Geçen haziran ayında sıfır Xbox360 Elite Pal almıştım Kadıköyde bilinen bir konsolcudan, alet FW'li idi aldığımda.
Şimdi ben tamamen orjinal sisteme geçmek istiyorum ve Live'ı kullanmak istiyorum, aldığım konsolcuyu aradığımda; " makinayı bağla güncelle o zaten fw kodunu otomatik olarak atıyor dedi" emin misiniz diye sordum o da evet eminim dedi.
Ben cihazı Live'a bağlayıp güncellesem şu haliyle ban yeme riskim olmaz mı ? Live'a bağlanıp güncellesem otomatik olarak kaldırıyor mu FW yi aldığım mekanın sahibinin dediği gibi ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim, keyifli oyunlar.
o konuda kesin bir şey söylenemez ,doğru orj fw ye geciyor alet ancak ban olur mu olmaz mı belli değil
Ben bundan sonra Orjinal oyun kullanacağım zaten, eğer Ban riskim yoksa birazdan aleti bağlıyıp üstüne birde Live Card alıyım : )
ama aklımdaki sorun beni banlar mı MS ? bu konu hakkında net bir bilgisi olan yok mu acaba ? :S
cevabın içinde çok teşekkür ederim, @ooO RACE Ooo
rica ederim ama kesin ısrarlıysan orj geçmek için update yap ve 1 aylık gold live al ,banlanana kadar oynarsın(eger öyle bir sey olursa)
Live'a temiz konsol ile çıkmakta fayda var derim. Mimlenmiş konsol ile Live'da dolaşılmaz.
Daha önce FW'li konsolumla hiç Live'a giriş yapmadım, birkaç gün öncede tamamen orjinale dönmeye karar verdim çünkü single çok sıkıyor artık.
Sonrada son güncelleme ve bu konuları gördüm, aklımdaki tek soru şimdi Live Card alırım, son güncellemeyide yaparım tamamen orjinal oyunlarla xbox oynarım ama MS beni yinede banlar mı :S ?
Cihazının nand belleğindeki bilgiler zaten live.a bağlandığında karşıya gider. Onun için çok ta sıkıntı yapmadan yap updateni bak keyfine. Bu arada 3 aylık (3 ayrı hesap açman koşuluyla) bedava Live üyeliğin var.
Soyledıgıne gore daha once sokmamıssın konsolu lıve a onun ıcın gonul rahatlıgıyla gır hıc bı sorun cıkmaz
zaten banlar dalgalar halinde geliyo, önceden sabıkanda yokmuş. bi güncellemeyle bi şey olmaz.
Bence microsoft banlamaz adam zaten artık temiz kullanıcı olmuş olcak orjinal oyun alacak.Microsoft neden müşteri kaybetmek istesin ki?
Ben Bilkons elektronikte kaldıtmıştım öyle girdim live'ye e malum önlem almakta fayda var hiç ban falanda yemedim 3 aydır
Bugün biraz daha fazla araştırdımda konunun detaylarını, bu son güncelleme oyuncuları tamamen banlamaktan çok onları orjinale yönlendirmek adına yapılmış olan bir güncelleme gibi duruyor.Fifa 11 ve COD: Black Ops'u orjinal olarak temin ettikten sonra Live Card alıp orjinal online sisteme geçeceğim.
Herkese cevapları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yine yorumu, önerisi, fikri olan arkadaşlar varsa onlarda yazsın lütfen çünkü orj. oyunları temin edene kadar birkaç gün daha sürem var.
Bende key'i uçmuş bir xbox var bu update yapsam eski haline dönermi?
usb hafızadan güncelle. Sonra live a bağlan.
Yüklemeye çalıştım ama update hata verdi.
quote:
Orijinalden alıntı: _KaYa_
Cihazının nand belleğindeki bilgiler zaten live.a bağlandığında karşıya gider. Onun için çok ta sıkıntı yapmadan yap updateni bak keyfine. Bu arada 3 aylık (3 ayrı hesap açman koşuluyla) bedava Live üyeliğin var.
nasıl yani bende yeni cihaz aldım slim 250gb bana 1 ay bedava verdi bu bitince başka hesap açsam gene 1 ay bedavamı gelcek
quote:
Orijinalden alıntı: sonick
quote:
Orijinalden alıntı: _KaYa_
nasıl yani bende yeni cihaz aldım slim 250gb bana 1 ay bedava verdi bu bitince başka hesap açsam gene 1 ay bedavamı gelcek
Evet. 3 kere tekrarlayabilirsin bunu...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme