Şimdi Ara

Xbox Hakkında 2 Tane Soru (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ban dalgası diye bişey yok hocam, ne zaman banlanacağı hiç belli olmaz.
  • Ben de eskiden görürdüm ban dalgası başladı falan diye ama bu yıl hiç öyle bişey göremeyince sizin dediğiniz gibi olduğunu anladım. Fakat arkadaşımın isteği üzerine sordum yine de.
  • HDMI kabloda sipariş ettim. Son sorum şu HDMI'dan görüntü elde etmek için pc'ye driver falan kurmama gerek yok değilmi ? Çünkü ben dvı görüntüyü falan hiç driver kurmadan aldım. Yani takınca bana direkt görüntü verir ?
  • evvet aynen öyle.Kasayı bağlar gibi bağla kabloyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Charisma

HDMI kabloda sipariş ettim. Son sorum şu HDMI'dan görüntü elde etmek için pc'ye driver falan kurmama gerek yok değilmi ? Çünkü ben dvı görüntüyü falan hiç driver kurmadan aldım. Yani takınca bana direkt görüntü verir ?

Direkt görüntüyü alırsın, gerek yok.
  • Bende balıkesirdeyim 1 xbox arcade aldım ankaradaki kardesime ''15'' yaşında alcağım Acaba ordaki Pandora teknoloji nasıl bir yer
  • Sorumun cevabını bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fRanz2011

Bende balıkesirdeyim 1 xbox arcade aldım ankaradaki kardesime ''15'' yaşında alcağım Acaba ordaki Pandora teknoloji nasıl bir yer

Ankarada sadece kesinlikle Pandorayı öneririm hocam, diğerleri faso fiso.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 30 Ocak 2011; 20:35:13 >
  • Aynen dostum bende xboxımı pandora gameden aldım gerek müşteri memnuniyeti gerek ilgi gerek ürün temizliği yeni fwyi attırmaya gittim makinayı gözünün önünde açıyorlarki neo lduuğunu göresin Çok kaliteli yerdir pandora ankaradaki herkese tavsiyemdir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.