Şimdi Ara

Xbox her açılısında 3K göstermesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 020 hatası kodu alıyorum. 4 2 4 yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Underoath777

ya arkadaşlar bu forumdan birinden xbox 360 aldım.İlk yolladığındada 3k vermişti.720 çözünürlükte oynadığını savunup bana towel trick yapmamı söyledi ama ben yapmadım.Bi 10 dakika konsolu çalıştırdıktan sonra Kapatıp açtığımda düzeldi.Ve artık her açışımda 3k alıyorum Hata kodu ise 020 (4,2,4 ışık) Cd rom u pertti zaten onu düzelttim sıkıntı yok onda.Şimdi bunla uğraşıyorum sanırım termal macunmudur ne zıkkımsa onu değiştirmem lazımda.Sıkıldım artık aleti ısıtmayı ya.Isıttıktan sonra normale dönüyor ne yapabilirim? Hayatımda bu kadar ağır kazık yememiştim acıkcası.Cdrom hadı neyse onu düzeltilebilir.Biraz içiyle donanımıyla ilgili bilgiliyim. Ama şu 020 olayını çözemedim ben lanet olsun ya. Her konsolu açtığımda 3k Alıyorum.Fanlara cubuk yerleştirip daha hızlı ısınması için bekliyorum. Nasıl düzeltebilirim bu olayı?

Detay isteyenler :

yaklaşık 2.5 ay önce falan xbox'ı aldım.Televizyon alacağım gerekçesi ile sadece bi kere 32 ekrana deneme amaçlı taktım onda bile 3 kırmızı ışık aldım.Sorduğumda Havluyla sar ısınmasını bekle dedi.Arkadaş 720p de oynadığı için reset atmak gerekiyormuş.Neyse havlu yapmadım ve bekledim 10 15 dakika sonra makine düzeldi.Sonra oh be düzeldi diyip kaldırdım aleti.1 ay sonrada Hdd aldım Onu denemek için tekrar 3k aldım yarım saate yakın açık tuttum ve sonunda tekrar açıldı.Tomb raider 2 ile burnout vardı bi 5 10 dakika onlara ayırdım kaldırdım.Televizyon alma sevdası ile.Öğrenciyim baktım televizyon alamayacak gibiyim VGA kablosu ile dişi çevirici aldım.Monitöre taktım yine 3k verdi.Yine cihazı 10 dakika boyunca fanına cubuk sokup daha hızlı ısınması için bekledım kapadım açtım. Cd rom yapmak için içini açtım birde ne göreyim 6 delik var ama 5 tane vida var. Onu geçtim yukardaki ve alttaki süngerlerin en az 2 dişi kırılmış Arka dişler [tutan dişler] hırpalanmış arasına bişey sokulmuş belli yani ezilme izleri var. Arkadaşa mesaj attım diye gocundu arkadaşımız.Kakaladın bize sıkıntılı cihazı.Arkadaş denemişte yollamış güya.Herneyse alsın parayı kullansın ben kararlıyım bu aleti adam etmeye.Cd rom tamamen çözüldü sırada bu kaldı.Yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen yardımlarınızı esirgemeyin sorun ne olabilir sizce?

geçmiş olsun dostum

• Kaç para verdin bu konsola ? Yani şunu merak ediyorum,kaşındın mı? Lütfen hakaret olarak algılama,ancak ürünün fiyatı da düşükse sen gerçekten kaşınmışsın demektir.Referansı olmayan adamdan ürün alınmaz,önce ürünü göndermesi beklenir. Eğer referansları bolsa , o zaman gözün kapalı verirsin parasını.

Malesef ne kadar çok uyarsakta,insanların tecrübe edebilmesi için önce yaşaması gerekiyor...Geçmiş olsun..
  • Çok yanlış bir işe girmişşin hocam bende 2-3 ay oncesınde xbox ımı sattım forumdan bir arkadaşa hatta Firelord nicki admin zaten kendisi ben urunu satan olmama ragmen ılk urunu yolladım arkadaş urunu denedı sonra parasını yolladı eger alısverıs yapacagın kişinin referansı varsa birazda araştırma yaptıktan sonra urunu gonderırsın ama sen dırek işe girişmissin hemde olayı hiç araştırmadan neyse bu sana ders olmustur artık bundan sonra çok daha dikkatli olursun konsolla ılgılı soyleyebılecegım tek sey bır an once servise gondermen kendın ugrasırsan tumden kaybedersın aleti
  • o ürünün 2. El olduğu manidar 3. 4. Eldir belki valla bundan 6 yıl önce 2. El bi pc almıştım 2 gün sonra elimde patladı o gün bu gündür ikinci ele yeminliyim hemde sağlam yemin ettim 100 200 tl fazla ver bi temiz kullan kredi kartı taksitinde 10-20 tl fazla için gerek yok 5 gün sonra bile bozulsa en azından kendim bozdum dersin 2. Ci elde hatayı hep ilk kullananda bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DowyJones

Çok yanlış bir işe girmişşin hocam bende 2-3 ay oncesınde xbox ımı sattım forumdan bir arkadaşa hatta Firelord nicki admin zaten kendisi ben urunu satan olmama ragmen ılk urunu yolladım arkadaş urunu denedı sonra parasını yolladı eger alısverıs yapacagın kişinin referansı varsa birazda araştırma yaptıktan sonra urunu gonderırsın ama sen dırek işe girişmissin hemde olayı hiç araştırmadan neyse bu sana ders olmustur artık bundan sonra çok daha dikkatli olursun konsolla ılgılı soyleyebılecegım tek sey bır an once servise gondermen kendın ugrasırsan tumden kaybedersın aleti

Abi sorma ya Ders oldu olmazmı. Simdi 150 lira istiyorlar tamiri için konsol türk. Öğrenci halimle resmen alete 450 lira ödedim ya. Saka gibi.Xbox daha ucuz diye ps3 almamıştım ps3 fiyatına denk geldi resmen.Suç tamamen iyi niyetimde abi.
    Abi adamın zirilyar referansı var.Herkesi kendim gibi sandığım için güvendim yaaa..

quote:

Orijinalden alıntı: SengulerUnited

Kaç para verdin bu konsola ? Yani şunu merak ediyorum,kaşındın mı? Lütfen hakaret olarak algılama,ancak ürünün fiyatı da düşükse sen gerçekten kaşınmışsın demektir.Referansı olmayan adamdan ürün alınmaz,önce ürünü göndermesi beklenir. Eğer referansları bolsa , o zaman gözün kapalı verirsin parasını.

Malesef ne kadar çok uyarsakta,insanların tecrübe edebilmesi için önce yaşaması gerekiyor...Geçmiş olsun..

abi 320 lira gayette makul aslında.Evet aceleci davrandım biraz.

quote:

Orijinalden alıntı: NDrake56

o ürünün 2. El olduğu manidar 3. 4. Eldir belki valla bundan 6 yıl önce 2. El bi pc almıştım 2 gün sonra elimde patladı o gün bu gündür ikinci ele yeminliyim hemde sağlam yemin ettim 100 200 tl fazla ver bi temiz kullan kredi kartı taksitinde 10-20 tl fazla için gerek yok 5 gün sonra bile bozulsa en azından kendim bozdum dersin 2. Ci elde hatayı hep ilk kullananda bulursun

Ya ne bileyim abi işte adamda 5 10 referans var diye güvendik ne bileim böyle soysuz biri çıkacağı.

quote:

Orijinalden alıntı: asabiyet_asus1981

Ben senin yerinde olsaydim o adamı buralarda teshir etmeyi bırak vallahi yaşadığı yere kadar gider bulurdum. Bu kadar basit değil.

Güle güle harcasın parayı abi.Çıkar biyerlerinden illaki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Underoath777 -- 27 Mayıs 2012; 21:48:50 >

• aynen abi dediğin gibi 200 300 lira ne ölürüm ne zengin olurum.Ha biraz koydu o ay biraz zorluk çekmiştim öğrenciyiz malum ama olsun sorun değil aştım.Ekonomimi yapabilen birisiyim allahtan Konsoltürk'e sordum anakartı 120 lira cdromuda 30 liraya yapabileceklerini söylediler biraz pahalı geldi bana ya :) ama yaptırıcam sanırım atsam atamam çok kötü zarara girerim satarsam aleti.Öldüresiye kadar oynamayı planlıyorum işte cihazı.

bu arada 320 liraya aldım aleti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Underoath777 -- 28 Mayıs 2012; 0:17:08 >
  • seni istemor demekki bırak lan aleti rahat adam ol alete karşı
  • tamir etti konsoltürk sağolsun.Alet hurda resmen ya saka gibi... Jasper board değil Pal değil hede hödö değil bir sürü sıkıntı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.