Şimdi Ara

xbox alacağım bilgili arkadaşlar içeri[Alındı][İzlenimler Editlenecek] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: snakefatih

Tavsiyem bu cihazın aynısından alman 250gb versiyon olanı

xbox alacağım bilgili arkadaşlar içeri[Alındı][İzlenimler Editlenecek]

Elite arcade bulaşma onlar ilk çıkan xbox 360 çoğu sorunlu sadece bu resimdeki versiyonlar sorunsuz.

hocam bunun modeli ne

• YGSLYS2 Y kullanıcısına yanıt
    Xbox 360 slim diye geçiyor modeli ama onun da son modeli şu

xbox alacağım bilgili arkadaşlar içeri[Alındı][İzlenimler Editlenecek]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One one s varken scorpio cikmak uzereyken gidip 360 almak ...

• 360 almak hangi mantıktır anlamıyorum. korsan oynatıyormuş diye almak kadar saçma bisey olamaz. eski grafikli eski yapımları bedavaya oynasan ne oynamasan ne.

• arkadaşlar xbox one siparişi verdim amazondan.Assassin creed unity 20 liraya alınabiliyor orjinal olarak süper bu kadar ucuz oldugunu bilmiyodum bazı oyunların herkese çok teşekkürler gelince yorumumu editlerim buraya
  • xbox one'ı sıfır alkaçırma o fiyata
  • beyler amazondaki 2.elmiş sıfırı 780 tl oluyordu.Kargosu vergisiyle o 1000 tl'ye geliyor.Ayrıca Amazon Türkiye'ye göndermiyor posta kodunu girince gönderilmedigi uyarısı veriyor.Media Marketin 1tb xbox one + kötü bir leptop +2 tane iyi oyuna 1600 tl kampanyası vardı oradan aldım an itibariyle bunu yazıp kutuyu açacağım gözlermlerimi buraya yazarım yarın
    edit: kampanya linkihttp://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_m%C4%B1crosoft-xbox-one-1tb-quantum-break-forza-6-alan-wake-x360-1162172.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YGSLYS2 -- 28 Ağustos 2016; 14:37:57 >

• MarcelGerrard kullanıcısına yanıt
    Scorpio'nun çıkmasına baya bir zaman var diye düşünüyorum, belirli bir tarih yok değil mi ?
    Edit: Çıksa bile bin liraya satmazlar öyle bir aleti ki 60 FPS 4K görüntü hayal bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63B0840C9 -- 28 Ağustos 2016; 15:42:54 >
  • YGSLYS2 Y kullanıcısına yanıt
    Dogru karar tebrik ederim hayirli olsun

• saolun arkadaşlar.XBOX'u tvye kurdum ac unity oyununu satın aldım akşamdan beri yüklüyor yalnız oyunu açamadım çok yavaş indiriyor %17'de şu anda aynı zamanda oynamaya hazır yazısı da çıkıyor steamdaki gibi mi acaba?
    Oyuna girdim en baştaki templarlı bölümü oynattı sonra instaling yazısı geldi kafam karıştı beyler steam gibiyse bi aydınlatır mısınız
    unutmadan görüntü 1080p sıfır donma ama daha paris sokaklarına girmedik bakalım orada da sıfır kasma ile oynatıyorsa en saglam pcye on basar bence
  • 0 kasma oynatir, belli bir kismini yukledigi icin duruyor oyun ayrica oyun konsolu kolay kollay kasmaz bazi arkadaslar kasiyo diyor ama o kasma cok ufak tefek

• konuyu unutmuşum arkadaşlar kusura bakmayın.Sıfır kasma mükemmel bir makina gamepadı da çok iyi hiçbir sıkıntısı yok.Kesinlikle tavsiye ediyorum
  • Dostum oyunu sen gece yatarken de indirmeye devam et,cihazı dinlenme moduna al,sen uyu oyun insin :)

Ayrcaı %100 olmadan oyunu oynayamazsın,yani %30'da baslamaya hazır demesine bakma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.