Şimdi Ara

XBox 360 hakkında herşey (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
12.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• xCIF e uyumlu hale getirilmiş bir G70 ve 15 wattlık düşük fpulu sinerjistik prosesörün ne yapıp ne yapamayacağını hep beraber izleyeceğiz.

Low level coding ile 320 x 180 de 48 tane film streamingi yapmak kadar kolay olacak mı oyunlar onu çok merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulp

pc nin devri kapanmistır arkdaslar,gecmis olsun.

pulp, kusura bakma inanılmaz boş konuşuyorsun, pc'nin devri kapandı demek? ps3'ün kapasitesinden bahsediyorsun teknoloji açısından pc'de şu anda ulaşılmış durumda (bkz: gf 7800) o çıkacağı güne kadar fiyatı da daha ucuz olacaktır.
    ha bir de sen o görüntülerin HDTV'de değil de normal tv'lerde olduğunu zannediyorsundur, yoksa böyle diyemezsin sanmam, hdtv birkaç ülkede var ama sadece japonya'da yaygın
    çok çabuk bitirdin pc'nin devrini
  • Çocuk hevesli abisi ..

Biraz işin arkasını aralasa kurcalasa görecek ama...alım gücü de varsa kendi bilir. 1.5 senedr bir konsol çöpe atınca ve oyun lisanslarına avuçla para verince anlayacak durumu ama iş işten çoktan geçmiş olacak..

PC deki arşivlemeyi lisanslamasıyla konsola geçirsem cebimden çok rahat 20 milyon dolar çıkması lazım.

En az benim gibi arşiv yapan bu kadar kişi varken heralde dünyadaki ticari kapasitenin 3 te 2 sini forum olarak lisansa yatırabiliriz. Ne dersiniz

• Alet guzel ama fiyatı bayagı bi tuzlu olucak ..... Bana uymayacak gibi duruyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismail217

korsan oyun hangisine çıkarsa ben onu alırım.

o zaman xbox
  • xboxa korsan bulacak olan bir adım beri gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

xboxa korsan bulacak olan bir adım beri gelsin

Niye böyle dedin. Xbox a korsan çıkmayacak anlamında mı dedin?
  • Sony'nin ps3 te oyun medyası olarak Blu-ray kullanacağını açıkladı. Dolayısı ile ne yakın gelecekte ps3 oyunlarının kopyalarının yaygınlaşacağını sanmıyorum.

x-box 360 ise medya olarak dvd ve dual layer dvd leri kullanacak. Dolayısı ile kopya kullanımına daha uygun bir bir konsol.

Tabi bu sadece medya açısından bir değerlendirme. Konsol mimarisi hakkında bir fikrimiz yok. Acaba firmalar backup oyunlarını oynamamızı sağlayan "mod chip" tabir ettiğimiz eklentinin takılmasını / çalışmasını önlemek için birşeyler düşündüler mi bunu ancak bekleyerek görebileceğiz. Sony nin el konsolu psp'nin sadece bir versiyonunda hafıza kartına attığımız oyunları oynayabildiğimiz aşikar. Tabi bir el konsolu ve ps3 ü karşılaştırmak yanlış olacaktır.

Bir tahminimi de paylaşmak isterim;
    Ülkemizde x-box 360 'ın çok fazla ilgi göreceğini hatta Türkiye'de resmi olarak satışa sunulmayan konsol hakkındaki satış planlarının Microsoft tarafından değiştirileceğini düşünüyorum.Bunun nedenleri ise ;

-Kopya Oyunlar. Dvd lerin Blu-ray ile şu anda karşılaştırılamayacak bir kopyalanabilirliği var.

-Oyunlar. Neredeyse tek oyun için konsol alan yada konsol kafe açılan bir ülkeyiz ( Bakınız : winning Eleven)
    X-box bilindiği gibi amerika kökenli ve dolayısı ile x-box ta japon firmaları ile pek anlaşma sağlayamadılar. x-box - 360 ile bunun değişeceği gözüküyor ki gerçekten çok popüler oyunların x box a adaptasyonunu görebiliyoruz. Örnek:
    Winning Eleven(konami)
    Ridge Racer (namco)
    Football manager 2006( Sega)
    Dead or alive (Team Ninja)

Ps 3 te bu gibi oyunların olacağı zaten kesin fakat pc den direkt çevrilen oyunları da arkasına alan x-box bir önceki konsolundan bu sefer çok daha geniş bir yelpaze yakalıyor.

-Fiyat. x-box ps3 e göre ekonomik modeli itibari ile daha ucuz.

İki aletinde gerçekten çok üstün olduğu kesin. Ps3 ün x box a oranla biraz daha gelişmiş olduğu gözüküyor. Yalnız atladığımı bir nokta genel mimari. En güzel örnek Sega Saturn olacaktır. Sistem olarak psx seviyesinde olsada yanlış mimari ve oyun yapmanın zorluğu konsolu çok erken yarıştan koparmıştı. Dreamcastte ise sega bir konsolun sorf kağıt üstünde yazan hızından oluşmadığı genel mimari tasarımının ne kadar önemli olduğunu anlamıştır ki dreamcast sistemine göre gerçekten çok güzel grafikler sunar. Dolayısı ile işlemci hızlarının ekran kartlarının kimin tarafından daha güzel oturtulduğu hep beraber göreceğiz. Ve bu rekabet sanırım en çok biz oyunculara yarayacak

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 17egemen

quote:

pc nin devri kapanmistır arkdaslar,gecmis olsun.

pc sadece oyun mu

yeni xbox da sadece bir oyun makinesi degil zaten .

X-box'ta photoshop mu kullanacaksın. Veya flash, java, C++.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

xboxa korsan bulacak olan bir adım beri gelsin

Xbox 360 ın asıl olayı online. Muhteşem online özellikleri var konsolun ama şimdi herkes korsanın tarafını tutacağından ona da açıklama getireyim. Ben Ankara da tüm xbox oyunlarını bulabileceğiniz 2-3 yer biliyirıum. Onun dışında zaten internetten indirebilirsiniz. Düşünün Dual Layer 9Gb lık X360 oyunlarını indirip yazmak mı daha kolay yoksa 25-50 GB lık PS3 oyunlarını indirip daha piyasada olmayan Bluray yazıcınızda henüz piyasada olmayan Bluray diskinize yazmak mı?

Zaten asla orijinal alamam diyeyenler X360 için en azından 2-3 ay bekleyecekler.. PS3 için ise; konsol Avrupa da 2007 de çıkacağına göre en azından 15 ay bekleyecekler demek oluyor. Haberiniz olsun

• kim ne derse desin arkasında bill gates varsa bence x-box daha iyidir...
    hem bi konsol hemde bi pc görevi görecek olan x-box 360 bana daha cazip geliyo....hem ps3 ün fiyatı x-box dan pahalı olacak emin olun arkadaşlar...
    ve ps için yapılan oyunlar x-box içinde yapılacak hiç merak etmeyin....
    isterse ps3 100 milyon x-box 1 milyon satsın ben yinede x-box 360 alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanalid

kim ne derse desin arkasında bill gates varsa bence x-box daha iyidir...
    hem bi konsol hemde bi pc görevi görecek olan x-box 360 bana daha cazip geliyo....hem ps3 ün fiyatı x-box dan pahalı olacak emin olun arkadaşlar...

god of war
    metal gear solid
    tekken
    devil may cry
    ico
    final fantasy
    gran turismo
    rachet and clark
    genji
    killzone
    motor storm
    getaway
    heavenly sword
    ni - oh
    Rengoku: The End of the Century
    vsvs

bunlar sadece ps3 de olacak başka alternetifde yok aama zbox 360 oyunlarının yarısı pc dede çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ereneren -- 30 Ekim 2005, 21:38:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

quote:

Orjinalden alıntı: ozanalid

kim ne derse desin arkasında bill gates varsa bence x-box daha iyidir...

god of war
    metal gear solid
    tekken
    devil may cry
    ico
    final fantasy
    gran turismo
    rachet and clark
    genji
    killzone
    motor storm
    getaway
    heavenly sword
    ni - oh
    Rengoku: The End of the Century
    vsvs

bunlar sadece ps3 de olacak başka alternetifde yok aama zbox 360 oyunlarının yarısı pc dede çıkacak

Şu anda X360 da çıkması planlanan 175 oyun var. Oyunların PC deki ve X360 daki performansı çok farklı olacaktır. PC de çıksa bile daha konsol piyasaya çıkmadan sizin verdiğiniz orana (abartılı bir orana ama neyse) göre X360 özel 140 oyunun çıkacağı şimdiden açıklandı demektir....

http://onthexbox.com/index.php?view=article&article=400

• x box'ı dvd seyretmek için kullanabilecekmiyiz
  • Fiyatını geçen ebay sitelerinin birinde 250 sterlin olarak gördüm
  • fiyatını bilen yok mu arkadaşlar hiçbir yerde yok da fiyat?
  • elite paketi fw li 800 ytl ye aldım ben arkadaşlar
  • pes yani bu konuyu da hortlattin ya , hayirli olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxahmet

elite paketi fw li 800 ytl ye aldım ben arkadaşlar

Fazla vermişsin ama hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.