Şimdi Ara

xbox için lcd ve x540 5+1 YARDIMI!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lunarstrain

Ben ebay den 5.1 audio gear decoder isminde bir decoder aldım 120 tlye. İki optik girişinden birine pc yi diğerine xboxı bağladım. Çıkışlarına da Philips MMS460 5.1 ses sistemini. Hangisini kullanıyorsam üzerindeki switch ile seçiyorum. Sonuç muazzam oldu. Alet aynı zamanda dts ses çözme özelliğine de sahip. Tavsiye ederim.

Hocam bu aletten biraz daha bahsedebilir misiniz? DTS çözme yeteneği dikkatimi çekti de
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Orijinalden alıntı: lunarstrain

Ben ebay den 5.1 audio gear decoder isminde bir decoder aldım 120 tlye. İki optik girişinden birine pc yi diğerine xboxı bağladım. Çıkışlarına da Philips MMS460 5.1 ses sistemini. Hangisini kullanıyorsam üzerindeki switch ile seçiyorum. Sonuç muazzam oldu. Alet aynı zamanda dts ses çözme özelliğine de sahip. Tavsiye ederim.

Hocam bu aletten biraz daha bahsedebilir misiniz? DTS çözme yeteneği dikkatimi çekti de

http://cgi.ebay.com/HD-Audio-Rush-5-1-Gear-Sound-Decoder-for-DM500s-xbox360_W0QQitemZ250495369580QQihZ015QQcategoryZ112846QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m444QQ_trkparmsZalgo%3DCRX%26its%3DC%252BS%26itu%3DSI%252BUA%252BLM%252BLA%26otn%3D5%26ps%3D63

Benim aldığım alet bu. Dts çözüyor, wd media player ile de kullanıyorum. Analog 5.1 setlerinizi dijital girişli hale getiriyor. Ses kalitesi oldukça tatmin edici, fiyatı da oldukça uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: buzzy104

teşekkürler şu creativein harici ses kartlarından birinide alsam olur mu sizce?

????
  • xbox'un compenent kablosunu baglayıp x540ın içinden çıkan çevirici ile birbirine baglarsan 5.1 ses alırsın matrix modu açık olsun sadece x540dan çıkan yeşil kablo ile birleştirmen yetrli ben böyle kullanıyorum hiç bir sorun yok
  • tmm teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.