Şimdi Ara

XBOX 360 veya PS3 ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: besttrr

quote:

Orijinalden alıntı: saral41-89

quote:

2 konsolada sahip biri olarak, eğer sadece birine sahip olacak olsam ps3'ü seçerdim neden mi, sadece uncharted serisi yeter... ama bunun yanında online oynamak ücretsiz, blue ray player olması, gibi özellikleride var ama xboxunda seninde belirtiğin gibi kolu çok daha kullanışlı ve ele oturan cinsten yön tuşları hariç tam bir fiyasko yön tuşları, xbox live'dan head-set ile oyun oynamak çok daha eğlenceli ps3 e göre ama ücretli tabi, ayrıca kinect var buda bir artı tabi. baştada dediğim gibi uncharted serisi yeter ps3 tercih etmek için.

Ben FPS yi x360 ta çok rahat oynyorum ama ps3 gamepad inde zorlanıyorum. Ps3 ü aldım diyelim alışabilecek miyim? Sen kaç güne alıştın ve rahat oynıyabiliyor musun?

İllaki alışıyosun 2-3 saatini verdikten sonra alışırsın, oynarsın çok rahat ama dediğin gibi bende halen xbox gamepadi ile daha rahat oynuyorum fps ama sadece ps3 sahibi olursan illaki adapte olursun gamepade...

ps2 de alışamamıştım ama yapıcaz bişeyler artık :D

• ps3 'de xbox360 da çok güzel ve iyi konsol..iki konsoluda kullanmış biri olarak bir birinden çok büyük farkları yok ancak özel ayrıcalıkları var.. kontroller bakımdan ps3 derim ancak içerik olarak microsoft daha iyi ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya

ps3 'de xbox360 da çok güzel ve iyi konsol..iki konsoluda kullanmış biri olarak bir birinden çok büyük farkları yok ancak özel ayrıcalıkları var.. kontroller bakımdan ps3 derim ancak içerik olarak microsoft daha iyi ;)

Kafa karışık işte :D
  • PS3 ALDIM ÇOK MEMNUNUM BEN
  • quote:

2 konsolada sahip biri olarak, eğer sadece birine sahip olacak olsam ps3'ü seçerdim neden mi, sadece uncharted serisi yeter... ama bunun yanında online oynamak ücretsiz, blue ray player olması, gibi özellikleride var ama xboxunda seninde belirtiğin gibi kolu çok daha kullanışlı ve ele oturan cinsten yön tuşları hariç tam bir fiyasko yön tuşları, xbox live'dan head-set ile oyun oynamak çok daha eğlenceli ps3 e göre ama ücretli tabi, ayrıca kinect var buda bir artı tabi. baştada dediğim gibi uncharted serisi yeter ps3 tercih etmek için.

Kardeşim özel mesajına cevap veremedim gelen kutun dolu.Onu bi temizle de attğın mesaja cevap veriyim
  • dostum kesinlikle ps3 al derim çünkü bir karşılaştırma yapacak olursak hardcore diyebileceğimiz oyunlar ps 3 de daha çok var gow,killzone,lbp,inFAMOUS.resiztence,vs
    fakat x box 360 da benim bildiğim bir gears of war ve halo var başka bildiğim yok yani anlıyacağın kesinlikle ps 3 al hem tr oyunları var yani sony türklere değer veriyor fakat bir x box 360 oyunlarını bulmak zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I AM REVENGE -- 1 Şubat 2012; 13:47:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I AM REVENGE

dostum kesinlikle ps3 al derim çünkü bir karşılaştırma yapacak olursak hardcore diyebileceğimiz oyunlar ps 3 de daha çok var gow,killzone,lbp,inFAMOUS.resiztence,vs
    fakat x box 360 da benim bildiğim bir gears of war ve halo var başka bildiğim yok yani anlıyacağın kesinlikle ps 3 al hem tr oyunları var yani sony türklere değer veriyor fakat bir x box 360 oyunlarını bulmak zor

• quote:

Orijinalden alıntı: emre448

quote:

Orijinalden alıntı: I AM REVENGE

dostum kesinlikle ps3 al derim çünkü bir karşılaştırma yapacak olursak hardcore diyebileceğimiz oyunlar ps 3 de daha çok var gow,killzone,lbp,inFAMOUS.resiztence,vs

• quote:

quote:

ps3 'de xbox360 da çok güzel ve iyi konsol..iki konsoluda kullanmış biri olarak bir birinden çok büyük farkları yok ancak özel ayrıcalıkları var.. kontroller bakımdan ps3 derim ancak içerik olarak microsoft daha iyi ;)

kafa karşık derken? live ve psn'ni kullanmış birisiyim,online açıdan Live psn'e göre bazı özellikleri bakımından güzel ve özel ayrıcalıkları var..psn kötü demiyorum şimdi başkaları bunu böyle anlar..Her iki konsolda güzel..oynadığınız oyun türlerine göre seçim yapılması mantıklı olur..Ps3'ün daha fazla exc oyunları var ancak Xbox360'nında yabana atılmayacak çok güzel exc oyunları var..sonuçta bu tercih meselesi..ben xbox'un kontollerine alışadım bi türlü..ağır ve elimi çok rahatsız etti..belkide 1999 yılından beri playstation sahibi birisi olduğum içindir..ee 13 sene oynadık sonuçta aynı kontollerle..kolay değil başka kontrollere alışmak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - The Stig - -- 1 Şubat 2012; 18:27:05 >

• quote:

quote:

quote:

kafa karşık derken? live ve psn'ni kullanmış birisiyim,online açıdan Live psn'e göre bazı özellikleri bakımından güzel ve özel ayrıcalıkları var..psn kötü demiyorum şimdi başkaları bunu böyle anlar..Her iki konsolda güzel..oynadığınız oyun türlerine göre seçim yapılması mantıklı olur..Ps3'ün daha fazla exc oyunları var ancak Xbox360'nında yabana atılmayacak çok güzel exc oyunları var..sonuçta bu tercih meselesi..ben xbox'un kontollerine alışadım bi türlü..ağır ve elimi çok rahatsız etti..belkide 1999 yılından beri playstation sahibi birisi olduğum içindir..ee 13 sene oynadık sonuçta aynı kontollerle..kolay değil başka kontrollere alışmak..

Benim ps2 im vardı bi alışamamıştım koluna. Xbox ınki daha rahat geliyo.

• Ben ps3 aldm memnunum kalkamıyorum kola alısırsın ama ps3te korsan yaygın degil cogu oyun kırılmıyo ve zevki online .online oynamazsan pek anlamı kalmıyo ayrica exc. oyunlar ve turkce oyunlar acısından ps3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

Ben ps3 aldm memnunum kalkamıyorum kola alısırsın ama ps3te korsan yaygın degil cogu oyun kırılmıyo ve zevki online .online oynamazsan pek anlamı kalmıyo ayrica exc. oyunlar ve turkce oyunlar acısından ps3

Eyvallah saolasın
  • Dostum iki konsoluda kullanıyorum farkları yok fazla düşünmeden ps3 al sırf ex oyunlar için bile alınır yani ayrıca çok xbox gamepadi kullanmak istiyorsan bi alet wardı kablolu xbox kolunu ps3 te kullanabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilmaster15

Dostum iki konsoluda kullanıyorum farkları yok fazla düşünmeden ps3 al sırf ex oyunlar için bile alınır yani ayrıca çok xbox gamepadi kullanmak istiyorsan bi alet wardı kablolu xbox kolunu ps3 te kullanabiliyorsun.

Teşekkürler kardeşim
  • Online a gerek yok ne demek ya git camdan atla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

Online a gerek yok ne demek ya git camdan atla

Sanane kardeşş.
  • PlayStation 300 tl
    xbox360 600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cysis99 -- 9 Şubat 2012; 15:08:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cysis99

PlayStation 300 tl
    xbox360 600
    ben 160 gb 700 tl aldım çok memnunum.Oyun çeviri ekibinin yaptığı türkçe yamalar olmasa pc'M de oyun oynamak için açmam buda günde 2 saat haftada 14 ayda 60 yılda 730 saat

PS3 nerde 300 TL ve xbox nerde 600 TL sallamayın biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: cysis99

PlayStation 300 tl
    xbox360 600
    ben 160 gb 700 tl aldım çok memnunum.Oyun çeviri ekibinin yaptığı türkçe yamalar olmasa pc'M de oyun oynamak için açmam buda günde 2 saat haftada 14 ayda 60 yılda 730 saat

PS3 nerde 300 TL ve xbox nerde 600 TL sallamayın biraz

Sahibinden de mağazalarda göreblrsn 600 tl xbox sıfır. Playstation da 300 TL ama sahibinden de değil. Bulabilene çevrene güveniyosan araştır bulursun kardeş 300 tl ye salladığımız bir şey yok. Benim iki arkadaş 300 tl ye aldı sıfır 3 aydır kullanıyolar bi sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.