|
Xbox Game Pass sahipleri EA Play oyunlarını ön yüklemeye alabilir
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Edit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaomss -- 4 Kasım 2020; 16:14:40 >
-
PC'de nasıl olacak EA Play ? Microsoft Store'da EA oyunları yok ortada. Belki yeni çıkacak ve Origin'in yerine alacak olan EA Desktop uygulamasıyla birlikte sunulabilir diye düşünüyorum.
-
Yazıyı okuduğunuzda emin misiniz. Hatta sadece sonunu bile okusanız yeter. Şimdilik sadece konsol için geçerli olduğu yazıyor zaten ön yükleme işlemi için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhtemelen eklenecektir Microsoft store a oyunlar yakın zamanda. Yada dediğiniz gibi ea desktop üstünden birşey yapılabilir.
Artık Microsoft, PC oyuncularına üvey evlat muamelesi yapmayı bırakmalı.
-
Haber ilk yazıldığında bu detay yoktu. Yorumumun saatine bakarsanız yazalı bayağı oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eaplay xbox içerisinde mi? 12 tl , pc de 12tl'ye yok sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 4 Kasım 2020; 16:20:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Forum1th
Artık Microsoft, PC oyuncularına üvey evlat muamelesi yapmayı bırakmalı.Üvey evlat muamelesi yapıyor olsaydı konsola özel oyun çıkartırdı.
quote:
Orijinalden alıntı: themahzenÜvey evlat muamelesi yapıyor olsaydı konsola özel oyun çıkartırdı.
Alıntıları GösterKonsoldaki oyunlar bilgisayardakilerden hep daha iyi. En basit örnekler GTA 5, R6 vs. konsolda oynanabilirken bilgisayarda oynanamıyor. İki oyuna da zaten sahibim ama bunları örnek olarak verdim. Ayrıca, EA Play neden 1 ay sonra geliyor bilgisayara?
Dediklerinize katılıyorum ama günümüzde her evde pc var. Microsoft konsolunu sattırmak için bazı özel ayrıcalıklar tanıması gerekir diye düşünüyorum.
Kısacası harika bir özellik daha geliyor xbox gamepass e.
Bu arada konsolda oyun oynamak çok kolay koltukta çok rahat ve takılma donma sıfır.bir pc'm olmasına rağmen yinede series x alacağım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X