Şimdi Ara

Xbox Game Pass’ten PS Plus Premium’a rakip geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox Game Pass’ten PS Plus Premium’a rakip geliyor

Oyun dünyasında önemli bir atılım olarak görülen Xbox Game Pass oyun aboneliği nihayet Sony’yi de harekete geçirdi ve PS Plus hizmeti önemli bir değişim geçirdi. Şimdi ise Xbox tarafında bir karşı hamle var.

Xbox Game Pass oyun demolarına başlıyor

Yenilenmiş PS Plus aboneliğine eklenen Premium versiyon bilindiği üzere kısıtlı süreli oyun demolarına erişim hakkı tanıyor. Geliştiriciler oyunlarını piyasaya sürmeden önce Premium abonelerinin beğenisine sunmuş oluyor.

Ayrıca Bkz.Sega Mega Drive Mini 2 geliyor

Firmaya yakın kaynaklara göre Xbox Game Pass abonelik hizmeti de oyunların demolarına erişim sunacak. Sony’nin gereksinim olarak bunu sunmasının aksine Microsoft bağımsız geliştiricileri desteklemek amacında. Demo hazırlamak için gerekli araçların da sunulacağı ifade ediliyor.

Xbox Game Pass abonelik hizmetine demo erişim özelliğinin bu hafta içerisinde duyurulması bekleniyor. Yarın gerçekleşecek Summer Game Fest Kickoff etkinliği muhtemelen en uygun zaman olacak.

Kaynak:https://wccftech.com/xbox-demo-program-compete-ps-plus-premium/

• Yeni Ps Plus ın yanına bile yaklaşamaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rogzoidre kullanıcısına yanıt
    Plus oynanacak oyun yok adam akıllı

• Enisuu00 kullanıcısına yanıt
    Sen ordaki çoğu oyunu oynadın diye oyun yok demen anlamsız hocam. Çok yeni sistem. Giren çıkan çok olacaktır. Çıkışı bence gayet iyiydi.

• Yaşasın rekabet ya.

• MaximillianFoe kullanıcısına yanıt

rekabet enguzel hocam!

Hocam doğru diyorsunuzda eski ps kullanıcıları ne yapacak hayır onları geçtim diyelim yeni bir kullanıcı game pass ile aynı özellikler ile oyun oynamak istediğinde iki kat fazla para ödeyecek Türkiye’de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Günün fıkrası :D

• Bu bildiğimiz deneme amaçlı sunulan demolar değil mi

Yani demodan kasıt başka bir şey değildir sanırım bu da hiçbir şey ifade etmiyor.

Hali hazırda xbox series x kullanıcısı ve game pass üyesiyim bu arada mesajım yanlış anlaşılmasın:)

Tüketiciyi nasıl yolarız diye düşünmek yerine biraz daha yaratıcı fikirler bulsun

• Yeni oyunları gelsin. PS plusi çöpe çıkarır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu demo olayının esprisini çok anlayamadım ben. Ps'ye bakınca belli başlı oyunlarda demo desteği var. Store'daki her oyunu deneyemeceksem bir anlamı kalmıyor...

Zaten Xbox platformunda oyun oynuyoruz. Oyun iade etmek Steam kadar kolay... Hatta ben 12 saatini bitirdiğim oyunu; oyun açık ve oynanıyorken iade aldılar... Gta5 next gen'den bahsediyorum. Normalde bu oyunun demosu olsa, onu dener oynardım ama yok...

Ee güzel çalışan iade sistemi varken, yapımcının istediği Microsoft'un seçtiği limitli demo listesine ihtiyaç yok gibi düşünüyorum... En azından benim kesin yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her türlü işime gelir

• Hocam neredeyse bütün exclusive oyunlar var plus da dolayısıyla daha cazip.Zaten bence bu zamana kadar PlayStation'ı avantajlı kılan zaten bu oyunlardı görünen o ki bu böyle devam eder şimdilik ne zaman Xbox PlayStation gibi exclusive oyun yapar işler o zaman değişebilir.Xbox güzel cihaz güzel sistem ama oyunları benim tarzım olmadığı için xbox 1 ay içinde geri sattım

• M.BULUT M kullanıcısına yanıt
    Tam olarak katılmasamda haklısınız xbox’u ben de bir hevesle aldım 1 ay geçmeden sattım geri.

• Enisuu00 kullanıcısına yanıt

Plus'ta yoksa Gamepass'te de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 8 Haziran 2022; 18:50:1 >
  • Güzel bir rekabet olcak

• Ben de önemli bir gelişme oldu sandım. Demo oyun yayınlamakmış peh.

• Başlık ile içerik uyumlu değil.

• 7ender kullanıcısına yanıt

Bu sistemin amacı normal de Demo'su olmayan oyunların Demo'su yapılması. Bu Demolar oyun yapımcısı değil platform sahibi yani PS/Xbox tarafından sağlanıyor bu şekilde normal de almak isteyip Demo'ya sahip olmayan oyunları deneme fırsatı yakalıyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.