Bildirim
Xbox ağı sunucu bağlantısı engellendi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hangi iss o engellemiş... dns ile bile çözemezsin... CGN ile alakalı bir sorun... yeniden denetle diye seçenek olacak onu tıkla düzelirse öyle düzelir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detanaoq -- 21 Haziran 2020; 12:46:14 > -
Yok düzelmiyor başka çözümü yok mudur bunun -
onlarla konuşmanın manası yok anlamıyorlar... ayarlarda oyun ağına git xbox ağına gir düzeltin üstünde yeniden denetle var tıkla... düzelt işe yaramıyor yeniden denetle işe yarıyor 377ms gecikmeden kaynaklı olabilir...
CGN IPv4 iplerin bitmesinden çıkan ip havuzu IPv6 ile tarihe karışacak tabi IPv6 destekli network cihazın varsa...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detanaoq -- 21 Haziran 2020; 12:56:40 > -
Sorun çözülmedi ama yardımların için sağol -
solnettede çözülmüyor en azından ağa bağlı sadece tekli oyun oynatır diye uyarı veriyor... statik ip alıp çözebilirsin belki... -
Statik ipyi en son çözüm olarak saklıyordum artık mecburum galiba -
Sorun çözüldü mü? Aynı problemi yaşıyorum daha 1 hafta öncesinde çevrimiçi moda girebiliyordum.
-
Teredo ne yaptıysam olmadı şu videodaki adımlar ile çözdüm sorunu dostlar! Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var ise mutlaka bir göz atsınlar derim. Özellikle 11 dakika ve sonrasına..https://www.youtube.com/watch?v=m2xB2K34PZU
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X