Şimdi Ara

Xbox 360 Silver Wireless Gamepad Icimi Gidikliyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: neo2004

bnde bi 4 ay once fln almistim cok memnunum arkadasin soledigi butun artilara katiliyorum durusu yeter yaa resimlerini xbox sistemleriniz adli konuda paylasmistim

arkadasim sen iyi almissin yaa ben playasiadan aldim fedexle 160 liraya geldi

Ah, biraz pahalıymış :) Neyse sağlık olsun..

Bu arada yukarıdaki video'ya bakmayın. Kol'un asıl görünüşü böyle. (Video'da analoglar beyaz ve led ışıkları mavi, böyle birşey yok!)

Ek: Bu arada dikkatimi çekti. Sanırım analog boyutlarını birazcık küçültmüşler. Ele tam oturuyor artık.

Xbox 360 Silver Wireless Gamepad Icimi Gidikliyor  Xbox 360 Silver Wireless Gamepad Icimi Gidikliyor

Xbox 360 Silver Wireless Gamepad Icimi Gidikliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 12 Ağustos 2011; 2:25:57 >

• Arkadaşlar bu ürünü Türkiye'de bulabileceğim bir yer varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 8 Mart 2013; 17:20:21 >
  • İstanbul'da ki satıcılarda mevcuttu bir ara. İstanbul esnafını araştır. Özellikle Kadıköy underground bu iş için biçilmiş kaftan. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

İstanbul'da ki satıcılarda mevcuttu bir ara. İstanbul esnafını araştır. Özellikle Kadıköy underground bu iş için biçilmiş kaftan. :)

Hocam ben Ankara'da oldugum icin elimden bir sey gelmiyor, Istanbul'a da topu topuna 3-5 kere gezmeye gelmisimdir yani tanimam hic bir yeri, tam olarak bir yerde satildigini bilen bir arkadas bana ulasirsa memnun olurum direk alicam zaten.
  • Dün ben de şu yeni gamepadlerden aradım internette, 2 gamepadim var fazlasına gerek yok ama aynen benim de içimi gıdıkladı senin deyişinle.
  • Aldıktan sonra sıkılmayında. Gamepad hoş ama renkli butonlarından vazgeçmem şahsen.
  • Silver Kol bakıyorum ama Türkiyede internet üzerinden satan bulmamamı acaba
  •  Xbox 360 Silver Wireless Gamepad Icimi Gidikliyor
    buda güzel bence ama kablolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atreides52

Asıl şu bebekleri bulucaksın varyaaaa of of direk alırım
    http://www.winbeta.org/news/microsoft-announces-xbox-360-special-edition-purple-and-black-wireless-chrome-controllers

İyiki güneş yemiyor bunlar yoksa boya korumadan içeri girerdik. :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.