Şimdi Ara

Xbox Gold Live Trial İndirimleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

14 Günlük Xbox Gold Live trialini yeni aktive ettim, bu 2 hafta içerisinde indirimli görünen oyunları alsam gold trial bittiğinde sıkıntı çıkar mı? Gold Live ile 110TL civarına gelen BF1'i daha ucuza alabileceğim başka bir yer var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khomajtre -- 9 Ağustos 2021; 18:38:55 >

• EA Access'e eklenmişti galiba Access al direk.
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    EA Access'in güncel free oyunlar listesinde BF1 yok hocam, early access zamanı eklemişler ancak şu an yok.
    14 Günlük gold trial indirimiyle aldığım oyuna deneme süresi bittikten sonra bir şey olmaz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khomajtre

EA Access'in güncel free oyunlar listesinde BF1 yok hocam, early access zamanı eklemişler ancak şu an yok.
    14 Günlük gold trial indirimiyle aldığım oyuna deneme süresi bittikten sonra bir şey olmaz değil mi?

Yok bir sorun olmaz.
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrar rahatsız ediyorum ancak kusura bakmayın.
    İş Bankası ve Ziraat Bankası kartlarımı hesabıma tanımlayıp doğrudan Türkiye mağazasından alışveriş yapmaya çalıştım ancak kabul edilmedi. (İkisi de bankamatik kartıydı)
    Mağazadan alışveriş yapabilmek için kredi kartı şart mı? Başka bir siteden giftcard alıp kullanma şansım var mıdır veya microsoft ininal kartı kabul ediyor mu?
  • quote:

Hocam tekrar rahatsız ediyorum ancak kusura bakmayın.
    İş Bankası ve Ziraat Bankası kartlarımı hesabıma tanımlayıp doğrudan Türkiye mağazasından alışveriş yapmaya çalıştım ancak kabul edilmedi. (İkisi de bankamatik kartıydı)
    Mağazadan alışveriş yapabilmek için kredi kartı şart mı? Başka bir siteden giftcard alıp kullanma şansım var mıdır veya microsoft ininal kartı kabul ediyor mu?

Bende aynı durumdaydım hocam ziraat ve iş bankası bankamatik kartı vardı. Onları maalesef kabul etmiyor. Ancak ininal kartı kabul ediyor ( kesin bilgi 10 kere alışveriş yaptım ). Hatta fiziksel ininal karta bile gerek yok. Telefona ininal uygulamasını indirin oradan sanal kart oluşturun bir adet. Daha sonra telefona paramara uygulamasını indirin ing bankın buda. Paramara uygulaması sayesinde ininal karta ücretsiz para yükleyebiliyorsunuz. Paramara uygulamasına ininal kartı ve parayı aktaracağınız kartı( iş veya ziraat bankamatik kartını) tanımlayın. Daha sonra oradan bakiye atabilirsiniz 3D secure ile atıyor hem de.

• muratcangm kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim, beni bu sıcakta PTT şubesine gitme zahmetinden kurtardınız sanırım.
    Hemen deneyeceğim.

Edit: Gerçekten çok kolaymış, yarım saatte hallettim.
    Tekrardan teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khomajtre -- 6 Temmuz 2017; 12:18:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox live gold üyelik hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam çok teşekkür ederim, beni bu sıcakta PTT şubesine gitme zahmetinden kurtardınız sanırım.
    Hemen deneyeceğim.

Edit: Gerçekten çok kolaymış, yarım saatte hallettim.
    Tekrardan teşekkürler.

Rica ederim hocam işinize yaradıysa ne mutlu

Bende bu sıcaklarda dışarı çıkıp PTT aramayı hiç istemiyordum hocam , o sebeple baya bir araştırdım bu yöntemi en sonunda buldum hem kolay hem çok hızlı oluyor. Kredi kartsız store dan alışveriş yapmak isteyen arkadaşlara duyurulur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.