Şimdi Ara

Xbox 360 Oyun Demoları Download Linkleri (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
1
Favori
53.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Basarrrr

oncelikle herkesten ozur dikliyorum muhtemelen herkesin sordugu bir soruyu tekrar soruyorum ama gercekten anlamadım biraz karısık anlatıldıgını dusnuyorum neyse ben pes 2008 demosunu indirdim ve icinden belirtilen hersey cıktı yani content klasoru icinde 16 0 onun icinde bir sayı 489172 gibi sonrada 00080000 onun icindede demo var yanlız ben nero burning room a giriyorum UDF dvd yarat diyorum xbox modunu etkinlestiriyotrum yazma hızını 2x4 yapıyorum ve dosyayı almak icin ac diyorum ama contente geldigimde direk yazmıyor onunda icine girmek istiyor sonra oburununde demoya kadar butun klasorleri acıyor sonrada demoyu gormuyor

bu konuyla ilgili ne yapmamı tavsiye edersiniz

tesekkurler

neroda normal dvd yazmayı seç ve content dosyasını at dvd yazsın sonra xbox a tak mix media olarak görücek dvd yi demo bölümüne gir bir süre sonra yazdığın demo görünecektir. demo bölümünde hemen çıkmamasının sebebi dvd yi okuyor olmasından kaynaklanıyor...
  • eyvallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulwi

quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

ALLAH razı olsun be!
    Sanki bizim makinalar VEBA'lı gibi konuşuyosun

quote:

Orjinalden alıntı: Guru_Meditation

quote:

@Guru_Meditation, @KURT85 , arkadaşlar ikinizde demolarla uğraşmayın boşverin bakın makinanızda kabul etmemiş zaten bir sürü sorun çıkmış...

Ulwi yaptığın işe büyük saygı duyuyor ve destekliyorum.Fakat virüslü dosya uyarımı sitemkar bir şekilde cevaplamanı anlayamadım.Ben seni suçlamıyorum asla,zira çok güvendiğimiz dosyalarda bile bazen virüs yada trojan çıkabiliyor.O yüzden bence verdiğin dosyları kontrol edip bir sorun varsa diğer arkadaşları da uyarmanı rica ediyorum senden...

öncelikle benim kızmamdaki sebep duyarsızlık diye sitem etmeniz , ben her zaman burada olmak mecburiyetinde değilim , illa bazı mesajları görmemiş olabilirim , o nedenle tepkinizde haklısınız dedim ve yüklemeyebilirsiniz dedim kısaca... kurt85 arkadaşımız mix media sorunu demiş ama bu nasıl bir sorun açıklamamış zaten demoları yazdırdığımızda mix media diye görüyor ve demo bölümüne girince bir süre sonra yüklediğimiz demolar çıkıyor. bunun dışında rs downloader da bendeki kaspersky 2007 de hiç bir virüs alarmı vermedi bunun dışında diğer verdiğim linklerdekilerde öyle . ama yöneticilere mesaj atıp konunun silinmesini rica edebilirsiniz. virüslüyse eğer yazık olur bilgisayarlara...

Hala yanlış anlaşılma var sanırım.Öncelikle ben sana sitem etmedim sitemim forumaydı.Nod32 virüs olmasa bile virüs olarak görmüş olabilir ama birilerinin bu konuyu araştırmasını beklerdim.Herneyse kimseden ses çıkmadığına göre önemli birşey değil herhalde.Bu arada konu başlığını açtığın ve devamı konusundaki ısrarcı tutumun için sana teşekkürü borç bilirim.Yeni demoları -ama lütfen bulabilirsen rapidshare formatında- eklemen dileğiyle...
  • quote:

Hala yanlış anlaşılma var sanırım.Öncelikle ben sana sitem etmedim sitemim forumaydı.Nod32 virüs olmasa bile virüs olarak görmüş olabilir ama birilerinin bu konuyu araştırmasını beklerdim.Herneyse kimseden ses çıkmadığına göre önemli birşey değil herhalde.Bu arada konu başlığını açtığın ve devamı konusundaki ısrarcı tutumun için sana teşekkürü borç bilirim.Yeni demoları -ama lütfen bulabilirsen **** formatında- eklemen dileğiyle...

rica ederim , yeni demolarda büyük ihtimal rsdf formatında olacak rapidshare link link olarak sunulursa bende öyle sunarım ama aldığım kaynak nasıl yapıyorsa bende size o şekilde sunuyorum, bu arada **** şeklinde çıkan bölüm gözükmüyor , araya çizgi vs. koymayı dene o zaman ne demek istediğini anlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 30 Ocak 2008; 20:46:41 >
  • quote:

quote:

Hala yanlış anlaşılma var sanırım.Öncelikle ben sana sitem etmedim sitemim forumaydı.Nod32 virüs olmasa bile virüs olarak görmüş olabilir ama birilerinin bu konuyu araştırmasını beklerdim.Herneyse kimseden ses çıkmadığına göre önemli birşey değil herhalde.Bu arada konu başlığını açtığın ve devamı konusundaki ısrarcı tutumun için sana teşekkürü borç bilirim.Yeni demoları -ama lütfen bulabilirsen **** formatında- eklemen dileğiyle...

rica ederim , yeni demolarda büyük ihtimal rsdf formatında olacak rapidshare link link olarak sunulursa bende öyle sunarım ama aldığım kaynak nasıl yapıyorsa bende size o şekilde sunuyorum, bu arada **** şeklinde çıkan bölüm gözükmüyor , araya çizgi vs. koymayı dene o zaman ne demek istediğini anlayabilirim.

Rapidşeyr demek istemiştim
  • zaten rapidshare dışında link yok bende , rsdf için ise Cryptload ı tavsiye ediyorum rs downloaderdan daha hızlı indiriyor ve ingilizce
  • quote:

zaten rapidshare dışında link yok bende , rsdf için ise Cryptload ı tavsiye ediyorum rs downloaderdan daha hızlı indiriyor ve ingilizce

Şu cryptload'ın kullanımını da bir açıklayıversen ne güzel olurdu
  • cryptload programının kullanımını ilk mesaja ekliyorum
  • hangi dvd+rw yada dvd-rw yi tavsiye edersiniz
  • quote:

cryptload programının kullanımını ilk mesaja ekliyorum

Sağol Ulwi hocam
  • Ellerine sağlık hocam.Çok işime yaradı.
  • Conflict_Denied_Ops , Dead_Rising , Burnout_Revenge , Call of Duty 2 , Far_Cry_Instincts_Predator , Quake_4 , Rainbow Six Vegas ve The_Outfit demoları eklenmiştir , bilginize....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basarrrr

hangi dvd+rw yada dvd-rw yi tavsiye edersiniz

Yeniden yazılabilirlerde en sorunsuzu, kendi deneyimlerime göre, Philips.
  • assassin's creed demo hiç bir yerde bulamadım ?
    var mı bilen biri ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scatterbrain -- 16 Şubat 2008; 22:54:28 >
  • quote:

Conflict_Denied_Ops , Dead_Rising , Burnout_Revenge , Call of Duty 2 , Far_Cry_Instincts_Predator , Quake_4 , Rainbow Six Vegas ve The_Outfit demoları eklenmiştir , bilginize....

Worms'un demosunu bulma şansınız var mıdır?
    Vakti evvelinde atladık arcade'den bu oyunu,şimdi eşimle oynamak istiyoruz,ama hiçbir yerde bulamıyorum
  • Worms'un deneme sürümü XBLA de olduğu için bulma şansın yok bildiğim kadarıyla.
  • ulwi abicim bunlar yasal dimi yani microsoft bu yüzden bizi banlamasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Worms'un deneme sürümü XBLA de olduğu için bulma şansın yok bildiğim kadarıyla.

Tüh çok kötü oldu bu
    Nasıl bulabilirim acaba,eski xbox360 dergilerinin demo dvdlerinden belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kingofjava

ulwi abicim bunlar yasal dimi yani microsoft bu yüzden bizi banlamasın

tabiki yasal
  • Ya arkadaş benmi bi yerde hata yapıyorum anlamadım. bu cryptload programıyla bi türlü rsdf uzantılı dosyaları decode edip açamıyorum. indirmiyor. dosyayı seçtiğim zaman hiçbirşey olmuyor. Birde captcha olayı var yani rapidin bizden güvenlik için istediği resimleri tanıma olayı. galiba bunun için cryploada program tanıtmak gerekiyor. bununla ilgili bi bilgisi olan varmı acaba??
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.