|
Bildirim
Forza Motorsport gelse bari
|
11/10'luk oyun bile yapsak kısa vadede tüketici alışkanlığını değiştiremeyiz anlamına gelen şeyler söyledi. Tabi sen direkt röportajı değil Ps yandaşlarının çarpıtmalarını okuduysan sana öyle gelir. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Üç aylık dönemlerle Starfield, Forza Motorsport, Hellblade 2 ve Avowed kesin sonrası için sunumda göreceğiz. |
Bu sunumdan sonra 2023 Sony için felakete dönüşebilir. Çok büyük süprizler bekliyorum. |
|
11/10'luk oyun bile yapsak kısa vadede tüketici alışkanlığını değiştiremeyiz anlamına gelen şeyler söyledi. Tabi sen direkt röportajı değil Ps yandaşlarının çarpıtmalarını okuduysan sana öyle gelir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Forza gelsin forza ve forza 7 neden kaldırıldı anlamadım iyi oyunlardı |
yook sadece senin söylemine göre cvp verildi güzel oyunlar olsun xbox şenlensin |
2024 yaza kadar Sony'de Spider Man 2 harici birinci parti oyun gözükmüyor. Sunumun rezilliğini de ekleyince tehlike çanları çalıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hayırlısı hocam , xbox alır oradan da devam ederiz de inşallah daha iyisini görürüz sunumun daha önceki gibi olmaz |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sawasson -- 5 Haziran 2023; 11:19:11 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
o belli zaten 1 sene idare ederim ben ps5 sattım xbox tarafına geri dönüyorum ama acelem yoksa alırım ss2 falan alır sonra bi daha konsol almam maksat dursun evde |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|