Şimdi Ara

xbox 360 kablosuz kontrol cihazı pc'ye kurulmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 64 bit sistemde her türlü yolu denedim olmuyor ,bu nasıl bir saçmalıktır ?!
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/566991/0822d2dc-10bc-4a78-a2ca-6c3849021ab3.jpg

• Beraberinde gelen cd içerisindeki sürücü olmuyor,sitesinden indirdiğim dosya olmuyor, kontorland e devam mı yani şimdi?!
  • secgin80 S kullanıcısına yanıt
    Alıcıyı takmadan programı yönetici olarak kurmayı dener misin? Antivirüs programları vb açıksa kapatıp kur.
  • Dediğin gibi virüs pr. kapatıp, alıcıyı çıkarıp yönetici olarak denedim ama her iki şekilde de değişen birşey olmadı. Beraberinde gelen cd içindeki software klasörü içinde bulunan setupstb yazan kurulumu yapıyor. Yönetici olarak ,sadece setup olanı kur dediğimde uyumluluk sorunu nedeniyle engellendi diyor. Pc driver klasöründeki sürücüyü manuel kurmayı denediğimde sürücü bulundu fakat yüklenirken sorunla karşılaştı diyor. Alıcıyı her usb portunda deniyorum , usb 3.0 zaten hiç görmüyor. Diğerlerine takınca da klasik yeni bağlantı sesi değil ,aynı tonda seri dı-dı-dıt sesi çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secgin80 -- 11 Temmuz 2015; 3:45:39 >

• Arkadaşlar var mı bir önerisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secgin80 -- 29 Temmuz 2015; 2:11:32 >
  • Aygıt yoneticisinden seçip sürücüü guncelle de kendi bilgisayarimdan sec de microsoft common controllerı bul orada reciver i sec

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende bundan almayı planlıyorum kablosuzundan.aliexpressten 25 dolara alıcam önerir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim önermemi beklemiyorsunuz herhalde,bundan önce de logitechin kablosuzunu almıştım bimeks ten ,onda da kronik bir arızası varmış o denk geldi. benim bu konuda şansım yok ,2 yıl önce aldığım 15 tl lik çin işi gamepad ile yola devam . ama onunla da oynayasın gelmiyor ,kütük gibi,hissiyat berbat, şansınız açık olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.