pahalı değil.
Ayrıca daha kaliteli gamepad alabilirsin demişsin, hangisi mesela? -
Bu X360 gamepad mod ,uygulamayı yapmadan önce bende USB X360 gamepad alıcakdım ,lakin yön tuşları analog ve diğer tuşlar orj. X360 gamepad uyum saglıyor,
Oyunun kalitesini düşürmuyor sati 2 tane (.dll )ve 1 tane (.ini) dosyanı Oyunun buludugu klasördeki (.exe) içine atıp X360 gamepadi emule ediyor. -
Ben de var arkadaşım ve kullanmayan arkadaşların yorumlarına takılma sen. Bu gamepad ten önce logitech rumblepad 2 kullanıyordum ve şunu söyleyim kesinlikle xbox360 gamepad i daha iyi.
Ben burada 2. el bölümünde konsol aksesuarları kısmından almıştım 40küsür liraya. İllaki birinin xbox ıyla geliyor zaten onlardan alabilirsin. Gerek kalitesi gerekse de kullanışlılığı ile çok iyi bir ürün. -
tr de nasıl bulamadın arkadaşım. xbox satan heryerde bulursun. araştır biraz. kablolusunu al hem pil derdi olmaz hem şarj derdi olmaz hemde daha ucuza malolur -
konsolmarket yaz google ye
bu aralar kablolusu indirimde
xbox controller for windows olayına takılma
bildiğin xbox controlu zaten usb den pc ye bağlanıyo (for windows)olayına takılma yani
bu arada bendede logitech in chillstream ı var tip olarak neredeyse aynı
ama bencede xbox controlun tam yerini tutmuyo
xbox un hem analogları daha etkin hemde ele tam oturuyo
logitech kayıyo elimden analogu. ama yinede çok kaliteli -
BT üzerinden çalışıyor XBOX Controller artık.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X