Şimdi Ara

XBOX KARDEŞLİK Mevzusunu ANLAMAK (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
97
Favori
96.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harikasınız arkadaşlar. Çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz de şöyle bir sorun var. P1 Giriş hesabı abimin, ben P2 yim. Aynı Konsolu kullanıyoruz. Abim kendi hesabından Ea Access aldı ve Bf5 oynuyor. Ben kendi hesabımdan oynamaya kalktığımda deneme sürümü diyor. P1 de olam Ea Access den otomatik P2 faydalanması gerekmiyor mu? Ea Access kardeşlik olmuyor mu?

• Arkın. kullanıcısına yanıt
    Ea access oluyor denemeler sadece p1 faydalanabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de olmadı acaba neyi eksik yaptık? Bf V de görmedi. Bir bilginiz var mı?

• Arkadaşlar biz kardeşimle ortak gamepass ve ea games almayı düşünüyoruz. Merak ettiğim biz nasıl aynı anda aynı oyuna farklı cihazlarda girip beraber online oyun oynayacağız. Çünkü ea games üye liği alan kişinin hesabı bir yerde açılabiliyor aynı anda. Diğer konsolda sadece oyunu indirmek için mi o hesabı açacağız sonra kapatacakmıyız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • coturhoca C kullanıcısına yanıt
    Eğer kendi hesaplarınızdan birine Gamepass ve Ea alacaksanız; kardeşinize kendi hesabınızın şifrelerini verip kardeşiniz sizin hesabı "Xbox giriş hesabım" yapacak. Aynı şekilde sizde kardeşinizin hesabını "Xbox giriş hesabım" yapacaksınız. Bundan sonra kendi hesaplarınıza oturum açıp oynayabilirsiniz çakışma olmaz.
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yaptım Oyun yükleyip deneyeceğim biraz yavaş iniyor.

• Ben yeni xbox alıyorum şimdi yeni hesap açtım diyelim o benim p1 hesabım oluyor dimi bide başkasından p1 hesabı aldım diyelim o nasıl olucak

• Beraat5501 B kullanıcısına yanıt
    Farklı farklı bir sürü hesap P1 hesabınız olabilir sıkıntı yok.
  • herkese selamlar, Xbox Game Pass Ultimate alsam, ben xbox tarafında arkadaşımda PC'de kullanabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desdinova -- 27 Ocak 2020; 11:10:43 >
  • arkadaşımla kendi hesabı üzerinden ea access aldık. O hesabını giriş xbox olarak ayarladı banada hesap bilgilerini ve şifresini verdi bu şekilde kullanıyorum fakat o her defa hesabını açtığında beni atıyor.
    Bunun çözümü nedir ?
  • constantine1982 C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşınız kendi hesabını giriş xbox'ı yapıp ardından o hesaba oturum açınca sizi atıyor doğal olarak. Aynı hesapta 2 tane oturum açamıyorsunuz.

Çözümü;
    Arkadaşınız Giriş Xbox'ı kaldıracak onun hesabını siz Giriş Xbox'ı yapacaksınız, oturum açmayacaksınız ama. Arkadaşınız her girişinde oturum açacak yani P2 olacak.
  • desdinova kullanıcısına yanıt
    Selam, yeni bir mail hesabına satın alırsanız ve yeni aldığınız mail hesabını konsolunuzda giriş xbox'ım olarak ayarlarsanız bu hesapta oturum açmanıza gerek kalmadan kendi ana hesabınızda gamepass ultimate üyeliğinin tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Arkadaşınız da bu yeni mail hesabıyla bilgisayarında oturum açarak gamepass pc içerisindeki istediği oyunu indirip oynayabilir, aradaki fark arkadaşınız P2 olarak kullanacağı için bu hesapta oturum açarak tüm oyunları bu yeni hesap üzerinden oynamak zorunda olmasıdır. Ayrıca isterse P2 hesabını aynı anda oturum açmamak üzere ister pc ister konsol üzerinde kullanabilir.

Cevabınız için Teşekkür ederim.
  • arkadaşlar bu p1-p2 mevzusunda sormak isteğim birşey var. sanırım p1 hesaplar yılda 3 kere mi ne satılabiliyor(benim xboxum yapmak) bu çok uzun süre. ve atıyorum 2 kere giriş yapılmış bir hesabı satmak çok zor olur o zaman. bunun için bir yol yordam yok mu. çünkü durum böyle ise p2 almak bence daha mantıklı.

birde, p2 yiz offline bir oyun oynuyoruz. birden internet gitti(p2 için internet gerekiyor diye biliyorum) anında oyundan atıyor mu yoksa bekliyor mu. bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaomss

arkadaşlar bu p1-p2 mevzusunda sormak isteğim birşey var. sanırım p1 hesaplar yılda 3 kere mi ne satılabiliyor(benim xboxum yapmak) bu çok uzun süre. ve atıyorum 2 kere giriş yapılmış bir hesabı satmak çok zor olur o zaman. bunun için bir yol yordam yok mu. çünkü durum böyle ise p2 almak bence daha mantıklı.

birde, p2 yiz offline bir oyun oynuyoruz. birden internet gitti(p2 için internet gerekiyor diye biliyorum) anında oyundan atıyor mu yoksa bekliyor mu. bilgilendirirseniz çok sevinirim.
    Yılda 5 kere P1 hesabı değişebilir. Eğer müşteri temsilcisiyle görüşürseniz arttırılabiliyor. P2 hesabın sıkıntısı oturum açıp online olması ve P1 hesabına tamamen güvenmek zorunda olması.
    Teşekkür ederim hocam. Müşteri hizmetlerine ne diyoruz mesela arttırabilmeleri için? Birde p2 yi otomatik oturum açacak şekilde ayarlayabiliyor muyuz konsol açılınca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaomss

Teşekkür ederim hocam. Müşteri hizmetlerine ne diyoruz mesela arttırabilmeleri için? Birde p2 yi otomatik oturum açacak şekilde ayarlayabiliyor muyuz konsol açılınca
    Ayarlayabilirsiniz. P1 hesabı sonuçta oturum açmayacak. Açıkçası hiç başıma gelmedi forumda okuduklarımdan ingilizce desteğe bağlanıp türlü bahanelerle P1 hesap hakkının artırıldığını forumdan okudum bi kaç kişiden.
  • Selam beyler,
    Forumdan bir arkadaş ile kardeşliği yeni başlattık.
    Gamepass ve ea access da hiçbir sorun yok ama live gold kısmında oyunlar bende ücretli görünüyor.
    Hesapdan alışverişi arkadaş yaptı,onun P1 hakkını ben kurup giriş xbox ım yapıp kaldırdım.
    Benim kendi hesabımda giriş xbox ı olarak tanımlı.
    Neden bu gold oyunları ücretli görünüyor bilen varsa yardımcı olabilir mi?

• Live Gold, Online oynamak için aldığınız servis. Ayda 2-4 arası oyun hediye eder üyeliğiniz sürece oynayabilirsiniz.

Ultimate Gamepass'e dahil olan oyunları ücretsiz oynayabilirsiniz. Live Gold üyeliğiniz ile indirimli oyun satın alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 6 Şubat 2020; 13:21:50 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.