Şimdi Ara

XBOX 360 STAR WARS LIMITED EDITION KINECT BUNDLE (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
3.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Eyvallah :)
  • Kinect ve kol çok şık olmuş bence ama konsola gelince bedava verseler almam...

Yada dur alırım Hdd sini söker çöpe atarım
  • Bu epic fail oyunada böyle bir bundle yakışırdı zaten.
  • bence gayet guzel olmus .

ama geow 3 bundle dururken alınmaz
  • Bu arada yeni öğrendim ki Gears Of War versiyonunda da özel sesler varmış :)
  • Ben de çok beğendim hem konsolu hem de kolu.
    Filmdeki "başrol" droidler ile konsolu bir araya getirme fikrini başarılı buldum.
    Kimse konsolu beğenmemiş ama bence konsolda ilk üçlemeyi hatırlatan
    old school bir hava var. Sadece oynadığımız star wars oyunları üzerinden
    değerlendirmemek lazım bu konsolu.
  • hakikaten çok kötü olmuş konsoldan soğutur insanı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pepe Kontes -- 9 Ağustos 2011; 11:34:01 >
  • açıkcası konsol benım hoşuma gitti fakat Türkiyede satışı yok eğer getirebilecek biri varsa bana ulaşabılrmı
  • Sanırım forumda tek bu konsol sahibi kişi benim. Türkiye'de satılmıyor, yurt dışında da satışı artık bitmiş sanırım. Zaten limited edition'dı.. Bana bu senenin başlarında Hollanda'dan geldi. Konsolun tasarımı o kadar kötü değil arkadaşlar. Sehpanın üzerinde action figure gibi duruyor, ilk görenler xbox olduğunu bile anlamıyor. Yeni değil, eski üçlemenin teknolojisi baz alınarak hazırlanmış retro bir tasarım. Ben sevdim. Geri kalan özellikler bildiğiniz gibi zaten. Hdd boyutu haricinde sırf görsellik. Ekstra bir olayı yok. Ama olsun seviyorum ben konsolumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevekke -- 27 Ağustos 2012; 12:34:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevekke

Sanırım forumda tek bu konsol sahibi kişi benim. Türkiye'de satılmıyor, yurt dışında da satışı artık bitmiş sanırım. Zaten limited edition'dı.. Bana bu senenin başlarında Hollanda'dan geldi. Konsolun tasarımı o kadar kötü değil arkadaşlar. Sehpanın üzerinde action figure gibi duruyor, ilk görenler xbox olduğunu bile anlamıyor. Yeni değil, eski üçlemenin teknolojisi baz alınarak hazırlanmış retro bir tasarım. Ben sevdim. Geri kalan özellikler bildiğiniz gibi zaten. Hdd boyutu haricinde sırf görsellik. Ekstra bir olayı yok. Ama olsun seviyorum ben konsolumu

Bende de var bu konsoldan. Sayı oldu 2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konsolu alanlar şık olduğu için değil Star Wars hayranlığından dolayı alır bence. Ben de Star Wars hayranıyım o yüzden beğeniyorum otomatik olarak.
  • Gayet güzel bence, nesini beğenmediniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir star wars fanatiği olarak yurtdışında sipariş verip aldım ve çok beğendim :))
    Heleki özel sesler harika ama eve gelenler en çok joystick'i beğendiler :))
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.