Şimdi Ara

XBOX 360 'TA EN İYİ FPS OYUNLARI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Turning Point: Fall of Liberty
    Legendary
    Bodycount
    Hour of Victory
  • medal of honor diyen çıkmamış?
  • Duke Nukem bencede eğlenceli.

COD ve BF 3'ün üstüne FPS tanımam.Onlarla büyüdük.
  • Rage
    var yazılmamışlardan
  • Battlefield 3
  • Metro 2033
  • red orchestra 2 alayına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regeditvır65 -- 28 Mayıs 2012; 22:54:43 >
  • call of duty dışındakiler çöp anca cod taklit ederler bıktım cod çakması görmekten ee bunlar sayesinde cod yüceliyor anlaşılıyor değeri COD AKAR hobaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebedidevlet

Metro 2033

Ateş yiyince oculer irkilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodBaba17

call of duty dışındakiler çöp anca cod taklit ederler bıktım cod çakması görmekten ee bunlar sayesinde cod yüceliyor anlaşılıyor değeri COD AKAR hobaaa

sayın arkadaşım bilmiyorum sen kaç yaşında başladın bu oyun dünyasına ama ben babam sayesinde biraz erken girdim 92 döneminde wolfenstein ile başladım fps oynamaya tabii bu sırada bu ilk klavye ve mouse kordinasyonunu sağladığımız oyunlardan da biridir yani bu oyun sayesinde aslında oyun sektörü bu kadar gelişti ve bence her fps yapımcısı da id firmasına bir katkı payı ödemesi gerekiyor ayrıca yine silah kullanımı olasılığını duke nukem bize şimdi bu oyunlar yerine gelip bir oyunu övmek yersiz bir davranış kusuruma bakmayın ama benim gözümde wolfenstein ile cod u kıyasladığımda cod un değeri yok şimdi asıl gelelim taklide bilmiyorum cod ile ne kadar bilgilisiniz ama cod ininde diğer fps oyunlarının da kendine özgü senaryo biçimleri vardır ayrıca çoğu kendine özel oyun motoruna sahiptir eğer ki gerçekten şuraya oyun ile ilgili bilgi verecekseniz biraz öğrenin en azında sorun burada çok büyük üstadlar var ben onların yanında çok bilgisiz kalıyorum onlar da bana bu yazımda katılırlar ama burayı iyi bir forum yapalım iki üç kişinin düşünce paylaştığı alan olmasın istersen yaz sabahtan akşama kadar twitter ına bana ne ama buraya yazarken biraz dikkat .....lütfen

Ayrıca konuyu açan kardeşim fps oyunlar artık çok dağıldı konusu rakipleri geçtiği alan bile önemli hale geldi bana sorarsan duke nukem çok nefis bir oyun ama beğenmeyeni azdır çoktur artık şu var dünya da artık oyun sektörü çok hızlı ve yeni maceralar farklı tarzlar yaratıyorlar yok öyle en iyi oyun bu mudur diye sana önerim tüm bu fps oyunlarının video paylaşım sitelerinden oynanış videolarını izle ki gör hangisi sana göre ve onu al ama mülti de takılmak istiyorum dersen multi için de bak videolarına öyle al yoksa bir iki laf ile oyun alma sakına ki oyun fiyatları belli birşey ben sana önerim şu olacak son olarak ben fps olarak değil ama tps olarak söyleyeceğim prototype 2 al ama 1 i de oyna ikisi de çok zevkli hatta çizgi roman serisini de bulabiliyorsan oku mükemmel bir şey şimdiden herkese keyifli oyunlar...:D

by ÖTB®

• Halo reach tps olarak ise RDR ve GEOW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coldhuntr -- 31 Mayıs 2012; 11:07:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.