Şimdi Ara

Xbox Game Pass'e Ocak 2025'te Eklenecek Oyunlar Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass kütüphanesi genişlemeye devam ediyor. Her ay eklenen yeni oyunlara Ocak ayı içerisinde 5 farklı yapım dahili olmayı bekliyor. Oyunlar arasında Sniper Elite: Resistance, Eternal Strands ve çok daha fazlası yer alıyor.

2 Ocak

- Carrion (Bulut, Konsol ve PC) 

7 Ocak

- Road 96 (Bulut, Konsol ve PC)

28 Ocak

- Eternal Strands (Konsol ve PC)

30 Ocak

- Sniper Elite: Resistance (Bulut, Konsol ve PC)

31 Ocak

- Citizen Sleeper 2: Starward Vector (Konsol ve PC)

Öte yandan bu liste elbette nihai bir yapıyı içermiyor. Dolayısıyla Ocak ayına giriş yaptığımız süreçte yeni eklemelerin ve çıkarmaların olduğunu aktarmakta fayda var. Önümüzdeki günlerde daha fazla bilgiyi sizlere sunacağız. 

• Ben mi çok cahilim yoksa bu oyunlar fakirlere ve pc'cilere özel mi çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Ben mi çok cahilim yoksa bu oyunlar fakirlere ve pc'cilere özel mi çıkıyor

Trol......

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sniper elite bildiğimiz sniper elite işte.Eternal Strands ilgi çekici duruyor.
  • Adamlar indiana jones gibi oyunu ilk gunden ekliyor daha ne koyabilirler ? Ustteki bsc trole cevaptir
  • Insanlara ne kadar iyilik yapsan o kadar fazla ister siz gidin playstation oynayin 70 dolara oyun satin alin ps plusta yeni oyunlar çikmiyor kolay kolay çiksada çok kotu bir oyunlar çikiyor ve evet Xbox gamepassta oyunlarin hepsi guzel değil ama yeni oyunlari oynamaya şans veriyor call of duty modern warfare 3 veya black ops 6 var bu ikisini satin alsan bile bir yillik gamepass parasi eder o yuzden ben gamepass ile Xbox oynarim ve ben masturbasiyon yapmak istemem kontroller her turlu titrediği için playstation seçip ve exclusive oyunlari yilda 2 adet çikiyor onlarda 1500 tlden başliyor fiyatlari evet şimdi bazilari fakir der ama ben zenginim diye her turlu bok şeyleri satin almam o kadar paraniz çoksa sizin karariniz mantiksiz para harcamaya devam edebilirsiniz #gamepassforever
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.