< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xbox Game Pass arkadaş paylaşımını başlatıyor (2. sayfa)
-
-
Hem pc ve gamepass hem de ps5 sahibi olarak tarafsız gözlemime göre konuşayım: Şu puanlari koyarak kendini küçük düşürürsün sadece. Nintendo tarafında mario, tetris ve Zelda nin bir tanesi hepsinin puanindan fazla o zaman bu işin galibi Nintendo, ve tetris halo dan güzel oyun mu diyeceğiz? Yapmayın.
Gamepass bir nimet; sayesinde persona 5 royal gibi bir baş yapıtı oynadım. Wo long ve atomic hearts a da para vermedim. Ancak ps tarafında Ghost of tsushima, bloodborne, uncharted, Tlou, Gow gibi baş yapıtlar var. Kısaca ps ezer geçer ki ezdiğini Phil bile kabul etti. Kardeşlik denen sistemle de 1000l olan oyunu 3 kişi paylaşıp bitirince satarak 50-100liralara oynuyoruz. Burada sandığınız gibi 1000l lar vermiyoruz. Diğer tarafta da ucuz değil oyunlar zaten Xboxda kısıtlı pc de ise torrent nimeti var tabii denuvo değilse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yalan haberin kaldırılması gerekli microsoft desteğiyle görüştüm geçen ay sonlanmış bu hediye işi editör yeni haber yapıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X