Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 XBOX Hesapları, Hakları Satın Al 12 Ocak 2022 12:57 1 1 XBOX Hesapları, Hakları Oyun adı: Shadow War Season Pass P1: 20 TL İletişim:PM Ödeme: EFT, Havale Diğer hak: Forumda. Tel. numarası mevcut (Hesabı ben açtım)Oyun adı: Metro Saga BundleP1: 35 TL İletişim:PM Ödeme: EFT, Havale Diğer hak: Forumda. Tel. numarası mevcut (Hesabı ben açtım) Oyun adı: WRC9 Deluxe Ed. P1: 20 TL İletişim: PM Ödeme: EFT, Havale Diğer hak: Forumda. Tel. numarası mevcut Oyun adı: Assassin's Creed Black Flag P2: 15 TL İletişim: PM Ödeme: EFT, Havale Diğer hak: Forumda. Tel. numarası mevcut Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Çankaya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün PS PLUS PS5 Pri ~4 Yıl 330 TL Spiderman Miles Morales Ultimate Tüm Haklar XBOX Hesapları, Hakları PSN Haklar, Hesaplar