Şimdi Ara

XBOX Aldım Fiyat İyimi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Garantiye fazla takilmayin. Sonucta iyi ya da kotu 2 yil garantisi var. Kacak mal satan dukkanlarin garantileriyle de kiyaslamaya kalkmayin sakin:) 1-2 yer harici hicbiri yuzunuze bakmaz.

Fiyat da gayet uygun, gule gule kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Garantiye fazla takilmayin. Sonucta iyi ya da kotu 2 yil garantisi var. Kacak mal satan dukkanlarin garantileriyle de kiyaslamaya kalkmayin sakin:) 1-2 yer harici hicbiri yuzunuze bakmaz.

Fiyat da gayet uygun, gule gule kullan.

Teşekkür Ederim. Zaten Çok Kolay Bozulucağınıda Zannetmiyorum. Bozulsa Bile Muhattabım Gold Olucak O Göndericek Garantiye. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Spike

Arkadaşlar Şimdi Bu Ürünün Ödemesini Yaptım

Piyasadan Baktım Hep 4GB Lar Bu Fiyatta Neredeyse En Ucuz Burdaydı Burdan Aldım

Sizce Bi Sıkıntı Çıkmaz Değilmi ? Daha Sonra 1 Adet Kol Ve Orjinal Oyunlar Almayı Düşünüyorum.

http://www.gold.com.tr/U117293/Microsoft-Xbox-360-250GB-Kinect-Ready-Oyun-Konsolu

Yorumlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.

hocam fiyatı gayet iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: The Spike

quote:

Orijinalden alıntı: Maslock

250 gb lık model için bu çok iyi fiyat.Micrososft un garantisi olurmu bilemem ama gold bilgisayarın eminim en az iki sene garantisi vardır.

Garantisiz Ürün Satamaz Zaten Yasal Değil :) Şöyle Bi Durum var samsung bi telefon aldık 1900 liraya mesela samsung garantili fakat aynı telefonu 1600 lirayada alabiliyosun k.v.k garantili gibi düşünün O Yüzden Paralel ihtalat Felan Fiyat Yinede Süper 2 Yıl Firma Garantili Bi Cihaz.

Hocam bu ülkede ne kadar yasa dışı işler yapılıyor.Pekala garantisiz ürünüde satabilir.Satan yerlerde mutlaka vardır zaten.
  • 4gb leri 480-500 tl
  • 580 tl'ye kampanyalı 250 gb gg den aldım ^^
  • bende alicam kahraman elektronikten nasipse bu hafta falan
  • Gayet güzel fiyat. Özellikle 4GB tuzağına düşmemeniz iyi olmuş.

• Fiyat pahalı. 400 TL ye sıfır 4GB konsol aldım geçen ay . (Teknosa)
  • İyi fiyat güle güle kullan. Ps4 açıklandı ya şimdi fiyatları yavaş yavaş düşürürler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.