selam arkadaşlar ben xbox alacağım oğlum için aslında bende oynamak istiyorum ama bu konuda çok acemiyim xbox1 den sonra oyun dünyası veya makinası hakkında pek alakam yok şimdi bende 40 inç lcd tv televizyonum mevcut şimdi alacağım cihaz için bazı beklentilerim var aslında bunlarıda karşılarmı bilmem nedir beklentilerim .
1. pc ile bağlanım xbox1 de olduğu gibi hddsi içine oyun vede hd film atıp izleme imkanı bulunuyormu ( hd filmlerim çokça mevcut lcd de izlemek istiyorum)
2. Bu cihazlarda 3 kırmızı olayı olduğu hakkında bilgilerim var sanırım yer darlığından meydana gelen ısınma problemi olduğunu biliyorum alacağım cihazda 3k problemi olmamalı
3. Cihaza usb den hdd veya flashbellek takılıp film veya veri atmak oynatmak mümkünmü
4. ben eski kafalı biriyim klavye veya mause bağlanabiliyormu ben oyun kullanmayı pek becemiyorum
5 . nete bağlanabiliyormu yutubee yada nette sörf yapmak pc gibi kullanmak mümkünmü
bu gibi isteklkerime cevap verecek cihaz handi modeldir kaça alınır cip takılıp kopya oyun yüklemek oynamak olasılığı nedir teşekkur ederim
Merhabalar, nasilsiniz ?
1) Xbox One suan SDD ya da hdd gibi device goruyor mu bilmiyorum ama eger xbox video'dan alinmissa ya da xbox'in destekledigi bir sey ise Xbox'in oynatabiliyor olmasi lazim.
2) Three red lights olayi 360'de vardi. One'da oyle bir sey yok ya da biz daha bilmiyoruz. One'da isinma problemi yok, gayet normal calisiyor. Ilk aldigim zamanlarda full 24 saat calisiyordu.
3) Film oynatiyor olabillir ama suan zannetmiyorum eger video destekliyorsa ama veri derken ne demek istediginizi anlamadim.
4) Microsoft bir kac kere Xbox One'nin console oldugunu, PC olmadigini soylemis o yuzden official olarak boyle bir sey olmayacak ama her zaman icin bunu hazirlayabilecek sirketler olacaktir
5) Internet connection'i var Wifi ya da ethernet cable wire ile giriyor. Youtube application'i var, IE apllication'i var ama tam olarak PC'de ki gibi degil IE. Youtube ama bayagi kaliteli 1080p resolution ile buffering yapmadan oynatiyor videolari. Yani moderate bir web browser isini gorur.
6) Hayir, suan icin degil ama ilerde olabillir ve Hard Drive'in artirilmasi mevcut
Xbox One suan icin sadece bir model. CD kopyalamak derken korsan oyun mu ? Korsan oyun olayini hic duymadim ve kiralacaginida zannetmiyorum en azindan belli bir sure.
Ozet olarak, sordugunuz sorular mantikli ama Xbox One ortaya yeni cikmis bir console ve cogu seyi daha yeni oturuyor. Xbox One'ni ilk adigim ne kadar battery oldugnu oldugunu gostermiyordu console'da. Bir cok eksigi vardi ve hala var. Application olarak yine 360'den geride ama netflix var, oradan izleyebilirsiniz bir suru filmi hem de 1080p ve 5.1 kalitesi ile. Ayrica NFL, TED ve twitch gibi application'larda mevcut. En son MLB'un application'i geldi. Cubs'un maclarini izlemek guzel oluyor ama daha almasi gereken cok sey var.
peki 360 larda bu soruların cevabı ne dururmda zaten yeni cihazlarda cip olayı falan olmuyor sanırım yanılıyormuyum xbox 360 olarak hangisini önerirsiniz onunda birçok modeli yada versiyonu var sanırım bu 360 lar kaça alınır teşekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: bonuscu
peki 360 larda bu soruların cevabı ne dururmda zaten yeni cihazlarda cip olayı falan olmuyor sanırım yanılıyormuyum xbox 360 olarak hangisini önerirsiniz onunda birçok modeli yada versiyonu var sanırım bu 360 lar kaça alınır teşekkurler
chip derken herhalde firmware'i degistirilmis cihaz dan bahsediyorsunuz belki chip vardir. Ben hic console'u kirmadigim icin bilemeyecegim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme