Ben ebay den 5.1 audio gear decoder isminde bir decoder aldım 120 tlye. İki optik girişinden birine pc yi diğerine xboxı bağladım. Çıkışlarına da Philips MMS460 5.1 ses sistemini. Hangisini kullanıyorsam üzerindeki switch ile seçiyorum. Sonuç muazzam oldu. Alet aynı zamanda dts ses çözme özelliğine de sahip. Tavsiye ederim.
Hocam bu aletten biraz daha bahsedebilir misiniz? DTS çözme yeteneği dikkatimi çekti de
quote:
Orijinalden alıntı: buraoca2
quote:
Orijinalden alıntı: lunarstrain
Ben ebay den 5.1 audio gear decoder isminde bir decoder aldım 120 tlye. İki optik girişinden birine pc yi diğerine xboxı bağladım. Çıkışlarına da Philips MMS460 5.1 ses sistemini. Hangisini kullanıyorsam üzerindeki switch ile seçiyorum. Sonuç muazzam oldu. Alet aynı zamanda dts ses çözme özelliğine de sahip. Tavsiye ederim.
Hocam bu aletten biraz daha bahsedebilir misiniz? DTS çözme yeteneği dikkatimi çekti de
Benim aldığım alet bu. Dts çözüyor, wd media player ile de kullanıyorum. Analog 5.1 setlerinizi dijital girişli hale getiriyor. Ses kalitesi oldukça tatmin edici, fiyatı da oldukça uygun.
quote:
Orijinalden alıntı: buzzy104
teşekkürler şu creativein harici ses kartlarından birinide alsam olur mu sizce?
????
xbox'un compenent kablosunu baglayıp x540ın içinden çıkan çevirici ile birbirine baglarsan 5.1 ses alırsın matrix modu açık olsun sadece x540dan çıkan yeşil kablo ile birleştirmen yetrli ben böyle kullanıyorum hiç bir sorun yok
tmm teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme