Şimdi Ara

Xbox 360 S, Game of Thrones kasa modu. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdoLaS_

Bende yapacam

Yarın geldiğimde ilk yapacağım şey ;

• quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

Sprey boya ile mi yaptınız? Ayriyetten mevcut cihazlara uygulayıp geri mi gönderiyorsunuz? fiyatı ne kadar?

Malesef şu aralar özellikle uğraşacak zamanım olmuyor, düşünebileceğinizden daha fazla emek ve zaman istiyor gerçekten.

not: Arakadaşlar bu konunun amacı kesinlikle reklam yapmak değil, ben zaten böyle bir şeyi para için yapmıyorum yapamam da zaten bir kazancı yok ve benim mesleğim başka. Sadece yapmış olduğum bu çalışmayı sizlerle paylaşmak istedim.

Diğer tüm arkadaşalra da yorumlarından dolayı teşekkür ederim, tek tek alıntı yapmayayım şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 28 Temmuz 2012; 3:12:25 >

• 10 numara iş olmuş hocam sarı renkli Simpsons konsol vardı onu hatırladım.

Xbox 360 S, Game of Thrones kasa modu.
  • Hocam Ankara mısın ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende heveslendim bugün malzemeleri almaya gideceğim bakalım olacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

Arkadaşlar bende heveslendim bugün malzemeleri almaya gideceğim bakalım olacak mı

Elinde kalmasın Zafer dikkatli ol.
  • Bende istiyorum ama ben korkarım şimdi açmaya, geri toplayamazsam çok sıkıntı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

10 numara iş olmuş hocam sarı renkli Simpsons konsol vardı onu hatırladım.

Evet ben de başlarken buna ve bir de Llamma'nın Rock Star modu var ona benzetmiştim
  • Arkadaşlar ben Ankarada oturuyorum evet ama dediğim gibi şu anda böyle bir şeyle uğraşacak zamanım olmuyor, ama yardımcı olabilir size fikir alış verişi ve ve malzemeler hakkında ne biliyorsam size de söylerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLItCahX

quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

Arkadaşlar bende heveslendim bugün malzemeleri almaya gideceğim bakalım olacak mı

Elinde kalmasın Zafer dikkatli ol.

Öncelikle 2. kolumda deneyeceğim baktım olumlu yavaştan diğer kolu yapacağım oda olursa xboxa geçeceğim.xboxa gears of war 3 edition yapmaya çalışacağım tasarımlarını sabaha kadar çizdim ilk kat hangi renk 2.kattaki şekiller falan hepsi hazır babam kalıpçı olduğu için bir ara ona uygun çıkartacak.Banada boyaması kalacak.Takıldığım 1-2 konu var onları araştıyorum bende

Edit : Arkadaşlar gears of war 3 editiona başlayacağım.ilk önce kollardan sonra xboxa geçeceğim.Malzemeleri almak kaldı.Aşamaları buraya koyarım arkadaşlar ama çok eminim birebir olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PleasantSinger0 -- 28 Temmuz 2012; 14:00:31 >

• bos vaktin oldugunda bi pm atarsan fatlara yapılabilir değil mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son derece iyi olmuş,özendim valla.
  • Arash konuşturmuşsun yine kardeşim.
  • Cok sik durmus gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*

bos vaktin oldugunda bi pm atarsan fatlara yapılabilir değil mi

Evet Fat kasalara da yapılabiliyor daha önce Umbrella modu yapmıştım googleda aratırsanız çıkar, dünden beri yoğun bir talep oldu aslında işlerden zaman olursa belki başlayabilirim.

@evo
    Sağol kardeşim beğendiğine sevindim

Arkadaşlar yine teşekkür ediyorum yorum yapan herkese, tek tek alıntı yapmamak için burdan yazıyorum.
  • Çok başarılı yeni çalışmalarını bekliyoruz
  • çalışmalarınızı görünce tüm sayfayı bir çırpıda okuyuverdim....mühtiş olmuş el emeği göz nuru..süper...
    en çok sevdiğim şeylerden...tamamen el emeği-göz nuru tarz olarak değilsede çalışma aşkına benden 10 numara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: neronnuri

Buda benim xbox:

Sticker mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: neronnuri

Buda benim xbox:

Sticker mi?

Evet.
    Bu forumda bir arkadaşdan almıştım...
    http://forum.donanimhaber.com/m_36694956/mpage_1/f_/key_//tm.htm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.