Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 XBOX 9.NESİL GAMEPAD ROBOT WHİTE 1.5 YIL MİCROSOFT GARANTİLİ Satın Al 3 Ağustos 2022 10:12 1 1 XBOX 9.NESİL GAMEPAD ROBOT WHİTE 1.5 YIL MİCROSOFT GARANTİLİ 6 ay önce 0 olarak kendim aldım yedek olarak kullanıldı toplamda 4-5 kez kullandım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 1 Ekim 2023 Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün PLAYSTATİON 5 DİJİTAL SÜRÜM 19 AY YURTDISI GARANTİLİ TERTEMİZ CİHAZ Referans İlanı Forbidden West XBOX GAME PASS ULTİMATE 2 YIL XBOX 9.NESİL GAMEPAD ROBOT WHİTE 1.5 YIL MİCROSOFT GARANTİLİ
Güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün PLAYSTATİON 5 DİJİTAL SÜRÜM 19 AY YURTDISI GARANTİLİ TERTEMİZ CİHAZ Referans İlanı Forbidden West XBOX GAME PASS ULTİMATE 2 YIL XBOX 9.NESİL GAMEPAD ROBOT WHİTE 1.5 YIL MİCROSOFT GARANTİLİ