Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Xbox Elite Wireless Controller Series 2 - Siyah (İthalatçı Garantili) Satın Al 5 Mayıs 2024 19:56 1 1 [SATILDI] Xbox Elite Wireless Controller Series 2 - Siyah (İthalatçı Garantili) ÜRÜN FORUM DIŞINA SATILMIŞTIRÜrün 19.01.2024 tarihinde satın alınmış olup 2 saatten daha az kullanılmıştır. Altta yer alan ek tuşlara alışamadığım için satmaktayım. Sıfırdan farksız üründür (Laf olsun diye söylenen söylem değildir ürün gerçekten sıfır elinize nasıl geçecekse öyle geçecektir)Kutusu, kutu içeriği eksiksiz olarak yeni alıcısına ulaştırılacaktır. Lütfen Core versiyon ile karıştırmayınız. Takas düşünmüyorum.İstediğim rakam X TL olup ikram niteliğinde pazarlıklara açıktır. Kargo tarafıma aittir. Komisyonu ödemek isteyenler için Sarı site üzerinden Param-Güvende sistemi ile satış yapabilirim.Ankara'da elden teslim, diğer illere havale/eft/fast akabinde kargo ile gönderim şeklinde alışverişi tamamlayabiliriz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Ocak 2026 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Garmin GPSmap 62 ve 60csx El GPS leri MSI Pulse 15 B13VFK /// Lenovo IdeaPad S145-15API Logitech MK220 Kablosuz Klavye Mouse Set --- Corsair Katar Pro Kablolu Mouse EKWB - Quantum Kinetic FLT 240 D5 Pump-Res // Quantum Magnitude CPU Blok LGA 1851 / 1700 / 115X-1200