Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xbox Game Pass Ultimate 14 Gün + 1 Ay Kodu PC + Xbox 15 TL Stok : 1 Satın Al 4 Mayıs 2021 12:20 1 1 Xbox Game Pass Ultimate 14 Gün + 1 Ay Kodu PC + Xbox 15 TL Stok : 1 Xbox Game Pass 14 Günlük Deneme Kodudur. Yinelenen ödemeyi açınca +1 Ay hediye etmektedir. Daha sonra yinelenen ödemeyi kapatarak 44 gün 15 TL'den kullanmış olursunuz.G2adan 21 TL'ye aldım yeni üyeler kullanabildiği için hesaba ekleyemedim en son kodları devamlı ekleyerek 3 yıla kadar uzatılabiliyordu şimdi sistem nasıl bilmiyorum. Kod sağlam problem yok. Referanslarım mevcut stok : 1Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 15 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Fifa 23 UT Hesabı RTTF Barella Toty Benzema Vini Theo 93 Mbappe Oyunla Beraber i3 6100 İşlemci + Asus EX B250M V3 Anakart + Xigmatek RGB Tower İşlemci Soğutucu 1450 TL Alınık Cold War veya MW 2019 UK PSN PS NOW Hesabı 3 Aylık PS4 Pri 90 TL / Secondary 70 TL
Daha önce Xbox Game Pass Ultimate almış biri için otomatik ödeme yöntemi geçerlimi? < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >