Şimdi Ara

Xbox 360 - Görüntü Yok (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence de yanlış yapmışsın havlu yöntemini kullanarak. eğer iyi araştırsaydın yapmadan önce, gecici bir çözüm olduğunu öğrenmiş olurdun. belki de sorunun sebebi ufak bişeyken daha da kötüleşebilir... yine de servise götürmeni tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haso_mari -- 7 Ocak 2008; 19:25:05 >
  • slm arkadaşlar aynı sorun bendede çıktı daha bu sabah itibariyle GOW2 yi yazdım ve denemek icin makineyi actim acmaz olaydım :(

neyse olan olmuş artık. bunun tamir ücretleri hakkında bilgisi olan var mi. olan varsa beni aydinlatirsa sevinirim.. simdiden tesekkurler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: profiterolll

slm arkadaşlar aynı sorun bendede çıktı daha bu sabah itibariyle GOW2 yi yazdım ve denemek icin makineyi actim acmaz olaydım :(

neyse olan olmuş artık. bunun tamir ücretleri hakkında bilgisi olan var mi. olan varsa beni aydinlatirsa sevinirim.. simdiden tesekkurler..

Geow'u takıp Xbox'ı bozulan tek kişi sen değilsin.
    Bu arada tamir ücreti en az 80 en çok 120 liradır.
  • arkadasım gecmıs olsun ama havlu bıraz saglıklı degıl
    ha su anda şimdi xbox 360 önumde 3k verıyor 0020 hatası tecrube var arka sol fana cubuk sokuyom 5 10 dakka calıstır sonra ac oyna bana özkan elekronık makına 0020 verınce 15 20 dakka en az ole beklet demıstı ben kolayına kacıp 3 4 dakkada yapıyordum ama dunde verdıgı ıcın bu sfer 20-30 dk bekletırım.
    Bide bu lehım erıme olayını bız yapamazmıyız elım hassastır
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Gamemaster_

arkadasım gecmıs olsun ama havlu bıraz saglıklı degıl
    ha su anda şimdi xbox 360 önumde 3k verıyor 0020 hatası tecrube var arka sol fana cubuk sokuyom 5 10 dakka calıstır sonra ac oyna bana özkan elekronık makına 0020 verınce 15 20 dakka en az ole beklet demıstı ben kolayına kacıp 3 4 dakkada yapıyordum ama dunde verdıgı ıcın bu sfer 20-30 dk bekletırım.

Bence bu yöntem pek sağlıklı değil. Tavsiyem verdiğim link'te arkadaşın anlattığı gibi GPU ve CPU'nun üzerindeki soğutucuların vida ile
    GPU ve CPU üzerine baskı uygulayacak şekilde sıkma işlemidir. Böylece çok daha uzun ömürlü makinayı kullanabilirsiniz.
    Elektronik ile pek alakam olmasa da link'teki videoları izleyerek kendi başıma yapabildim. Üstelik dolmuş parası dahil 10 YTL gibi bir masrafım
    oldu.
    Link:http://forum.donanimhaber.com/m_21361314/mpage_1//tm.htm#26197338

Kolay gelsin.

Not: Makinam önce 3K verdi, yukarıdaki yöntem ile düzeldi. Fakat bir hafta sonra Xbox'ı açtığımda herhangi bir Kırmızı ışık vermemesine rağmen makina açılmadı ne ses ne de görüntü geldi. Fakat açma düğmesinin ortasındaki yeşil ışık yanıp sönüyordu ve gamepad'leri tanıyamıyordu. Vidaları gevşetip tekrar macun sürdüm ve düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xcalybur -- 23 Ekim 2008; 16:31:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Xcalybur

quote:

arkadasım gecmıs olsun ama havlu bıraz saglıklı degıl

Bence bu yöntem pek sağlıklı değil. Tavsiyem verdiğim link'te arkadaşın anlattığı gibi GPU ve CPU'nun üzerindeki soğutucuların vida ile
    GPU ve CPU üzerine baskı uygulayacak şekilde sıkma işlemidir. Böylece çok daha uzun ömürlü makinayı kullanabilirsiniz.
    Elektronik ile pek alakam olmasa da link'teki videoları izleyerek kendi başıma yapabildim. Üstelik dolmuş parası dahil 10 YTL gibi bir masrafım
    oldu.
    Link:http://forum.donanimhaber.com/m_21361314/mpage_1//tm.htm#26197338

Kolay gelsin.

Not: Makinam önce 3K verdi, yukarıdaki yöntem ile düzeldi. Fakat bir hafta sonra Xbox'ı açtığımda herhangi bir Kırmızı ışık vermemesine rağmen makina açılmadı ne ses ne de görüntü geldi. Fakat açma düğmesinin ortasındaki yeşil ışık yanıp sönüyordu ve gamepad'leri tanıyamıyordu. Vidaları gevşetip tekrar macun sürdüm ve düzeldi.

evet arkadasım bı bakıcam

o ortadakı yesıl ısık bendede bır arta yanıp sonuyordu fatıh e sordum dvd rom kablosundan dvd romdan dır dedı haberın olsun

• quote:

o ortadakı yesıl ısık bendede bır arta yanıp sonuyordu fatıh e sordum dvd rom kablosundan dvd romdan dır dedı haberın olsun

Doğru. Xbox'ı test ederken board'a yalnızca güç kaynağını ve görüntü kablosunu takıyordum. DVD-ROM takılı değildi.
    Ama öyle durumda bile açılış ekranı çıkıyordu. O zaman ortaki yeşil ışığın yanıp sönmesinin görüntünün çıkmaması ile
    bir alakası yok. Sadece DVD-ROM'un takılı olmadığının uyarısını yapıyor.
    Teşekkürler.

• belli bi süre sonra havlu kullanılmaz hale gelcek kaçarın yok bence para biriktir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xcalybur

quote:

Doğru. Xbox'ı test ederken board'a yalnızca güç kaynağını ve görüntü kablosunu takıyordum. DVD-ROM takılı değildi.
    Ama öyle durumda bile açılış ekranı çıkıyordu. O zaman ortaki yeşil ışığın yanıp sönmesinin görüntünün çıkmaması ile
    bir alakası yok. Sadece DVD-ROM'un takılı olmadığının uyarısını yapıyor.
    Teşekkürler.

sende sagol arkadasım bilgi paylasmak ıcındır

• quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Vakit kaybetmeden servise götürün, cihazı fazla kurcalamayın

+1
  • Vga kablo ile deniyorsan Vga kablonun Xbox a giriş kısmında Vga ve AV geçiş düğmesi var TV de açıyorsan AV a getir belki oynamış felan olabilir.
  • hmmm ulen o kadar da yatirim yapmistim alete yaw.. rockband falan..

neyse simdilik bi tamir ettiriim askere gidene kadar dayansin ben donene kadar adam gibi bi sey yaparlar heralde onu alirim artik naapalim.

bilgisini paylasan herkese tesekkurler arkadaslar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: profiterolll

hmmm ulen o kadar da yatirim yapmistim alete yaw.. rockband falan..

neyse simdilik bi tamir ettiriim askere gidene kadar dayansin ben donene kadar adam gibi bi sey yaparlar heralde onu alirim artik naapalim.

bilgisini paylasan herkese tesekkurler arkadaslar..

bende aynı seyı dusunmustum askerden gelene kadar duzgun bısey cıkar dıe ama 5 ay oldu askerlık bıtelı hala aynıgercı xboxda soprun yok
  • bu arada ben yine dayanamadim bi seyler deniim dedim. fanın arasına bi seyler taktirip durdurdum iki kirmizi isik olayı için. (daha once 3 k tamiri yapmistim ordan biliyorum) yarim saatte bekledim en azindan bi görüntü alabiliyomuyum diye ama yine ayni. ekranda siyah ama karıncalı bi görüntü, seslerde sorun yok. televizyondada sinyal gelmiyor yazısı. acaba nedir nedir??

daha once böyle bi seyle karsılasan varsa ve bi seyler bilip burda bizimle paylasirsa cok sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.