Şimdi Ara

Xbox İçin TV Seçimi yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tamamıyle niyeti bozarak pc mi satıyor internetli ilgili ihtiyacharımı ipad ve netbook tan gidererek xbox a geçiyorum. Haliyle bana bi tv gerekmekte hiç bilgim olmadığı için yardım almak istedim. Xbox için tv seçimlerim ne yönde olmalıdır hangi markalar hz leri seçmeliyim plazma lcd led durumları nedir.

Tv için bütcem 1000tl biraz üstü altı olabilir. 32'' yada 37'' inc odama uygun olur.

Teşekkür ederim şimdiden herkese.

BEN ŞU TV İLE KULLANIYORUM HİÇBİR SORUN YOK DİYEN VARMI_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amrothe -- 29 Ağustos 2012; 17:07:36 >

• Eğer çok fazla online oyunlar oynuyorsan. Özellikle Cod,Bf3 vs gibi fps oyunlarında monitör almanı tavsiye ederim. Şuanki tv lerin hepsinde input lag olayı var. Ve bu çok can sıkıyor. Belki daha önce böyle bir sorun görmediysen pek anlamazsın ama ben 4 yıl monitörde hergün cod oynadığım için lg 3d tv aldım ve cod oynanmıyor tv de düşün. Yani hem bütçen adına hemde performans adına sana monitör almanı tavsiye ederim. 27 inç çok güzel monitörler var. Alabilirsin onlardan.
  • alacağın marka ne olursa olsun, en önem vermen gereken şey input lag. Alacağın tv ye karar verdiğinde internetten forumlardan o modelin oyunlardaki input lag ı ile ilgili bilgileri araştır. Onun dışında zevk meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Eğer çok fazla online oyunlar oynuyorsan. Özellikle Cod,Bf3 vs gibi fps oyunlarında monitör almanı tavsiye ederim. Şuanki tv lerin hepsinde input lag olayı var. Ve bu çok can sıkıyor. Belki daha önce böyle bir sorun görmediysen pek anlamazsın ama ben 4 yıl monitörde hergün cod oynadığım için lg 3d tv aldım ve cod oynanmıyor tv de düşün. Yani hem bütçen adına hemde performans adına sana monitör almanı tavsiye ederim. 27 inç çok güzel monitörler var. Alabilirsin onlardan.

o lg 3d ye özel birşey şafak. input lag 0 olsun istiyorsa arkadaş plazma alacak ve yanmaya dikkat edecek. gayet güzel samsung lcd ve sony lcd modelleri de var input lag olmayan.
  • TV nin buyuklugu 32 " den daha buyuk olmasin,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Eğer çok fazla online oyunlar oynuyorsan. Özellikle Cod,Bf3 vs gibi fps oyunlarında monitör almanı tavsiye ederim. Şuanki tv lerin hepsinde input lag olayı var. Ve bu çok can sıkıyor. Belki daha önce böyle bir sorun görmediysen pek anlamazsın ama ben 4 yıl monitörde hergün cod oynadığım için lg 3d tv aldım ve cod oynanmıyor tv de düşün. Yani hem bütçen adına hemde performans adına sana monitör almanı tavsiye ederim. 27 inç çok güzel monitörler var. Alabilirsin onlardan.

o lg 3d ye özel birşey şafak. input lag 0 olsun istiyorsa arkadaş plazma alacak ve yanmaya dikkat edecek. gayet güzel samsung lcd ve sony lcd modelleri de var input lag olmayan.

Valla lg lerde var. Ama Samsung ve diğer tv lerde var. Çok eski 3-4 yıl önceki bazı lcd tv lerde yok sadece. Oda artık bulmak imkansız. Eğer sıfır input lagsız oyun oynamak istiyorsanız monitör şart. Çünkü oyun resmen yağ gibi akıyor. Zaten profesyonel oyuncular ve büyük turnuvaların hepsi dikkat ettiyseniz monitörlerde yapılıyor.

• Plazma önerisi geldi binbaşımdan, LG 42PA4500 HD READY 107 CM PLAZMA TV, 1024X768, 2XHDMI, USB, uygunmudur_? ve yanma nedir _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amrothe

Plazma önerisi geldi binbaşımdan, LG 42PA4500 HD READY 107 CM PLAZMA TV, 1024X768, 2XHDMI, USB, uygunmudur_? ve yanma nedir _?

Panasonic plasma modelleri de güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en uygunu panasonic plazma modelleri. gt20, vt30 gibi modelleri tercih edebilirsin. gt20 li modeller epey düştü ama 42" civarı sanırım bunlar.

Yanma, plazmalarda olan, ekranda birşeyin çok uzun kalması neticesinde oradaki resmin tv nin ekranına kazınması ve kalması olayı oluyor. Buna dikkat etmen gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

en uygunu panasonic plazma modelleri. gt20, vt30 gibi modelleri tercih edebilirsin. gt20 li modeller epey düştü ama 42" civarı sanırım bunlar.

Yanma, plazmalarda olan, ekranda birşeyin çok uzun kalması neticesinde oradaki resmin tv nin ekranına kazınması ve kalması olayı oluyor. Buna dikkat etmen gerekiyor.

Binbaşım vobbling diye bi teknolojiyle panasonic yanmayı engellemiş fakat fiyatlar çok uçuk. 1000tl civarında led ler den sorunsuz bilinen bi marka yada model varmıdır_?
  • lg de input lagdan kurtulmak icin tarama ayarini varsa sadece tara, yoksa da oyun moduna ayarlayin ve tamamdir.

• Küçük bir televizyon al. Xboxın kullanım klavuzunda küçük ekranda oynayın yazıyor. Daha iyi oluyor zaten. HDMI özelliğide olsun yeter.
  • Burdan LG 42LS5600 incelemesine göz atabilirsin.
    Bende bu modelin 37 inch olanını almayı düşünüyorum. Konsol için ideal bir ürün.
  • Arkadaşlar input lag tam olarak nedir bilmiyorum ama kullandiğim panasonic 42" st33 600hz plazmamdan gayet memnunum..
    Online oynamıyorum belki bahsettiğiniz olay online de olabilir onu bilemem. Ama ofline da gerçekten harika...

• Lglerden iyi oyun tvsi olmaz.Philips,sony veya sharpa yonelin.Yakin mesafeden oynayacaginiz icin 50 incten buyuk olmasin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufak bi araştırma yaptım da panasonic 42st33 ün input-lag değeri 15 - 17 ms imiş.
    Karar sizin...

• quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

Lglerden iyi oyun tvsi olmaz.Philips,sony veya sharpa yonelin.Yakin mesafeden oynayacaginiz icin 50 incten buyuk olmasin.

Philips'lerin işlemcileri çok ezik olduğundan input lag'in kralı var Philips'lerde. Ama Sony ve Sharp oyun için iyi senin de belirttiğin gibi. Bunlara Samsung'u da ekleyebiliriz. Ben 32' Samsung LED kullanıyorum, memnunum. Input Lag falan yok, görüntü kalitesi de fena değil.

• Aynen bende almayı düşünüyorum bu aralar tv falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 lira civarında giriş seviyesi TV almak yerine, kaliteli bir monitör almak daha akıllıca.
  • Bende Sony Bravia serisinden tv var.En önemli özelliği ise sağ tarafında arka kısmına doğru blu-ray girişi var.Ayriyetten almama gerek kalmadı
    Ama özel seriydi sanırsam şuan hiç bir yerde bulamadık arkadaşa da alacaktık
    Görüntüsü de süper.Full hd 1080p falan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.