Şimdi Ara

Xbox 360 kilitleniyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç gündür problemsiz Fallout 3 ve Gears of War 2 oynuyordum ta ki düne kadar. Fallout oynarken bir ara oyun takıldı ve "Disc is unreadable" hatası aldım. Dvd yi temizleyip tekrar taktığımda sorun yoktu. 1-2 saat oynadıktan sonra kapattım. Akşama doğru Gears of War oynayayım dedim, onu da 1-2 saat oynadım, ve bu 2 saatin sonuna doğru Xbox bir kere kilitlendi. Yine disc unreadable hatası bekledim, fakat çıkmayınca (yaklaşık 3-4dk bekledim) Xbox u kapattım. Bu sabah Gears oynarken 20dk da en az 3 kere xbox kilitlendi. Daha önceden bildiğim kadarıyla bu 3K alameti, fakat ısıyı vs. kontrol ediyorum hiç sorun yok. En azından ben öyle anlıyorum çünkü daha sabah xbox u açıp 20 dakika oynadım, aşırı ısınma ihtimali 0 a yakın. Acaba Gears da mı sorun var diye Fallout'u taktım, 5-10dk ardından o da kilitlendi. Far Cry 2 denedim, aynı durum. Sizce ne yapmam lazım, ve bu sorun neyden kaynaklanıyordur? Ben dvd-rom problemi olarak algıladım fakat xbox kilitlenmesine sebep olurmu bilemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler

• Hangi model seninki?
    Falcon mu yoksa daha eskilerden mi?
  • Muhtemelen dvd kaynaklı sorun yaşıyorsunuz, ben de Midnight Club oyununu oynarken 2 kez cihazımın kilitlendiğine şahit oldum diğer tüm oyunları saatlerce oynamama rağmen sorun yok ama Midnight Club'da oyun içerisinde süratli gitmeye başladığım an dvd-rom okuma esnasında cihazı kilitliyor.

Tavsiyem yeni update'i bekleyin ve oyunları hdd'ye atarak oynamaya devam edin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Sadece oyunlarda kilitlenme oluyorsa Dvd-Rom kaynaklı olabilir ama dashboard'da yada cihaz acılırkende kilitlenme varsa o zaman is değisir
  • Aynı sorun bende de var saha makineyi alalı 3 gün oldu.. Pes2009 fifa 2009 ve geow 2 de yapıyo bu sorunu... Aranızda benim gini sorun yaşayan varmı arkadaşlar? Makine Pal Elite 2008 MAyıs üretimli boardu Falcon Dvdromu Samsung.. Olmadı yarın Atiğe götürücem geri 3 oyundan da 2 şer tane oldu işin kötü yanı..
  • Selamlar. öncelikle makinamın hangi versiyon olduğunu bilmiyorum fakat hatırladığım kadarıyla 2006 yazında almıştım. Yani eskilerden.

@BeyazBüyü
    Sadece tek bir oyunda olmuyor denediğim tüm oyunlarda oldu şimdiye kadar (2-3 oyun denedim sorun ortaya çıktığından beri). Oyunları HDDye atma olayını nasıl yapıyoruz olmadı bir de öyle deneyeyim.

Cihaz açılırken kilitlenme yok, dashboardda da karşılaşmadım daha birazdan denerim.

Teşekkürler

edit: Dashboardda yaklaşık 15dk dır dolaşıyorum her türlü şeyi denedim daha kilitlenmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bòne -- 26 Ekim 2008; 17:05:30 >
  • büyük ihtimal tozdan donabilir bende de aynı durum oluyordu cleaner diye setler var onlarden deneyerek sorununu halledebilrisin. illa dvdrom u açman yada servise göndermen gerekmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xboxminatör

büyük ihtimal tozdan donabilir bende de aynı durum oluyordu cleaner diye setler var onlarden deneyerek sorununu halledebilrisin. illa dvdrom u açman yada servise göndermen gerekmez.

Tozdan olduğunu sanmıyorum öyle olsaydı sıfır makinemde de bu hatayı vermezdi.. Bence ya dvdrom yada firmware sorunu gibi.. Yarın makineyi götürücem aldığım yere.. Umarım hemen alırımda günlerce makinesiz kalmam
  • Bugün live da motogp08 oynuyordum yarım saat sonra makina kitlendi kapattım açtım yine oynamaya devam ettim tak 15 dkk sonra yine kitlendi sonra moto gp yi çıkartıp pes6 yı taktım sorun yoktu şimdi ise birader geow oynuyor sorunsuz bir şekilde birdaha moto gp yi takarsam eğer korkuttu beni yaww üç bucuk attım resmen
  • live da makinenin kitlenmesi gayet dogal arkadaslar...haberiniz olsun..
  • Benim sorun hala çözülemedi yardım bekliyorum :D Her xbox kilitlendiğinde azıcık tırsıyorum yoksa oynarım kitlene kitlene sorun değil de :P Biri bilgilendirirse sevinirim.
  • valla bendeki de kitleniyo reset atıyo.ama bunu sadece ilk 5 dk içinde yapıyo ondan sonra hiçbir sorun olmuyo bende çözemedim bu işi
  • yardım bekliyorum

edit: 3 kırmızı yedi makina. eve geldim, yaklaşık 20 saattir kapalı olan makina şimdi açtığımda 3 kırmızı verdi. geçmiş olsun diyorum kendime :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bòne -- 27 Ekim 2008; 16:36:13 >
  • Geçmiş olsun arkadaşım..Wii al en iyisi bir tane
  • geçmiş olsun dostum tamire götür artık yada kendin birşeyler yapabileceğini düşünüyorsan dene
  • çok geçmiş olsun arkadaşım tamir ettirmeyi dene inşallah sorun giderilir. bıktık bu kötü haberleri almaktan, ne zaman bitecek yaa bu 3k
  • geçmiş olsun arkadaşım.hepimizin sonu böyle olacak bir de ben diyeyim ms ' e
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.