Şimdi Ara

xbox battlefield 3 grafikleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu0780 -- 17 Ocak 2013; 14:20:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ll Cpt Price ll

Grafik olarak 360 ve ps arasinda fark yok..oyunu acinca sana sorucak hd texture pack yuklensinmi diye onu yukleyeceksin..boyutu 1,5 gb ve dahili hdd ye sahip olmalisin..Aslinda oyunu ilk actiginda bunu gormus olman lazim..

ha bana sormuştu yok dediydim bida sorarmı hatta cs 2 yi tak demişti bide ps3 daha iyi diye üzülmeme gerek yok dimi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batu0780

quote:

Grafik olarak 360 ve ps arasinda fark yok..oyunu acinca sana sorucak hd texture pack yuklensinmi diye onu yukleyeceksin..boyutu 1,5 gb ve dahili hdd ye sahip olmalisin..Aslinda oyunu ilk actiginda bunu gormus olman lazim..

ha bana sormuştu yok dediydim bida sorarmı hatta cs 2 yi tak demişti bide ps3 daha iyi diye üzülmeme gerek yok dimi ?

Yuklemediysen herseferinde sormasi lazim ama sormazsa oyunu sil yeniden yukle ozaman zaten sorar..hayir yahu xbox iyidir niye uzuleceksin olurmu ole sey 10 numara cihaz

Ya kardes indircdedim the game only permits installing hd content on the xbox 360 hard drive
    diyor srlect another device diyom bellek birimi 2,8 gb bos diyo seciyom onu ayni hata grliyo
    Ha bu arada

oyun orjinal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş 2.8 i boş illa hdd gerekiyor muş ya ben nerden bulcam hdd yi ya lanet olsun ! xbox aldığım güne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teger99

Hd texture pak ücretlidir ve fiyatı 20 dolardır

Yok artik. O online pass olmasin ?
  • quote:

Kardeş 2.8 i boş illa hdd gerekiyor muş ya ben nerden bulcam hdd yi ya lanet olsun ! xbox aldığım güne

Xboxa lanet etmeyin lutfen. 250 lik HDD almak zor degil. Forumda nereden alabileceginizi soyleyen arkadaslar var. Ayrica neden ilk basta 250 GB tercih etmediniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKillerBerk

quote:

Kardeş 2.8 i boş illa hdd gerekiyor muş ya ben nerden bulcam hdd yi ya lanet olsun ! xbox aldığım güne

Xboxa lanet etmeyin lutfen. 250 lik HDD almak zor degil. Forumda nereden alabileceginizi soyleyen arkadaslar var. Ayrica neden ilk basta 250 GB tercih etmediniz ?

Daha ucuz ve alirken cok aradtirdim adamkar 4gb almamu onerdi film fslan yuklemedigim surece 250gb gerek yok dedi ben babama 250gb alalim dedim dinlemedi xbox alanin .... Artik kufur etcemvya o kafar para verdik bi cacik olmadi
    Ben simdi texture pack nadil yuklerim 4gb varken onu soyleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheKillerBerk

quote:

Daha ucuz ve alirken cok aradtirdim adamkar 4gb almamu onerdi film fslan yuklemedigim surece 250gb gerek yok dedi ben babama 250gb alalim dedim dinlemedi xbox alanin .... Artik kufur etcemvya o kafar para verdik bi cacik olmadi
    Ben simdi texture pack nadil yuklerim 4gb varken onu soyleyin

4 GB ile yukleyemezsiniz. Tek cozum 250 GB almaniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan Berk -- 15 Ocak 2013; 23:03:55 >

• quote:

40 yıllık balıkçıyım böyle olta sallamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maslock

quote:

Hakikaten haaa. HD Pack'in ne özelliği varda adamlar 20 $ satsın ? Sadece Oyunun grafiklerini HD Yapıyor o kadar yoksa HD pack olmadan çok kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

quote:

Hakikaten haaa. HD Pack'in ne özelliği varda adamlar 20 $ satsın ? Sadece Oyunun grafiklerini HD Yapıyor o kadar yoksa HD pack olmadan çok kötü.

Teger99 adlı arkadaş profesyonel troll

• nerden alcam peki ?
  • quote:

quote:

40 yıllık baliciyim, böyle kafa görmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fossa Olecrani

quote:

quote:

40 yıllık baliciyim, böyle kafa görmedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.