Dante hocam selamünaleyküm umarım bu gönderdiğim mesaj ulaşır ve sizden geri dönüş alabilirim Hocam ben bilgisayarda PlayStation beş kontrolcüsü kullanıyorum daha önce de Xbox ve PlayStation dört kontrolcüsü kullanmıştım Şu anda aktif olarak PlayStation beş kontrolcüsü kullanıyorum ve aktif olarak sadece FIFA oynuyorum ama konsol akıcılığında analog deneyimi maalesef ki yaşayamadım sizde kontrolcüler konusunda teknik olarak baya bilgi sahibi olduğunuz için size danışıp fikir almak istedim PlayStation beş kontrolcüsünü kullandığım bilgisayarımda yüklü olan yazılımlar şu şekilde steam dsx (steam) dualsensex xbox360ce rewasd Benim tam olarak kontrolcüden istediğim aslında PlayStation beş oyun konsolundaki analog hassasiyetinde kullanabilmek istiyorum ama İngilizce bilgim ve teknik bilgim yeterli olmadığı için bir türlü orijinal standart ayarlarında kullanamıyorum dead zone anti dead zone Gibi ayarlar oluyor uygulamaların arayüzünde eminimki sizde bu uygulamalara vakıfsınızdır içlerinden kullandığınız olmuştur illaki Ve umarım yaşadığım sıkıntıyı tam olarak anlatabilirim Mesela kontrolcü Xbox kontrolcüsü olarak bilgisayara tanıttığım zaman futbolcular tamam hızlı koşyolar ama bu seferde sağa sola dönerken hantal dönüyorlar ve Xbox kontrolcüsü olarak tanımladığımda futbolcular sarhoş gibi sanki deterjanlı bir sahada maç oynuyorlarmış gibi kontrol etmek çok zor oluyor ama top ayaklarındayken de sağa sola geç dönüyorlar Tüm kontrolcü uygulamaları kapalı steam Bir düşünü de devredışı bırakıp steam Üzerinden FIFAya girince oyunu PlayStation beş kolu olarak görüyor ama tetik tuşlarını değiştirip denediğimde bile bir türlü koşması gereken hızda koşamıyor futbolcular ve yavaş bir defans oyuncusu gelip arkamdan yetişip benden topu alabiliyor ama Neymar gibi Ronaldo gibi hızlı oyuncular ile top bendeyken bile sanki %70 hızında Koşuyor bir türlü konsol hissiyatını yaşayamadım bilgisayarım çok iyi olmasına rağmen bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim umarım sıkıntımı doğru şekilde anlatabilmişimdir dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım saygılarımla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Elite Series 2 Controller (5. sayfa)
-
-
Selamlar,
Sol tetikte yapışma durumu oluştu.
Sıvı teması ya da elleri çok terleyen bir yapım yok.
Garanti devam ediyor ama refurbished ürün gönderiyorlar diye okudum üstlerde.
Bunun bir çözümü var mıdır?
Google falan baktım ama tam bulamadım.
-
Tamir ediyorlar ben 3 kez gönderdim aynı ürün geri geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
super, teşekkurler.
-
Microsoft hesabına ekledim kontrolcuyu ama 24.02.2022da almama rağmen garantisinin 07.08.2022de bittiği yazıyor.
Desteğe ulaşmaya çalıştım ama bulamadım.
Mail ya da telefon numarasını bulabilen var mı?
edit1: Buldum.
edit2: Hiçbir şekilde ulaşılmıyor. Başka bir iletişim yolu bilen var mı?
edit3: Support linki ile gorusme sagladım. Geçici bir durummuş bağlanamama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasph -- 14 Ekim 2022; 12:46:12 > -
Ben de aldım bakalım biraz kumar oldu yorumlar pek iç açıcı değil kimilerinde bakıcaz.
-
Hocam siparişi ne zaman verdiniz ve kargo ne durumda şuan?
Ben de fiyatını hiç fena bulmadım standart gamepadlerin fiyatları aşırı yükselmiş durumda o yüzden biraz daha ekleyip Elite 2 Core modelinden sipariş ettim.
-
3unde verdim 21 ekim diyor gec geliyor niyeyse.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, 9. nesil kullanıcısıyım Series X cihazımda. Fifa oynuyorum genel de, Amazonda Mineral Camo Special Edition diye bir kol var. kamuflaj desenli. Fiyatı da 400 TL daha uygun 9. nesil seriye göre. Kullanabilir miyim alışır mıyım fikriniz var mıdır?
-
Sadece renk farkı var hocam, o da 9. nesil standart gamepad.
-
Teşekkürler Hocam.
-
Konu benim gözümden kaçmış sanırım
XS ana konusuna ekledim konuyu.
Yarın yıldır elite 2 yi kullanıyorum ve çok memnunum.
Merhaba, yurtdışından yakın zamanda sipariş eden var mı acaba Elite Series 2? Kargo vergi durumu nedir acaba?
-
Merhabalar bu ürünü satın almayı düşünüyorum ama dikkat etmem gereken hususlar nelerdir. İthalatçı mı yoksa Microsoft garantili mi tercih etmem gerek arada 1200 tl fark var buna değer mi?
-
Fiyatlara nerden bakıyosunuz acaba?
teknosada 3700 civarı nethouseda ise 4900 civarı hocam
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X